Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

SMR3004 strāvas padeve 220 48V50A jauda 90% jaunu oriģinālo lietotu Reotifier modulis

€138.59
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Sakaru Iekārtas
  • Sku: s91828
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • dell barošanas adapteri 90, amway barošanas, dell 760 barošanas, xbox barošanas 90, ubec barošanas, tīkla hub 24, aoson barošanas, slēdzis, oriģināla xiaomi, mogoo barošanas, airpods xiaomi t5

Laipni lūdzam SeeMe Technology Co., LTD.Mums ir visu veidu optiskās šķiedras produktiem.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja jūs nevarat atrast produktu tiešsaistē par to, ko vēlaties.

Mēs garantējam, ka mēs sniedz jums ar kvalificētu produktus un labāko servisu.Visi mūsu produkti garantija 1 gads.Mums jānodrošina, lai kuģa produktus ar ātrs un drošs veids, lai jūs.Ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, par produktiem, kas pēc tam, kad, saņemot preci, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mūsu klientu, mēs piedāvājam visvairāk apmierinošs rezultāts.Paldies.

SMR3004 strāvas padeve 220 48V50A jauda 90% jaunu oriģinālo lietotu

Paldies, ka izvēlējāties SeeMe Technology Co., SIA

Apmaksa: Darījuma Pakalpojumu

Ja jums ir kādi jautājumi par maksājumu, lūdzu sazinieties ar mums.

1. Lūdzu, pārbaudiet adresi, pirms pabeigt maksājumu.Ja jūs vēlaties, lai veiktu jebkādas izmaiņas, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums.

2. Izsekošanas skaits būs atjauninājums uz Staduplacislibiesi.lv, kad jūsu prece ir piegādāta.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru muitas nodevām, nodokļiem vai maksām, kas no savas valsts.Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar jūsu vietējo muitas iestādē vai asv.

3. Ja jūs taču negribētu saņemt savu sūtījumu 30 dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums tūlīt, lai saņemtu palīdzību.Mēs atbildēsim 24 stundu laikā.

1. Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību.

2. Jūsu piecu zvaigžņu pozitīvas atsauksmes mums ir ļoti svarīgs.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, ja jūs neesat apmierināts ar mūsu produktu vai pakalpojumu, mēs piedāvājam labākais veids, kā atrisināt problēmu.

3. Ja jums nav dzirdēt no mums 24 stundu laikā, lūdzu pārbaudiet jūsu ziņojumus savā pasta kastē.Un mēģināt sazināties ar mums pa Tirdzniecības Vadītājs, e-Pastu vai tālruni.Mēs vienmēr esam šeit, lai darīt visu iespējamo, lai jūs.Ļaujiet mums veidot veselīgu, pozitīvu un pārtikušu Ali kopienas kopā.

Stāvoklis 90% jauns un oriģināls, otrs-rokas
Modeļa Numurs SMR3004
Izmērs 17.7*26.3*8.5cm
Sertifikācija Nav
Objekta Garumu 1m
Zīmola Nosaukums SMTE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs Intel, Huawei, Pārejas Tīkli, Alcatel-lucent, QSFPTEK, planētas, TP-link, Extreme, Supermicro, Moxa, Ericsson, Brokāta, Cisco, Aruba, LIEŠANAS, Ubiquiti, Mikrotik, HP, Enterasys, Zyxel, Trendnet, Netgear, IBM, F5 Tīkli, H3C, Pielāgota Markas, AVAGO, Arista, Mellanox, Avaya, Dell Force10, Hiršmana, Atveriet Slēdzi, Finisar, Ciena, Kadiķu, Linksys, SMC, Sabiedroto, D-Link
Savienotāja Tips Hibrīds
Ieejas 220V AC
Cuput 48V50A
Šķiedras Tips Vienā Režīmā
Nosaukums Reotifier modulis

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums