Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

GTS06-LDH-RAG300Z1-2M Rūpnieciskās Automātikas Vadības Fotoelektrisks Rotācijas Kodētāju

€57.09 €53.09
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • kontaktligzdas
  • Sku: s90915
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • mugursoma mazulis, ūdeļu skropstas, 7000w sprieguma stabilizators

modname=ckeditor

Šis produkts ir piemērots precīzu darba vides iekšējai lietošanai importēto ierīces, augstas uzticamu veiktspēju, ilgu mūžu, spēcīga anti-darbības traucējumus.Tas ir priekšrocības, maza izmēra, viegls svars, ērta montāža un stabilu sniegumu.

Pielietojums:

Šis produkts ir plaši izmanto ac servo, līdzstrāvas motors, motors, lifts, darbgaldi, stikla, keramikas, liekšanas mašīnas;Liekšanas mašīnas, tērauda josla taisnošanas mašīna, testēšanas mašīnas, gravēšanas mašīnas, tekstilrūpniecības iekārtas, poligrāfijas mašīnas, pārtikas mašīnas, aviācija., CNC darbagaldu un rūpniecisko montāžas līnijas un citas jomas, automatizācijas kontroli.

Uzstādīšana:

Kodētājs ir šifrēšanas sensoru, kas var izraisīt iekšējo bojājumu, ja pakļauti liela ietekme, tāpēc, lūdzu, neattiecas tieša ietekme spēkā vārpstas uzstādīšanas laikā.

Mīksts savienojums izmanto starp encoder vārpstas un klienta vārpsta, citādi tas ir viegli sabojāt shafting un kodu plāksne.

Uzstādot sakabes vārpstas, lūdzu, nespiediet grūti, pat tad, ja sakabes, sakarā ar sliktu montāža, var dot arī vārpstu sistēmas fiksācijas lielu slodzi, padarītu to sabojāt.

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums