Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

DIYSECUR Bezvadu 12V DC 9" Atpakaļskata Monitors Auto Monitors + Atpakaļskata Ūdensizturīgs Automašīnas Kameras Autobusu Zirgu Piekabi, Kemperu

€116.10 €98.69
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Auto Video Novērošanas
  • Sku: s51111
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • auto uzlīmes taka zirgs, auto uzlīmes zirgu, balts, hi3518 ip kameras, kaspijas ādas kameras, ip kamera gatava nas, ādas kameras nikond7200, kamera 3d kemperu, auto kamera 300ma, auto kamera vifo a119, kameru ford zirgu

9" Pagalvi TFT LCD HD Displejs Auto Monitors Ar BNC / AV Ieeja

Šeit ir 9 collu HD Ekrāns, monitors ar izšķirtspēju 800 x 480, gan ar h eadrest stila uzstādīšana un balsteņu uzstādīšana.Veikt ar divu veidu video ieeja ( AV ieeja un BNC ievade ), var connedt ar Atpakaļskata Kameras un Novērošanas kamerām .

9 collas plats skatu leņķis, 16:9 displeja režīmu.Regulējams attēla spilgtums / krāsa / kontrastu. 2 video ieeja ( BNC un AV ievade ).Slēdzi displeja režīmā, izmantojot tālvadību.Displeja ekrāna skata leņķi 15 ēc rokas regulēšana.Pagalvi stila uzstādīšana un balsteņu uzstādīšana.Auto pamatnes backsight funkcija, automātiskā attēla slēdzi pa labi vai pa kreisi.Piezīme: Divas dzeltenās interfeiss ir viens video ievades divus dažādus savienojuma veidus, lai jūs nevar izmantot vienlaikus, var tikai izvēlēties pa vienam.

Kamera:

T viņš CCD attēla sensors rezultātu ciparu signālus, ka ir labāka attēla dzidrumu, krāsu, kontrasta un asuma, nekā CMOS kamera, ar savu atsevišķu 18 Infrasarkano (IS) LED, tas parāda skaidrus attēlus vājā apgaismojumā, jo īpaši naktī apstākļos.Šī lieljaudas CCD kamera ir grūti metāla ar mazo burtu, ūdens un dubļu pierādījums.

Augstas izšķirtspējas un 120 grādu platleņķa skatu leņķi, Ar labu ūdensnecaurlaidīgs funkcija, kas Piemērojami dažādi Transportlīdzekļi: automašīna, kravas automašīnas, RV, autobusu, Atrisināt jautājumu par sliktu automašīnu atpakaļskata efekts, kas var palīdzēt samazināt incidentiem un nelaimes gadījumiem, Atbalsta IS Nakts krāsu CCD attēla.

12V DC 2.4 G Bezvadu Pārraides & Receriver

Konvertēt jebkuru atpakaļgaitas kamera ar standarta RCA savienotājs bezvadu kamera ar šo universālo raidītāja un uztvērēja komplekts.

Novērš ir nepieciešams, lai palaistu kabeļa garums transportlīdzeklis, vienkārši pievienojiet raidītāju pie kameras beigām un uztvērējs pie monitora beigām.

Diapazons transmission: 8m-12m.Jo īsāks attālums starp kameru un monitoru, labāk pārraides signālu.Attēls ir redzams skaidri, bez jebkādiem šķēršļiem.

Starpība starp CCD un CMOS kamera: CCD objektīvs Padara skaidru nakts redzamības pat vāja apgaismojuma apstākļos. 120 grādu leņķa objektīvs nodrošina automašīnas aizmugurējā pusē, lai efektīvi atpakaļgaitas un autostāvvietu darbībā.

Ar šo preci, jūs varat novietot savu auto ērti, ātri un droši.Tas būs daudz drošāks iesācējiem vai pat profesionāliem autovadītājiem.Kā jūs nekad zināt, ja nelaimes gadījums nenotiks.Jūs varat tikai sagatavoties sliktāk.

Specifikācijas:

Monitors:

Ekrāna izmērs: 9inches Displeja režīms: 16:9 Sistēma: PAL / NTSC (Auto) Definīcija: 800(a) x 480(V) Nominālais spriegums: 12V DC Strāvas patēriņš: 7.5 W Veidu kontroles: Monitora pogas un tālvadības Vedio ieeja: divvirzienu video ievades Darbības temperatūra: 0 °c-40 °c Uzglabāšanas temperatūra: -20 °c -60 °c Spilgtums: 250cd/m⊃2; Kontrasts: 300:1

Kamera:

Kameras attēla tips: Augstas veiktspējas krāsu CCD Horizontālā izšķirtspēja: 480TV Līnijas, kas Izmantojamas apgaismojums: 0.05 Lux Bezmaksas skata leņķis: Diagonāli Leņķis 120º, Horizontālais Leņķis 90º Ūdensizturīgs: IP67 Triecienizturīgs: 10G Video izeja: 1.0 Vp-p75 Barošanas bloks: DC 12V Video sistēma: NTSC / PAL

Iepakojuma saraksts:

Korpusa Materiāls Nerūsējošā tērauda
Palīglīnija No
Zīmola Nosaukums DIYSECUR
Lēcu Materiāls Stikla
Vadu vai Bezvadu bezvadu
Monitora Izmērs 9"
Kameras Izšķirtspēja 480 TVLines
Signāla Tips Transportlīdzekļu Rezerves Kameras
Ūdensizturīgs Kameras IP 67
Materiāla Tips Nerūsējošā tērauda
Monitora Izšķirtspēja 800 x 480
Ieejas Jauda 12V DC

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums