Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Mini Nivel Lāzera 2 Sarkanās Līnijas Lāzera Līmeni 360 Rotācijas Self-leveling Krusta Līnijas Vertikālā Horizontālā Līnija, Sarkanā Lāzera Staru Lāzer Leve

€61.23 €31.84
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Optiskie Instrumenti
  • Sku: s62948
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • 16 līmeņa zaļās gaismas, rotācijas lāzera līmeni, ferocore lāzera līmeni, svararg lāzera līmeni, gaisa spēku 2 defuser, lāzera 360 muļķības, rotācijas rotējošā lāzera, ultra līnijas lāzera, sievietēm, vienkāršu, skaidru lāzera, nivel apavi

Mini Nivel Lāzera 2 Sarkanās Līnijas Lāzera Līmeni 360 Rotācijas Self-leveling Krusta Līnijas Vertikālā Horizontālā Līnija, Sarkanā Lāzera Staru Lāzer Līmenī, Celtniecības Instrumenti

Priekšrocības LIEDIPRO Lāzera Līmeni 1. Astotās paaudzes smart čipa, tas ir stabilāks, ātrāks, ilgāks kalpošanas laiks. 2. Izmantojot vācu lāzera modulis. 3. Garantijas laiks ir 36 mēneši, mēs varam sniegt jums bezmaksas rezerves daļu garantijas laiks. 4. Visas preces ir jaunas, lai garantētu darba dzīvē, ne akciju produktiem. 5. LIEDIPRO ir savas neatkarīgas zīmolu un patentu. 6. LIEDIPRO ir Kvalitātes Sertifikāciju. 7. LIEDIPRO ir darbinieki no Krievijas, Ukrainas, Baltkrievijas, Peru, Francija, varat pakalpojums jums labāk pirms pirkšanas, un pēc tam, kad pērk.

Paketē Iekļauts

1 x Sarkanā līnija lāzera līmeni 1 x Instrukcija 1 x Auduma kaste 1 x Kartona kaste Nekādu bateriju piegādāts iepakojumā, Lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš, ja jums ir nepieciešams akumulators.

Tehniskie Dati

Standarts: 2 pozīcijas (1 vertikālas līnijas, 1 horizontālu līniju), Lāzera krāsa: Sarkana Āra režīms (uztvērēja režīmā): Jā Pēc sales service: Jā Precizitāte: +-1.5 mm / 5m Auto regulēšanas diapazons: ±3 grādiem Jauda: Adapteris /DC4.5 (AA1.5 X2) Lāzera modulis Safty līmenis: klase 2 Ūdensizturīgs / nepievelk putekļus: IP54 Self-leveling režīmā: Magnētiskā amortizācijas Nolīdzināšana signāls: Vairāk nekā 4 grādiem, lāzera līnija būs ārā Lāzera Viļņa garums: 635nm Darba laiks: par 15Hrs Darbības tempature: -10 grādiem pēc celsija līdz 40 grādiem Uzglabāšanas temperatūra: -20℃ līdz 60℃ Iepakojuma svars: 1kg Iepakojuma mērīšana: 9*6*12cm

Vienkārša Struktūra un Darbība

1. Mēs bloķēta svārsta, lai aizsargātu to, pirms mēs kuģis šī lāzera līmeni, lai jūs, 2. Atslēgt svārsta, nospiediet IESLĒGŠANAS / izslēgšanas taustiņu brīdī, pirmo reizi, tā var transmite divām līnijām.PIEZĪME: lāzera līniju būtu twickle ja lāzera līmeni ir ne nodot līmeni. 3. Izslēgt lāzera līnijas: Tikai tad, kad svārsts ir bloķēta, nospiediet IESLĒGŠANAS pogu, lāzera līnijas var tikt izslēgts.

Pieteikumu Ainas

Produkta situācija

Visas preces ir jaunas, lai garantētu darba dzīvē, ne akciju produktiem.

Maksājuma

Pieņemt: Debeta/Kredīta Karti, AliPay, West Union, TT, QIWI, Yandex.Naudu, WebMoney, Sofortbanking, Boleto, SMS, Ebanx, PPRO, utt.

Sūtījumu

Visi vienumi tiks kuģis veic 24 stundu laikā kopš esat pabeidzis maksājumu.Parasti, mēs nosūtīt objektus, izmantojot Staduplacislibiesi.lv standarta piegādi vai ķīnas ziņu reģistrēta gaisa pastu vai eub vai postnl vai DHL, UPS, TNT, FEDEX, UPS, EMS, CDEK, J-NET.KN.Mēs pack preces tādā ļoti drošas un grūti paketi.Tas aizņem tikai dažas dienas, lai sasniegtu savu adresi.

Kā izsekot jūsu sūtījums

Paku izsekošanas mājas lapā: www.17track.net/en (Ja ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms atvēršanas disput)

Atpakaļ/Kompensācija/Jautājumu/Problēmu/Disput

Ja jums ir kādi jautājumi ar produktu vai pakalpojumu, vai sūtījums, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, PIRMS disput vai atstājot negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas VAI KOMPENSĀCIJA JUMS VISU NAUDU.Ja mēs saņemam disput un negatīvo atgriezenisko saiti, mūsu veikalā, tiks uzlikts naudas sods 100 asv dolāru vai vairāk, NOVĒRTĒJAM jūsu veida izpratni.Mums ir bezmaksas vietējās atgriešanās pakalpojumu.

Atsauksmes

Ja produkts ir apmierināti.lūdzu, lūdzu, dodiet mums 5 zvaigznes, un atstāt ilgi pozitīvas atsauksmes un pircēja parādīt, mēs dos jums $2 vai dāvanu, jo jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu veikala attīstību.Mēs esam arī priecīgi, ja jūs varat dalīties ar mūsu produktiem STP/Facebook/YouTube/VK/Instgram, dot savu screenshot, lai mums, mēs sniegsim jums $2 pārāk.

Izcelsmes vieta Pekinā, Ķīna
Āra pieejams
Mērīšanas Modeli 2 pozīcijas
CE
Veids Vertikālā & Horizontālā Lāzeri
Viļņa 635nm
Krāsu lāzera Sarkana
Sertifikācija CE
Darba Temperatūra -10 līdz 40 ℃
Darba laiks vairāk kā 15h
Uzglabāšanas Temperatūra -20 līdz 60 °C
Zīmola Nosaukums LIEDIPRO
Ir Smart Ierīces NO
Preces nosaukums mini līmeņa lāzera 360 krusta līnijas
Precizitāte +-1.5 mm/5m
Savienojuma Vītnes 1/4"
Iepakojums 1 auduma kaste un viena kartona kaste
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izmērs 5*8*8cm
Nolīdzināšana signalizācija Vairāk kā 4 grādiem, lāzera līnijas būs ārā
360 grādu rotācijas
Atbalsta saņēmējs/detektors
Modeļa Numurs LD-MK113P
Akumulators 2*1,5 V AA)
Self-leveling

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums