Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

KT21 Smart-Skatīties Bērnu SOS Anti-Zaudēja Tracker Bērniem Kameras Tālrunis Smartwatches 4G Video Zvanu Wifi Nostāju Anti-Pazaudēti Pulksteņi

€77.40
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Valkājamas Ierīces
  • Sku: s57345
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • google kameras smart dzīve, pagriezt bērniem skatīties, spīdīga bērnu skatīties, smart skatīties huawei pr40, njy smartwatch, cctv camera spy caurums, bērnu 8 skatīties, aipak smartwatch, skatīties kt23, gothic skatīties bērniem

GETFITSOO

KT21 Smart Pulksteņi 4G HD Video Tālruņa Skatīties GPS Anti-zaudēta Vieta-Tracker Pulkstenis Sim Kartes Zvanu Bērnu Ūdensizturīgs Bērniem Dāvanu

SIM Kartes turētāju, nav jāuztraucas par nepareizu SIM uzstādīšana; Ar Vibrācijas funkciju, Pats UI dizainu ar KT21; noņemams Siksnas apvalku joslā un silicon apvalks skatīties ir vesela, to var viegli novilkt un apmainīties ar KT20 KT21 KT22 KT23 KT24. Bērniem patiks šis saģērbt spēles ir ļoti daudz.

Sirsnīgi Piezīmes:

(Starpības dēļ fotografēšanas un apgaismojumu, krāsu foto var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma.)

1.Turcija lietotāju var izmantot tikai Atrast Mani Bērni app ar mūsu skatīties savu imei numurs(var izmantot ne setracker app), lūdzu, sniedziet savu imei numuru, lai mums, ja jums vietu pasūtījumu, video zvana funkcija nedarbosies, ja izmantot savu imei ar mūsu 4G modeli .

2.Daudzās Valstīs, zvanot skatīties, visi tālruņu numuri 4G skatīties, ir identificētas bez nosaukuma, bet tikai numuri , daži 2G pulksteņi, iespējams, ir šī problēma, jo SIM karte slēpj nosaukums.Šis ir tīkla problēma: pēc noklusējuma SIM bija "paslēpt savu numuru" .tas var būt mainīti, ko atbalsta dienests SIM kartes operators.Vēl viens risinājums, lai pulksteni, lai noteiktu zvanītāja numuru, jums ir nepieciešams, lai ievadītu tālruņa numuru un nosaukumu, izmantojot ne tikai pieteikumu, bet arī uzrakstīt to uz leju atsevišķi par SIM kartes pati.

3.Par "Skaņas Aizbildnis/Uzraudzība/Call Back Funkciju" pazudis app : lūdzu, ievietojiet sim karti un noteikt skatīties darbi, paņemiet to ārā, lai atklātu LBS un GPS, tad šī funkcija tiks sinhronizēti.(Servera vajadzībām, lai iegūtu bāzes stacijas atrašanās vieta nav ne Vācija un Norvēģija, pēc tam jāatbilst uzraudzības funkciju ar auto.)

4. ASV, Kanāda, Austrālija, Jaunzēlande, Singapūra, kur 2G ir gandrīz nav pieejami. (Mēs iesakām 4G modeļiem)

5. Labāk izmantot mūsu Setracker 2 vai Setracker app , lai gan dažkārt var būt Reklāmām mūsu app (jūs varat noklikšķināt, lai izietu), bet tas ir brīvi izmantot pastāvīgi.Ja vēlaties izmantot citu programmu, piemēram, Atrast Mani Bērni , lūdzu, sazinieties ar mums un pastāstīt mums, IMEI numurs skatīties , mums ir nepieciešams, lai izveidotu dublējumu mūsu servera datu bāzē, pretējā gadījumā tas automātiski atgriezīsies Setracker servera IP, ja izmantojat citu programmu, cēlonis vienmēr skatīties offline.

6.Ja jums ir sava servera un aplikāciju , vēlaties, lai pārbaudītu mūsu skatīties, lūdzu, atstāt piezīmi saskaņā ar jūsu rīkojumu, lai "Atšifrēšanu Versija"

7.Padomi: lūdzu noņemt PIN kodu, SIM karte pirms laišanas (piem.par telefona), citādi tas nedarbosies.

Biežāk UZDOTIE jautājumi:

1.Q:man ir skatīties, man nekad nav izmantots, izmantojot Find My Kids LIETOTNE pirms, bet es vēlos, lai izmantotu ar Find My Kids LIETOTNE tagad.

--A:Lūdzu, sniedziet šo imei numuru, lai mums, mums ir nepieciešams, lai backup to, lai mūsu servera datu bāzi, pirms jūs to izmantot, pretējā gadījumā tas būs getback, lai Setracker Serveri ar auto, kad jūs izmantojiet opciju Find My Kids APP Serverim, izraisīja vienmēr skatīties offline.Bet mūsu inženieris, tikai darīt šo darbu, piektdien.

2.Q:man ir skatīties, ko jau izmanto Find My Kids LIETOTNE, IP serveris:92.53.87.162,8001#, bet es vēlos, lai izmantotu ar Sertracker APP tagad.

--A:Lūdzu, sniedziet šo imei numuru, lai mums, mums ir nepieciešams, lai mainītu to, lai mūsu servera datu bāzi, citādi tā saņems atpakaļ, lai Atrastu Mani Bērni APP Serverim ar auto, kad jūs izmantot Setracker serveri, izraisīja vienmēr skatīties offline.

--A:Jūs varat uzdot Atrast Mani Bērni APP sabiedrība, lai mainītu to, lai mūsu Setracker servera.

FUNKCIJAS:

Reālā laika pozicionēšanu, Izmantojot GPS un WIFI & LBS , palīdziet atrast precīzu bērna ģeogrāfiskās atrašanās vietas.

3 SOS numuru : Tur ir 3 SOS numurus var iestatīt APLIKĀCIJU,nospiest SOS pogu 3 sekundes, lietotājs var zvanīt un sūtīt atgādinājuma ziņu uz tālruņa numuru.

Nav satraucošs laiks: Vecāki var iestatīt 3 klases reizes APP, lai pasargātu zvanu,tikai SOS numuru var izsaukt, novērstu bērniem, spēlēt, skatīties klases.

Balss kontrole : Kad tālruņa numuru apstiprināja, skatīties zvanu skaitu, automātiski, kad lietotājs nezinu.

Kontaktinformācija : Noklikšķiniet, lai ievadītu un izvēlieties numuru, lai izsauktu (10 kontaktu skaits var iestatīt, izmantojot app)

Kamera :atbalsts fotografēšanas veikals ierīci. 30W.

Šādi : Ieslēdziet solis pāriet uz app, kad pedometrs strādā darbības dati tiks sinhronizēti.

Operatīvā ATMIŅA 512mb
Sertifikācija CE
Piegāde Aliexpress Standarta Piegāde
Atpakaļskata Kamera 0.3 MP
Ūdensizturīgs Pakāpe Dzīve Ūdensizturīgs
Stils Gudrs
GSM,GPRS 900/1800/850/1900
Zīmola Nosaukums Getfitsoo
Tīkla Režīms 4g
Saderība Visi Saderīgie
Grupa Noņemams
Mērķa Lietotājs 3-12years vecus bērnus
Mehānisms No
Sistēma Android OS
Krāsa Rozā/Melna/Zila
Band Materiāls Silikagēls
Rezolūcija 240*240 HD ekrāns
Gadījumā, Ja Materiāls plastmasas
Pieteikumu Vecuma Grupā Bērnu
SIM Karte Pieejama
Displeja Izmērs 1.4 collu IPS krāsu skārienekrānu
Akumulators Lithume akumulatora 680mAH, Gaidīšanas 100 stundas
Funkcijas Passometer, Ziņu Atgādinājums, Zvanu Atgādinājums, Atbilde Zvanu, Dial Zvanu, Tālvadības Pults, Push Ziņojumu, Modinātājs, nedēļa, Mēnesis, Kalendārs
Aksesuāri Mikro kabelis un lietotāja rokasgrāmata
Risinājums 9820E
Ekrāns 1.4 collu IPS krāsu skārienekrānu
Vairāki Zvani No
Akumulatora Kapacitāte >450mAh
Valodas angļu, Krievu, Spāņu, POĻU, Portugāles, Turku, Itāļu, Franču, Vācu, Japāņu, Ukrainas, Holandiešu, Arābu, Indonēzijas, Grieķu
GPS Jā, 9820E
Ekrāna Forma Kvadrātveida
Atrašanās vieta GPS+AGPS+£+WIFI
Veids Uz Rokas
CPU Modeli 9820E
Pārvietošanās Veids elektroniskā
APP Lejupielāde Pieejama No
PROCESORU Ražotājs Mediatek
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
SIM Kartes Mirco SIM kartes
Noņemams Akumulators
ROM 4 GB

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums