Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Sieviešu zābaki, sniega zābaki, sieviešu Martin zābaki sieviešu motociklu zābaki sieviešu augstas kvalitātes zābaki sieviešu brīvā laika apavi

€86.12 €44.78
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Sieviešu Zābaki
  • Sku: s52122
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • sniega zābaki, bērniem, augsta, snow boot kids meitene, ninukki sniega zābaki, dsw sniega zābaki, jauniešu kids zābaki, gudrs kažokādas sniega zābaki bērniem, sksamitne sniega zābaki bērniem, melnā sniega zābaki, meitenēm, mednieks bērniem, sniega zābaki, mākslīgās kažokādas, sniega zābaki

Svarīgs Paziņojums:Zābaki ir "HABUCKN" Zīmols,tas ir augstākās kvalitātes 100% Īsta Āda,jums nav žēl, lai iegādātos šo zābaki,paldies :)

Kāpēc izvēlēties īstas ādas kurpes:

1) Genuine āda ir elpojošs, tas ir veselīgi, lai kājas; kājas nav viegli smirdēt, Bet PU ir hermētiskā, tas ir viegli ļaut kājām smirdošs, tas nav veselīgi, lai jūsu kājām.

2) dabiskās ādas kvalitāte ir laba, pāris īstas ādas kurpes var valkāt vairāk kā 3 gadus, saglabāt savu naudu, Bet PU ir viegli slikti, ja jūs valkā vairāk nekā 1 gadu, pat pusgadu, atkritumu apsaimniekošana un naudu;

3) dabiskās ādas, ir upscale, jums iegūt vairāk pārliecināti;

4) dabiskās ādas, ir labāks par vides aizsardzību, kas atspoguļo jūsu atbildības sajūtu sabiedrībā, PU ir sintētiska materiāla, ne labu vides aizsardzībai;

Kāpēc izvēlēties mūsu veikalā:

1).laba kvalitāte, labs darbs, laba materiāli (augstas kvalitātes īstas ādas);

2).stils ir jauki un ergonomikas principi;

3).laba reputācija, atbildības sajūta, nav maldināt klientus.

Piegāde

1.Papildus tam, daži ekonomikas loģistika.mūsu loģistikas var sasniegt visvairāk valstīs, kas atrodas 10-50 darba dienu laikā.

2.Mēs nosūtīsim preces ietvaros 1-5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Ja maksājums laiks pārsniedz noteikto termiņu.jūsu pasūtījums tiks automātiski aizvērts.

3. Mēs nodrošināsim izsekošanas numuru nosūtot pasūtījumu.Jūs varat pārbaudīt statusu sūtījumu uz attiecīgā interneta vietnē.

Preci

Ja produkts saņemta, ir bojāts.krāsa ir nepareizi.lielums nav vienāds.u.c.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms uzsākat strīdu, vai atstājot negatīvas atsauksmes.Mēs sadarbosimies ar jums, lai atrisinātu jebkādas problēmas.

Atsauksmes

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu uzņēmuma attīstību.mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi ( 4/5 Zvaigznēm ) par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Tas būs tikai aizvedīs uz 1 minūti.bet šī 1 minūti, ir ārkārtīgi svarīga nozīme, lai mums.

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīga lieta mums.Ja jums ir jebkādas problēmas ar priekšmetus jūs saņemat.Lūdzu, sazinieties ar mums pirmo reizi.Mēs jums apmierinošu atbildi, cik drīz vien iespējams.Ja jums patīk mūsu produktu.lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.

Piezīme

1. Sakarā ar dažādām mērīšanas metodi.mērīšanas kļūdas robežās 3 cm ir neizbēgama, un pieņemams.

2. Krāsas uz jūsu datora monitoru vai mobilo var nedaudz atšķirties no faktiskā izstrādājuma krāsu, atkarībā no jūsu uzstādījumiem.

3. Modeļi produkts var būt nedaudz atšķirīgs, ņemot vērā atšķirīgos ražošanas laikā un dažādos ražošanas partijas.Iekšējo materiālu, var būt dažādi.Mēs piegādāsim preci izlases veidā.

Zolīte Materiāls Vilnas
Modes Elements Šūšana
is_handmade
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Papēža Tips Dzīvoklis ar
Stils ATPŪTAI
Slēgšanas Tips Slip-On
Vienuma Tips Zābaki
Augšējā Īstas Ādas Tips Govs Āda
Zābaku Augstums Vidū Teļš
Platformas Augstums 0-3cm
Sezona Ziemas
Modeļa Numurs A0156
Virsas Materiāls GENUINE ĀDA
Oderes Materiāls Shearling
Modelis Tips Cietie
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Zīmola Nosaukums MDNG
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Vārpstas Materiāls Mazulis Zamšādas
Zole Materiāls Gumijas
Ar Platformu
Papēža Augstums Zems (1cm-3cm)
Zābaku Tips Sniega Zābaki
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums