Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Sākotnējā NOZĪMĒ ARĪ SD-200C-12 Vienotā Jauda 200W 16.7 A 12VDC Ieeja 36~72VDC meanwell dc/dc pārveidotājs 12V

€84.68
( 0 Klientu Atsauksmes )

Mūsu Uzņēmums

Mēs piedāvājam plašu Enerģijas Piegāžu izvēles no nozares barošanas vadošais ražotājs-Meanwell zīmolu.Tas ir mūsu uzdevums, lai nodrošinātu uzticamu risinājumu jūsu barošanas prasības.Kopš 2002. gada, Kulon ir palīdzēt elektroniskās rūpniecības inženieri, pircēji andtechnicians atrast ideālu AC/DC, DC/DC, DC/AC Barošanas Risinājumus savus pieteikumus.Ja jums nav ne jausmas, par izvēloties pareizo modeli , lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mūsu komanda ir veltīta, lai atbildētu uz jūsu barošanas jautājumi.

Atsauksmes

Biežāk UZDOTIE jautājumi par Barošanas

Kā izvēlēties tiesības Nozīmē arī pārslēdzama Strāvas Padeve?

A. Lai palielinātu ticamību S. P. S., mēs iesakām lietotājiem izvēlēties vienības, kas ir reitingu par 30% vairāk enerģijas, nekā patiešām nepieciešams.

Piemēram, ja sistēma ir nepieciešama 100W avota, mēs iesakām lietotājiem izvēlēties S. P. S. ar 130W izejas jauda vai more.By to darot, jūs varat efektīvi palielināt ticamību S. P. S. jūsu sistēma

B. Izvēlēties funkcijas, pamatojoties uz jūsu pieteikums:

1. Aizsardzības funkcija: pārsprieguma Aizsardzība (OVP), Virs Temperatūras Aizsardzība (OVP), Virs Slodzes Aizsardzība (OLP), un utt.

2. Lietošanas funkcija: Signalizācijas Funkcija (Tiesības Labi, Jauda Neizdoties), Tālvadības pults, Remote Sensing, un utt.

3. Īpašas funkcijas: Power Factor Correction (PFC), Nepārtrauktās Barošanas avots (UPS) funkciju.

C. pārliecinieties, ka modelis atbilst drošības standartiem un elektromagnētiskās saderības (EMC regulām, kas jums nepieciešams.

1.Šķietamā Jauda=Ieejas Spriegums x Ieejas Strāva (VA)

2.Reālā Jauda= Ieejas Spriegums x Ieejas Strāva x Jaudas Koeficients (W)

No videi draudzīga punktu, elektriskā elektrostacijas vajadzībām, lai radītu jaudu, kas ir lielāka nekā šķietamo jaudu, lai nepārtraukti nodrošinātu elektroenerģijas tirgū.Nekustamā izmantošanu elektroenerģijas, būtu jānosaka reālas varas.Pieņemot, jaudas koeficients ir 0,5, elektrostacijas vajadzībām, lai ražotu vairāk, nekā 2VA, lai apmierinātu 1W reālas varas.Gluži pretēji, ja jaudas koeficients ir 0,95, elektrostacija, tikai nepieciešams, lai radītu vairāk nekā 1.06 VA sniegt 1W reālā jauda, ir nepieciešams.Tā būs efektīvāka.

Produkcijas Veids Viena
Modeļa Numurs SD-200C-12
Iezīme Iebūvēts EMI filtrs, zems trokšņa sprogoties
Izejas Strāva 16.7 A
Izejas Frekvence 0
Izolācija 1500VAC I/O izolācija
Efektivitāte 81%
Izmērs 215*115*50mm (L*W*H)
izejas Spriegums 12V
Volatge korekcija. diapazons 11~16VDC
Sertifikācija CE, EMC
Ieejas Spriegums 36~72VDC
Izejas Jauda 101 - 200W
Ievades Diapazons 2
Aizsardzība Īsslēguma/Pār slodzi /spriegumu Vairāk

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums