Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Vardsafe VS688M Bremžu Signāllukturis Atpakaļgaitas Kameru un 7 Collu patstāvīgs Monitors Peugeot Partner Citroen Berlingo Van (2008-2018)

€173.20
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Auto Video Novērošanas
  • Sku: s23051
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • fiat berlingo atpakaļgaitas kamera, lampas citroen berlingo, savienotājs citroen berlingo, gredzeni citroen berlingo, automašīnas galvenais citroen berlingo 0523, komplekts citroen berlingo, citronu berlingo mk3 kamera, viru peugeot partner, spogulis citroen berlingo, automašīnu citroen berlingo atslēga

Bremžu gaismas rezerves kameru.Šis bremžu signāllukturis atpakaļgaitas kamera ir veidota, lai aizstātu savu esošo bremžu gaismas viegli un rūpnīcas-kā instalēt.

Top sensors, 600 TV līnijas .Atšķirībā no citiem pārdevējiem, kas izmanto lētu CMOS, tomēr mūsu Vardsafe rezerves kamera izmanto top CMOS sensors un ir izšķirtspēja 600TV līnijas, kas nozīmē, ka jūs varat iegūt ļoti labu video attēlu.

HD patstāvīgas monitors ar 2 montāžas iespējas.7 collu patstāvīgas atpakaļskata monitors ar 2 stiprināšanas iespējas, iezīmes, 800X480 izšķirtspēju, lai parādītu labāko kameru attēla.

Objektīva regulēšana .Šis rezerves Kamera, objektīvs var tikt mainīts vertikāli, ja jums ir nepieciešams, lai labākais skatīšanās leņķi.

12-24V plašs sprieguma aizsardzības dizains.Visvairāk transportlīdzekļiem, kas aprīkoti ar 12V, bet dažreiz tas reāli palaist augstāka nekā 12V.Lai pasargātu fotokameru no sprieguma svārstības, tā ir izstrādāta ar 12-24V.

100% ūdensizturīgs.Rezerves kamera ir pilnīgi laika pierādījums ar IP68 reitinga.

Vardsafe Produkta Attēli :

Kastē : 1 X bremžu gaismas, atpakaļskata kamera 1 X 10 metru video paplašinājuma kabeli, 1 X RCA adapteris 1 X strāvas pieslēgšanas kabelis 1 X montāžas komplekts, 1 X rokasgrāmata

Garantijas un Noteikumi Un Nosacījums, mēs orderi šo produktu pret materiālu defektus laika periodā, vienu (1) gadu kopš iegādes brīža.Mums nav atbildīgs par kādu defektu, jo šīs sistēmas rezultātā nepareizas lietošanas, nepareizas uzstādīšanas, bojājumiem vai nepareizu apstrādi elektronisko sastāvdaļu.Mums nav atbildīgs par sekojošiem zaudējumiem, jebkāda veida.

Kompensāciju & Atgriešanās Politika : Mēs pieņemam atgriežas apmaiņu vai kompensāciju, ja produktu, kuru jūs saņemat ir kvalitātes defekts vai nav tā, kā aprakstīts .Jūs saņemsiet pilnu kompensāciju, ja pasūtījumu nav jānonāk piegādes laiku solīja mums.

Piegāde : Mēs kuģis pasaulē ar DHL,FedEx,EMS,Ķīna Post, un tā tālāk.lūdzu, sazinieties ar mums, ja sūtījums nav jānonāk paredzamo laiku ,mēs palīdzēsim jums izsekot un jums ir apmierināti atbildi.Mēs TIKAI kuģis, lai jūsu Staduplacislibiesi.lv adresi ,lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu adrese Staduplacislibiesi.lv ir saskaņota ar jūsu piegādes adresi, pirms jūs maksājat.

Atsauksmes : Atsauksmes mums ir ļoti svarīgas.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību un augstu vērtējam jūsu pozitīvas atsauksmes.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu, pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu feedback.

Sazinieties ar mums, Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi vai īpašas prasības .Tērzēšana ar mums, tiešsaistes Tirdzniecības Vadītājs vai atstāt mums ziņu, gan pieejami.

Kā Izvēlēties Kvalitatīvu Atpakaļskata Kamera : CCD salīdzinājumā ar CMOS Attēlu Sensors Ar divu veidu attēlu sensoru, kas ir pieejamas atpakaļskata (backup) kameru sistēmām ir CCD ("lādiņpārneses ierīci") un CMOS ("papildu metāla oksīdu pusvadītāju").Tipa no attēla sensors, kas jūsu atpakaļskata kameras sistēmas izmantošanu būs svarīgākais faktors, kas nosaka attēla kvalitāti.Bez kopumā izšķirtspējas kamera, kas izmanto CCD attēla sensoru nodrošinās ievērojami labākus attēlus, ar ļoti zemu un ļoti spilgtā apgaismojumā

Lai gan ir daži pamatoti augstas kvalitātes CMOS attēla sensori, ne CMOS attēla sensoru nodrošinās kvalitātes attēlu, ka CCD attēla sensoru nodrošinās.Daudz zemāku cenu (un vēl dažas dārgas) sistēmas, kas izmanto mazāk dārgu un nekvalitatīvu CMOS attēla sensoru.

Izvēles iespēja, jums vienmēr vajadzētu izvēlēties atpakaļskata kameras sistēma, kas izmanto augstas kvalitātes CCD attēla sensoru no labi zināms ražotājs.Sharp un Sony CCD attēlu sensoru, ir labākais pieejamais.

Vadu vsBezvadu, Kamēr attēls iegūts ar augstas kvalitātes bezvadu sistēmas var būt labi, kad transportlīdzeklis ir apstājies, ik bezvadu ierīces (katrs!) ir jutīga pret traucējumiem, un šī iejaukšanās būs sliktāk, ja transportlīdzeklis atrodas kustībā.Tāpēc, ka bezvadu sistēmas pārraida video attēls, pa gaisu, nevis pa kabeli, var būt dažas iejaukšanās no dažādiem avotiem, ieskaitot elektriskos traucējumus, lieljaudas radio un televīzijas raidītāju, un daudziem citiem avotiem, kas radās kā transportlīdzeklis kustas.

Es personīgi iesaku vadu sistēmas.Infrasarkano staru Nakts Redzamības Tas ir iespējams, ir viens no vismazāk saprot funkcijas, kas ir pieejamas, un vēl, tā ir viena no svarīgākajām iezīmēm.Lai gan augstas kvalitātes kamera (īpaši augstas kvalitātes CCD kamera) var nodrošināt attēlu ar plašu apgaismojuma apstākļus (tostarp ļoti vājā apgaismojumā), tas nevar sniegt skaidru priekšstatu gandrīz vai pilnīgā tumsā.Tas ir, ja infrasarkano nakts redzamības apgaismojums Led (gaismas diodes) nāk

TV Sistēma NTSC/PAL
Korpusa Materiāls plastmasas
Citu Monitora tips pieejama OEM Monitors, Clip-on, Patstāvīgs
Lēcu Materiāls Plastmasas + Stikls
Vadu vai Bezvadu Stieples
Palīglīnija
Materiāla Tips ABS
Barošanas Spriegums 12-24V
Ūdensnecaurlaidīgs reitings IP68
Attēla Sensors Top CMOS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Produkta modeli Vardsafe VS688M
Zīmola Nosaukums Vardsafe
Monitora Izmērs 7 collu
Kameras Funkcija ar iebūvētu LED gaismas
Monitora izšķirtspēja pieejams 800x480
Kameras Tips bremžu gaismas nomaiņa
monitora funkcija 2 montāžas iespējas
Signāla Tips Aizmugures Sānu, Signalizācijas Sistēmas, Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
Monitora Veids patstāvīgs monitors
Garums Video Kabelis 10m

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums