Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

RC Helicopte WIFI FPV Brushless Dūkoņa ar GPS maršruta punktiem Seko Man Režīmu RC Quadcopter RTF 720P HD Kameras

€134.70
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Tālvadības Pults Rotaļlietas
  • Sku: s77900
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • viper rc helicopter, green rc helicopter, arduino rc helicopter, rc helikopters balsa, fpv rc helicopter, vācijas rc helicopter, f46 rc helicopter, lh rc helicopter, metāla rc helicopter, esky rc helicopter

GPS Pozicionēšanas.Ar gps auto-pozicionēšanas sistēma, precīza pozicionēšana atrašanās vietu.APP Saderīgi.Ērti veikt, lai debesis ar jūsu mobilais.Saderīga ar iOS/Android sistēmas.Sekojiet Man.Ar Sekojiet Man, gaisa kuģa automātiski sekot jums un iemūžināt katru pārvietot no unikāla gaisa perspektīva.Orientieri.Pēc pacelšanās, vienkārši izvēlieties savu galamērķi uz ekrāna un copter būs lidot tieši uz izvēlēto punktu.Orbītā. 360 grādu fotogrāfiju un raksti, kas neatstāj leņķi vai ņemot ārā no paraksta. 1280 X 720P Kameru.Uzcelta 720P kamera uzstādīta pārsteidzoši, lai uzņemtu attēlus un videoklipus, kas no debesīm.Automātiska Atgriešanās Mājās.Automātiska atgriešanās mājās, ja lidojuma vadības signāls tiek zaudēta.Headless Režīmā.Headless režīms nodrošina, ka quadcopter vienmēr sekojiet kontroli no jūsu viedokļa ir visu laiku, neatkarīgi no tā, kādā veidā quad saskaras.Augstums Turiet.Augstuma režīmā hold (bloķēt), gaisa kuģa uztur konsekventu augstums vienlaikus ļauj roll, piķis, un zvalstīšanās jākontrolē, kā parasti.Lidojuma Kontroles Bezatteices.Ja drone zaudē savu saikni ar raidītāju 3 sekundes vai vairāk, tas automātiski atgriežas mājas un zemes.Zems Enerģijas Bezatteices.Ar H501M noteiks, vai automātiski zemes vai atgriezties mājās, pamatojoties uz to, cik daudz enerģijas tas ir pa kreisi.

Iepakojums Saraksts: 1x H501M RC Quadcopter 1x HT009 Raidītājs 1x Baterija 1x Lādētājs 1x Manuālā

Art. - NR.: H501M Posteņa Nosaukums: Hubsan X4 H501M RC Quadcopter Frekvence: 2.4 G Izmērs: 311*311*70mm Svars: 410g, (bez ietver akumulatoru) Rotora izmērs:185mm (7.3 collas ) ESC: brushless 12A x4 Baterija: 7.4 V 2700mAh Lipo Max strāva: 16A Kamera: 720P, 1280*720 Krāsa: Pelēka 4 LED indikatori &Gumijas kājām Akumulators : Spriegums: 7.4 V Jauda: 2700mAh Lipo Lidojuma laiks: apmēram 20 minūtes, Uzlādes laiks: apmēram 210 minūtes Adapteris iekļauta Kamera: 720P kamera Kameras Izšķirtspēja:1280*720P Foto JPEG Video MP4 Raidītājs: Art.:HT009 Max Lidojuma rādiuss: 70meters

Maksimālais tālvadības attālums: aptuveni 300m 2.4 GHz Bluetooth TX APP Savienojumu, LIETOJUMPROGRAMMA Saderīga/Orbiting/Funkcionālās Pieturas punkti FPV:Reālā Laika Foto/Video Pārraidei APP Funkcijas: WIFI Reālā Laika Video Pārraides Orientieris lidojuma (settable pieturas punktu un augstumu) Viens no galvenajiem pacelšanās Sekojiet man režīmā Orbiting režīmā Galvām režīmā video/foto

1. Jūs varat izmantot kredītkartes.WebMoney.TT naudas pārvedumu.Western Union.Qiwi maku.Brazīlija Boleto.SOFORT Banku maksāt.

2. Visu maksājumu ar kredītkarti, ir jāpārbauda Staduplacislibiesi.lv, tas prasīs 24 stundas.

3. Ja jūs izvēlaties Boleto maksājumu, tas parasti aizņem līdz 5 dienas pirms maksājumu ir veiksmīga.

4. Agrāk maksājumu ir agrāk nosūtīšanai!

1. Dārgie, mēs nosūtīsim priekšmetus, 3-10 dienu laikā(darba dienās), pēc maksājuma saņemšanas.

2. Parasti, mēs nosūtīsim šī vienumus, kas jums ar Pārdevēja piegādes metodi, bet tas būs update sekošanas informāciju 3-5 dienu laikā pēc preču piegādes, kā parasti, un jūs varat izsekot mājas lapā, lai detalizēti.

3. Jūs arī varat izvēlēties ātra piegāde metodi, piemēram, DHL, EMS,FEDFEX, bet jums ir nepieciešams, lai samaksātu par kravu

Mēs piedāvājam 1 mēnesis bez maksas nomaiņa .Pircēji var pieprasīt nomaiņu ietvaros 15days no jūsu produkta saņemšanas .pircēju vajadzētu atgriezties sākotnējā stāvoklī, līdz mums un būtu jābūt kuģniecības mēteļi atgriešanās .Mēs piedāvājam arī 12 mēnešu bezmaksas uzturēšanu .Pircēju vajadzētu atgriezties produktu sākotnējiem nosacījumiem ir, lai mums, un būtu sedz piegādes izmaksas atgriešanās .Ja kāds daļas ir jāaizstāj ,pircējam būtu jāsedz izmaksas par daļu aizstāj .Pirms atgriešanās objektus,lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums .Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija ,lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits .Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus ,mēs remontu vai apmainīt ASAP.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs dos jums ATLAIDI uz savu nākamo pasūtījumu.

2. Ja jūs dalīties ar mūsu produktu saite uz jūsu STP vai Facebook, mēs jums dāvanu vai ATLAIDI par savu nākamo pasūtījumu.

3. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt neitrālu (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) atsauksmes.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

Funkcijas Tālvadības Pults
Izmēri 311*311*70mm
Tālvadības Pults
Mehānisko Brushless Motors
Kontrolieris Akumulators 1,5 V X 3 AAA(Nav Iekļautas)
Tālvadības Attālums aptuveni 300m
Paketē Iekļauts Tālvadības Pults, Baterijas, Oriģinālajā Kastē, Ekspluatācijas Instrukcijas, USB Vads, Kamera
Valsts Montāža Ready-to-Go
Uzlādes Laiks apmēram 210 minūtes
Modeļa Numurs H501M
Aerial Photography
Lidojuma Laikā ap 20 minūtēm
Uzlādes Spriegums 110-240V
Materiāls Metāla, plastmasas
Kontroles Kanāli 4 Kanāli
Barošanas Avots Elektriskā
Kontrollera Režīmā MODE2
Brīdinājums Nav piemērots bērniem līdz 6 gadu vecumam
Zīmola Nosaukums Tccicadas
Vecums Pieaugušajiem, 12-15 Gadi, > No 8 gadiem, > 14 gadiem, 8-11 Gadi
Garantijas laiks 1 mēnesis
Sveces Tipa USB
Veids HELIKOPTERS

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums