Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Nav Kanāla 808nm 755nm 1064nm Diožu Lāzera epilāciju Mašīna Trīs Garumi ir Ātri, Nesāpīgi, SHR

€4 977.82 €2 289.80
( 0 Klientu Atsauksmes )

Laipni lūdzam izvēlēties mūsu produktus, mēs noteikti jums piedāvāt labas cenas un labāko pakalpojumu, paldies.

Loģistikas apraksts

PIRCĒJI ROKASGRĀMATA:

Dārgais Vērtē Klientu, paldies par iepirkumu no Sanwei Skaistumu.Lai nodrošinātu jums iegūt labāku pieredzi mūsu veikalā, Lūdzu, izlasiet instrukcijas un, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi.Mums ir lieliska reputācija, izmantojot mūsu profesionālās zināšanas un pieredzi, ražošanai, skaistumkopšanas iekārtu.Mēs piedāvājam ļoti efektīva OEM/ODM jaudu, kas ir vairāk nekā pietiekami, lai apmierinātu savas vajadzības.Bezmaksas piegāde visā pasaulē (15-35days) ir pieejama visiem pasūtījumiem Bezmaksas atmuitošanu un nodokļiem, lai izvēlētos valstīs.Visi pasūtījumi tiek apstrādāti 3-7 darba dienu laikā.Ja mēs piedzīvojam lielu pasūtījumu apjomu, sūtījumus var aizkavēties.Lūdzu atļaut papildu tranzīta dienas piegādes.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, kā mēs pastāvīgi meklējam veidus, kā uzlabot mūsu produktus un pakalpojumus.Priekā!!!

noklusējuma režīmā pārvadājumus, dzelzceļa/jūras transports.Šāda veida pārvadājumus " no durvīm līdz durvīm, un tam nav nepieciešama muitas apstrādi.Transportēšanas laiks ir apmēram 30-40 dienas.Transportēšanas procesā, es jums ceļa loģistikas situāciju, jums laikā.

Jūs varat arī izvēlēties express piegādi.Izvēloties express piegādi prasa, lai jūs maksāt papildu izmaksas, savukārt express piegādi prasa, lai jūs rīkoties muitas nodevu un atmuitošanas jautājumiem, kas personas.Protams, kad jūs nodarbojas ar muitošanas jautājumiem, mēs jums palīdzēsim muitošanas un nodrošināt jūs ar dokumentiem, kas nepieciešami muitošanai.

Piezīme: Mūsu pakalpojums nav iekļauts apstrādes muitas nodevu un atmuitošanas jautājumiem, kas radušies express loģistika.Un transportēšanas procesā, jebkura veida atteikumu izmaksāt vai strīdu, netiks pieņemti.Paldies par sapratni!

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums .

Tehniskie Parametri

Lāzera Tips: 808nm diožu lāzera Funkcija: Apraksts Pastāvīgo matu noņemšanas /Ādas Atjaunošanos Enerģijas likteni: 1~120J/cm2 Kopējā jauda: 3000W Sistēma Valoda: 6 veidu Ekrāns: 10 collu Vietas Izmērs: 15*15mm Lāzera Galvu: Vācija lāzera galviņas kalpošanas Laiks: 20million Dzesēšanas Safīra TEC : Dzesēšanas+Ūdens clooling +nekustamā monitors

Instrumentālā teorija

Ar 808nm pusvadītāju lāzera sistēma izmanto zelta standarta lāzers ar viļņa garumu no 808 nm.Pusvadītāju lāzers izstaro gandrīz infrasarkano gaismas viļņiem, kas var iekļūt saknes matu folikulu, siltuma pigmentu un izplatīt to visā matu folikulu, kas var precīzi iznīcina matu folikulus, neradot kaitējumu blakus esošo audu.Pastāvīgo matu noņemšanas.

Priekšrocības

1. Augstas kvalitātes rezerves daļas --visiem galvenajiem komponentiem tiek importētas .Šveice importēti mikro-kanālu lāzera bāri.Vācija importē pusvadītāju dzesēšanas sistēma, apdrošina mašīnas nepārtraukti strādā 24 stundas bez apstājas.ASV MPK ūdens savienotājs & Vācijā Harting elektronisko savienotāju.Itālija ūdens sūknis, nav trokšņa un lielāka ūdens plūsma, lai labāka dzesēšana, pagarināt lāzera dzīvi. 2. Jaunizveidoto diožu lāzera rokturis, stabils un ērts lietošanā. 3. Augstas kvalitātes ūdens filtrs un testmeter, apdrošina augstas tīrības ūdens, pagarinātu kalpošanas laiku, lāzera bārs. 4. Ilgi nepārtraukti strādā vienu dienu ar nemainīgu temperatūru 5. Bīdāmās ārstēšanas veids, punkta izmērs 15*15mm, novērstu matu fastly un efektīvi 6. Automātiskā signalizācijas sistēma: kad problēmas notiek, mašīna nedarbosies nekavējoties.Aizsargātu pacientu un mašīna pirmkārt. 7. Medicīnas CE apstiprinājuma augstas kvalitātes solīja.

Sertifikācija CE
Barošanas Veids Elektriskā
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs B12
Izmantošana Bikini, Iestāde, Sejas, Underarm
Funkcijas Ādas Atjaunošanos, Ādas Savilkšanas, Balināšanas, Anti Rieva
Zīmola Nosaukums Sanwei Skaistums
Materiāls plastmasas
Vienuma Tips Epilatoru
Izmērs 57*40*54cm

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums