Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Personalizēta Krūze Ir un franču Nospiediet & 250gr Filtra Kafijas Dāvanu Seti-1

€50.50 €27.77
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Drinkware
  • Sku: s61943
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • black diamond apple, virtuves atmiņa un organizācija, anime zobenu znitosu

Produkta Iespējas;

-Krūze kausa 8 cm.x 10 cm.boyutlarındadır. Üzerine karstā nospiediet tehnika, ar sublimācijas drukas tiek realizēta.Mazgāšanas Instrukcijas: izmanto trauku mazgājamā mašīna sāls un mazgāšanas ķimikālijas, piemēram, krūze par laku, zīmējumu, drukas apgabalu var sabojāt.Kupanızı yıkamanızı siltā ūdenī un sasniegt.

-Francijas Nospiediet exoskeleton metāla iekšējā kamerā, kas ir izgatavoti no stikla materiāls.Produkta telpas var uzņemt līdz 18 cm ir 350 ml.

-Zems Asitide Vidēji Grauzdēta Svaigi Samalti 250G Kafijas Filtru Apraksts:-Brazīlija un Kolumbija yöresine pieder pie augstas kvalitātes kafijas pupiņas Turcijas pie grinded ko, ar precizitāti kavrulmaktadır. -Īpaša, un kvalificētu pupiņas, profesionālās çalışanlarımızın pieredzi. -Maisījums mūsu bilancē bez pārrāvuma garšu, aromayı un svaigumu jums patika riska uzrāda.Filtra kafijas automāts, Mokapot, uzliet ar franču Prese. -Nedēļas Svaigi Kavurulup öğütülmektedir-Līdzsvarotu dzērienu, aromātisku tadları caur visu diennakti.

-Tailor-made no īpašu piegaršu kahvesiyle iekšpusē no jums un jūsu mīļajiem būs silti, skaisti un elegantu dāvanu izvēle.

Jūs varat nosūtīt mums ziņojumu, pēc pasūtījuma personisko informāciju.

Modeļa Numurs Bitmeyen84930
Zīmola Nosaukums BK
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums