Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

1:16 Tālvadības Auto 2.4 G RC Auto 4WD RC Drift Auto 30KM/H lielu Ātrumu, Automašīna ar Lukturi Bērniem un Pieaugušajiem

€88.28 €68.86
( 0 Klientu Atsauksmes )

Ceru, ka Visi būs Dalīties ar Fotoattēlu vienību

Palīdzēt Visiem Klientiem Uzzināt Vairāk par Priekšmeti

[30KM/H lielu Ātrumu]Šis ātrgaitas tālvadības auto ir perfekta automašīnas rotaļlietas bērniem un pieaugušajiem.Ar 2.4 Ghz tālvadības kontroles sistēmu, kas ļauj jums spēlēt spēles ar saviem draugiem bez jebkādiem traucējumiem.

[ESP Elektronika Stablity Programmu Sistēmu]Aprīkota ar ESP Sistēmu (Žiroskopu), padara auto attieksmi un virzienā var novērst, savlaicīgi un efektīvi, kad sideslip vai ārpus kontroles, pat braucot ar lielu ātrumu.

[Spēcīgu 380 Matēts Mehānisko]4WD pilnpiedziņas Sistēma, aprīkota ar 380 matēts motors, 17g ātrgaitas stūres mehānismu, nodrošinot maksimālu saķeri uz visām teritorijām, piemēram, tuksnesis, rock, zāle, smiltis vai betona ceļu, piedāvā izcilas bezceļu veiktspēju drift un sacīkšu.

[High Performance & izturīgāks]ātrgaitas Lodīšu Gultņiem par visu auto Metāla Piedziņas Vārpstu, augstu veiktspēju Triecienu Absorbētājs, un īpaša aizsardzība dizains padara automašīnu vēl crashworthy un trieciena izturīgs, tādējādi padarot to par uzticamu un drošu.

[Iespējams aizvietot Drift / Sacīkšu Riteņiem]Aprīkota ar papildu Drift Riteņiem, jūs varat mainīt oriģinālo sacīkšu riteņiem, lai baudīt uztraukums par drift.Šo rc mašīna arī featues kontrolējamu lukturi.

Materiāls:Kompozīta materiāla

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

1 x Tālvadības pults automašīnas

1 x Tālvadības pults

1 x USB Lādētājs

1 x 7.4 V 1200mAh akumulators

4 x Rezerves riepa

1 x Montāžas Piederumu Komplekts

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Ieteikt Vecums 4-6y
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls plastmasas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums