Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Dzīvojamā Istaba Paklāju Ziemassvētku Modelis Bērnu Segas Bērnu Istabas Apdare Lielu Paklāju Mājās, Priekšnams, Guļamistaba, Pledi Bērnu Gultas Mat

€49.30
( 0 Klientu Atsauksmes )

Dzīvojamā Istaba Paklāju Ziemassvētku Modelis Bērnu Segas Bērnu Istabas Apdare Lielu Paklāju Mājās, Priekšnams, Guļamistaba, Pledi Bērnu Gultas Mat

Cienījamais pircējs, mūsu materiāls ir poliesters.Digitālā drukāšana, drukāšanas tehnoloģija.Ūdens temperatūra nepārsniedz 30°C, un to var mazgāt ar rokām un mašīnu.Nevar balināti.

Cienījamie pircēji, mūsu grīdas paklāji atbalsta pielāgotas tiem.Jūs varat sūtīt savas mīļākās bildes un izmēri uz klientu apkalpošanu.

izmērs:40x60cm,50x80cm,60x90cm,100x150cm,120x160cm

kopīga problēma

Kā tīrīt grīdas paklāji, ja tie ir netīri?

Ja tas ir netīrs, mest to veļas mašīnā.Maksimālā ūdens temperatūra ir 30 ºc.Nav balinātāju.Pakārt nožūt.Dzelzs pie zemas temperatūras.Nav sausas, tīras.Tas ir aizliegts lietot veļas mazgāšanas līdzekli, kas satur balinātāju, mašīnas skalošanas un roku mazgāšanas, nav izbalināt vai sarauties, un augstu temperatūru, mazgāšanas ir aizliegta.

Kāds ir materiāla grīdas paklājs?

Materiāls mūsu grīdas paklājs ir persiku ādas (poliesters), kas ir ļoti plānas un gaismas, ļoti ērti, viegli pārvadāt, kad iet ārā, un apdrukas krāsa ir spilgti un piesātināti, un krāsa neizbalē.

Vai ir kāds krāsu atšķirība?

Sakarā ar dažādiem monitoriem, var būt nelielas krāsu atšķirības starp faktisko produktu un foto.Pircēji, kuri ir nulles tolerance krāsu atšķirība jābūt piesardzīgiem, kad pasūtījumus.

Cik ilgi tas veic, lai kuģis savu pasūtījumu?

Mēs atbalstām viens gabals pielāgošanu.Par konkrēto piegādes laiks no parastajiem produktiem un pielāgotus produktus, lūdzu, norādiet pasūtījuma numuru un apstipriniet ar klientu apkalpošanu.Jo preču daudzums ir atšķirīgs, atšķirīgs ražošanas periodiem, ir jāaizpilda obligāti.Pēdējā piegādes laiku, ievērojot klientu apkalpošanas saistības.Termiņš no precēm ir pakļauts faktiskās piegādes laiks.Pēc tam, kad esat vietā, lai, tā var būt iepakoti un nosūtīti 5 dienu laikā (izņemot brīvdienas, ja ir svētki, tur būs, kas atbilst kavējuma dienu skaitu.).

Tas atbalsta atgriešanos?

Produkta bojājumus, apdrukas un krāsošanas problēmas, piegādes kļūdām, pārdevējs sedz piegādes izmaksas, subjektīvi nepatīk, nepareizi šaušana, smago fotografēšanas pircējs sedz piegādes izmaksas, regulāras produktu un pielāgotus produkti tiek ražoti pēc maksājumu, un nav iemesls, lai atgrieztos nav atbalstīts.Paldies par jūsu atbalstu!Ja jūs sastopaties ar šo saistītas problēmas, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas cik drīz vien iespējams, mēs sniegsim jums apmierinošu atbildi.

Piezīme:

1. Par manuāli mēra izmēra priekšmetus, tur var būt atšķirība no 1 līdz 3 cm.

2. Biezums audums var būt kļūdas ir no 1 līdz 3 mm.

3. Saistībā ar krāsu, attēlu, kas parāda reālo objektu bez īpašas ārstēšanas.

4.Ierobežojumu dēļ starptautiskie kurjera iepakošanas noteikumi un īstenojot ātrāk loģistikas savlaicīgumu, mēs varam reizes paklāju, pirms nosūtīt to ārā.Paklāju paklāji var būt daži grumbām, kamēr lietot smaguma uz paklāja varat ļaut grumbām pazūd vai izmantot laiku, grumbām tiks automātiski pazūd.

Tips 18 alfombras para la sala moderna
Veids 7 alfombras para la sala moderna
Mazgāt Stils Rokas Mazgāšana, Mehāniskās Mazgāšanas
Izmantošana Mājas, VIESNĪCAS, guļamistaba, Lūgšana, Āra, Dekoratīvie, VANNAS istaba, Tualetes, Tirdzniecības
Tips 11 grīdas paklājs
Tipa 8 tapis salons
Režīmi Pārdošanas Gatavo Paklāju
Stils Mūsdienu
Technics Mašīna
4. tips Pielāgotā
5. tips dzīvojamās istabas paklāji
6. tipa vairumtirdzniecības/dropshopping
Vieta Salons
Dizains AUBUSSON
1. tipa tapetes para sala de estar
Forma Taisnstūra
Tips 14 natal
Tips 19 Jaungada Apdare
Veids 9 grīdas paklājs
Tips 12 Halloween
Veids 10 Pasūtījuma
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Tips 15 Gobelēns
Tips 17 ziemassvētku rotājumi mājās
2. veids paklāju viesistabā
Apdare Stils Ziemassvētku rotājumi paklāju
Modelis Tips karikatūra
Tipa 16 Drukāt Pēc Pieprasījuma
3. veids alfombra
Tips 13 Ziemassvētku
Materiāls 100% Poliesters
Modeļa Numurs dzīvojamā istaba paklāji paklāji
Tips 20 Dzīvojamās Istabas Paklāji

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums