Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Jauna Grupa 6 Globālo Versiju, Smart Aproce AMOLED Ekrāns, Miband 6 Smartband Fitnesa Traker sirdsdarbība Aproce

€111.68 €53.61
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Valkājamas Ierīces
  • Sku: s75687
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • miband 6 metāla aproce, miband 6 folija, miband 6 roblox, globālo versiju, mi power bank, mi grupa 6 cartoon siksnas, gadījumā ksiomi 6 pasaules, siksnas miband 3, miband 2 tērauda aproce, siksna miband es, miband 6 oriģinālās drošības jostas

Firmas Nosaukums : Xiaomi

Skārienekrāns : Jā

Ekrāna Tips : Krāsu LCD

Saderība : Visas Saderīgās

Band Materiāls : KVARCA

Amats : Passometer

Amats : Fitnesa Tracker

Amats : Miega Tracker

Amats : Ziņu Atgādinājums

Amats : Push Ziņojumu

Funkcijas : Modinātājs

Amats : Sociālo Mediju Paziņojumus

Amats : Asins Skābekļa

Funkcijas : Sirds Ritma Noteicējs

Funkcijas : Darbības Tracker

Sertifikācija : NAV

Valoda : Ķīniešu

Valoda : angļu

Ūdensizturīgs Pakāpes : Profesionālā Ūdensizturīgs

Izcelsmes valsts : CN(Izcelsmes valsts)

Pieteikumu Vecuma Grupa : Pieaugušie

Modelis : xiaomi mi grupa 6

Grupa Noņemamu : Jā

Gadījumā, Ja Materiāls : Plastmasas

Stils : SPORTA

KN Versija Nav NFC Atbalsta angļu , Ķīniešu , krievu , spāņu , franču , itāļu , vācu , poļu , portugāļu , ukraiņu , TurkishNow.Vairāk valodās būs update vēlāk.

KN Versiju NFC Atbalsta Tikai angļu un Ķīniešu Tagad.Vairāk valodās būs update vēlāk.

(NFC var strādāt naudas sodu Ķīnā, Nav pārliecināts, vai to var izmantot savā valstī

tāpēc, lūdzu, apstipriniet, vai NFC funkciju nodrošina jūsu valstī pirms pasūtīšanas) >Displejs -------------------1.56" AMOLED Displejs > Akumulatora ------------------125mAh akumulatora compacity, līdz 14 dienām (Uzlādes laiks ~2 Stundas)

> Ūdens izturība ------ 5ATM ūdensizturība-līdz 50m

> Darbības Uzskaite ------- Skaitīt soļus, distanci, kalorijas nodedzinātas, Sieviešu veselības monitors

> Veselīgu uzraudzība ---- 24/7 Sirds ritma monitorings

> Sensoru --------------------- 3-ass akselerometru, 3-ass žiroskops,

> Saistaudus-------------- Bluetooth 5.0

> Sistēmas prasību-----Android 5.0, IOS 10 vai augstāk,

> Citas Funkcijas: > 1.Hronometrs/2.Modinātājs/3.Taimeris/4.Tālruņa atrašana/5.Tālruņa atbloķēšana/ 6.Notikuma atgādinājuma/7.Netraucēšanas režīmā/8.ekrāna bloķēšanas/9.mūzikas kontroles grupa/ 10. Viegli uzlādēt ar magnētisko uzlādes tapas/ 11.Tālvadības pults, foto kamera/ 12. Sieviešu veselības monitorings / 13. Asins Skābekļa > Iepakojuma Saturs: Mi smart joslā 6 Iestāde,* 1 Rokas siksna * 1 Specializētu Magnētiskas uzlādes kabelis * 1 Lietotāja Rokasgrāmata * 1 > Padomi: 1. Par krāsu atšķirība: Sakarā ar dažādu vienību, shotting kameru , displeja monitors ko jūs redzat krāsu postenis būs vairāk vai mazāk atšķiras no realitātes produktiem.

Xiaomi Mi Grupa 6

1.56" AMOLED Displejs | Asins Skābekļa | Magnētiskas Uzlādes | līdz 30 Sporta Veidiem APP ir iebūvēts 130+ pilna ekrāna ekskluzīvas skalu, kas var tikt mainīts jebkurā laikā saskaņā ar hobijiem un noskaņas.Modeļi ir apdullināšanu un likt par jaunu skatījumu uz rokas. 326PPI retina ekrāna pielāgošanas skalu, varat iestatīt savu mīļoto ģimeni, mājdzīvniekiem, elkiem uz skalas, Katru reizi, kad es pacelšu savu plaukstas locītavu, es redzu, manas acis pilnas mīlestības.Standarta melna aproce ir jaunizveidotas ar sudraba balstīta stikla pārvadātājs antibakteriāls aģents, kas ir pret E. coli un Staphylococcus aureus, kas ir Arī antibakteriālas līmenis pārsniedz 99%, padarot to ērtāk valkāt. 8 krāsas moderns un atdzesē aproces, jūs varat izvēlēties, lai atbilstu.Magnētiskas uzlādes, gaidīšanas laiks-līdz 14 dienām Asins skābekļa piesātinājums ir viena no pamata zīmēm, lai novērtētu cilvēku veselību.Mi Grupa 6 ir aprīkots ar lielisku sensora, pa gaismas ceļu projektēšanas un vairāku Gaismas avotu, fusion, profesionālās algoritmu atbalstu, kas ļauj jums precīzi izmērīt jebkurā laikā, jebkurā vietā Asins skābekļa, visaptveroša izpratne par savu veselību.Precīzi reģistrēt garums gulēt, zinātniski analizēt miega nosacījumiem, atbilstoši izmaiņām sirds ritma Noteikt dziļa miega, gaismas miega REM ātras acu kustības, sniegt zinātniskas konsultācijas, lai palīdzētu jums saglabāt Kļūt par regulāru miega ieradumu.Iebūvēts PPG biosensor var uzraudzīt jūsu sirdsdarbības izmaiņas 24 stundas*.un arī Sirdsdarbības brīdinājuma, var vibrēt, kad sirds likme ir pārāk augsta, pievērst uzmanību savai sirds veselībai.Ieraksts menstruācijas, un rokassprādzi, pirms nāk Vibrācija atgādina jums sagatavot iepriekš un būt mierīgi.lietojot to ilgāku laiku, jo labāk jūs izprast savu mazo noslēpumu.Pirmo reizi, to atbalsta 19 moderns sporta, piemēram, augstas intensitātes intervāls apmācību, basketbols, bokss, Zumba, utt.Kaloriju patēriņu un statusu, dažādi sirdsdarbības zonās, ir skaidrs, acumirklī, padarot jūsu izmantot efektīvāk.Automātiska atzīšana, pastaigas, skrejceļš, āra darbojas, āra velosipēdu, airu mašīna, Elipsveida mašīna, 6 veidu izmantošanas veidiem, nekad garām ik brīdi īsteno. 5ATM ūdensizturīgs pakāpē, var valkāt peldēšanās un snorkeling baseinu, To var arī gudri identificē četras galvenās peldēšanas stilus.

Zīmola Nosaukums ZUIDID
Gadījumā, Ja Materiāls plastmasas
Grupa Noņemams
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ūdensizturīgs Pakāpe Profesionālās Ūdensizturīgs
Pieteikumu Vecuma Grupā Pieaugušie
Touch Screen
Stils SPORTA
Saderība Visi Saderīgie
Ekrāna Tips Krāsu LCD
Band Materiāls KVARCS
Funkcijas Passometer, Fitnesa Tracker, Miega Tracker, Ziņu Atgādinājums, Push Ziņojumu, Modinātājs, Sociālo Mediju Paziņojumus, Asins skābekļa, Sirds Ritma Noteicējs, Darbības Tracker
Sertifikācija ce, FCC, RoHS
Valodas Ķīniešu, angļu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums