Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

JAUNAIS Master Pernambuco Vijoles Lociņu TOP Meistarība 4/4 izmēra Salds Signāls

€266.09 €186.26
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Stīgu Instrumenti
  • Sku: s90181
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • tlai vijoles lociņu, gadi auto piederumi, vijole loku koksnes oglekļa, master modelis vijoles lociņu, šķiedras vijoles lociņu, vijole lol, vingobow bass 34, vijole bērniem, kunnakudi vijole, 4 vijole koka loku

☆ AUGSTĀKĀ Meistarība - Tas ir tas, ko veidojis viens no mūsu labākie meistari - A. J. Shen, lielākā daļa no viņa loki pārdod, jo ļoti dārgi faktisko loki, tostarp TOP vijoles lociņu.Master Shen ir ļoti labi izvēlēties labas Pernambuco nūjas loku un palielināt veiktspēju.Viņa antīko loki ir ļoti populārs un slavens mūsu klientiem.

☆ PREMIUM zirgu ASTRI - Premium dabas astru ar lielu elastību modeli.Tā mati var turēt kolofonija labi, un būs izturīgāks.

☆ PERNAMBUCO - bow ir skaista Pernambuco stick, tumši brūnā krāsā, gaisa žāvēti vairāk nekā divdesmit gadus.Jūs varat skaidri redzēt, tās graudu, izmantojot attēlus.Apaļā stick formas.

☆ LIELU PLAYABILITY - bow ir pareiza svars - apm. 62+/-0.5 grami, 74.4 cm, ne pārāk viegla vai pārāk smags.Tiešām lieliska priekšgala par naudu.Līdzsvarota, atsaucīgi un var padarīt jūsu vijole skaņas vēl labāk!

☆ ARĪ ROKU darbs - bow varde ir īpaši izstrādāta un pulētas.Master Shen pavadīja var pūles, lai padarītu savu loku stāv jo priekšgala playability, un ērti spēlēt sajūta.Jūs, piemēram, to, kad jūs atveriet paketi.Pievilcīgs antīko dizainu, siltu un skaidru skaņu.Faktiskā kuģa priekšgala ir tik skaisti, kā attēlotie parauga.Master Shen priekšgalā nekad veikt klientu dispointed ; )Tik daudz vijolnieks un Pro spēlētāji, piemēram, Master Shen loki, mēs esam izstrādājuši dažas jaunas un izmaksu-veiktspējas modeļi ar Maģistra Shen.Tas ir salīdzinoši lēts modelis, salīdzinot visas ows ar TOP Master Shen.Laipni lūdzam ziņu ar mums, lai jūsu priekšgala vēlmēm un prasībām, mēs gribētu, lai izvēlētos optimālu loku no mūsu noliktavā jums.Priekšgala specifikācija un faktisko bildes var sniegt savu atsauci pirmais.Pirkt no VINGOBOW ar pārliecību!

Darbības Maģistra studiju līmenī
Līdzsvara Punkts Apm. 250mm (No beigām, stick)
Svars Approx 62g+/-0.5g
Bow Vadītājs D. Peccatte Kopija
LIKVIDĀCIJAS Krāsains pavediens
Matu Bantes Premium Astriem
Meistarība Top Maģistra līmeņa
Stick Arī kaltētu Spēcīgu Pernambuco
MPN 20201207924V44
Izmērs Approx 74.4cm (Including screw)
Rokturis GENUINE ĀDA
Izmantošana Vijole Izmantot
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
UPC 782912586031
Varde Misiņa sakausējuma
Zīmola Nosaukums VingoBow
Modeļa Numurs 924V44

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums