Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

OLPAY 2GB+32GB Automašīnas DVR Kamera Android 8.1 Plūsmu Atpakaļskata Spogulī 12" IPS 1080P Video Disku Auto Reģistratoru Registrator Dash cam

€230.29 €218.78
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Auto Video Novērošanas
  • Sku: s47012
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • akmens dashcam, balts dashcam, audi disku ierakstītājs, hangxian dashcam, eiropas automašīnu kamera, anker disku ierakstītājs, hd disku ierakstītājs, prožektori bluetooth auto, hobijs dvr dash kamera, auto kamera milj mivue 338

Specifikācija

-Atbalsta 4G Tīkls

-Sistēma: Android 8.1

-Četrkodolu 1.3 GHz

-2GB DDR3 32GB Flash Atmiņa

-1280*480 Izšķirtspējas IPS Ekrāns

-Kamera: 1280*720&1920*1080P

-Capacitive Touch Ekrāns

-Atbalstam GPS Navigāciju Bezsaistes Kartes

-Atbalsta Bluetooth brīvroku Zvanu

-Atbalsts FM Raidītājs, lai izveidotu savienojumu automašīnas sākotnējā skaļruni, lai iegūtu labāku skaņas efektu

-Atbalsta Wi-Fi savienojumu, ļauj savienot hotspot smart tālrunis, kā arī dalīties ar tīklāju, lai smart tālruni

- Atbalsta ADAS Joslu brīdinājuma, Uzlabotas Braukšanas Signalizācijas Sistēmas (LDWS/ FCWS/FVMA) , tas ir noderīgi, signalizācijas sistēmas, lai saglabātu savu braukšanu drošāku.

- Atbalsta Tālruņa Attālā Monitors: Auto Turētājs mobilo lietotni+Interneta sērfošanu

DVR Funkcijas

▷ 12 collu Full Screen Platekrāna Apskates Displejs

Augsta caurspīdīga 12 collu 16:9 LCD platekrāns piedāvā plašāku skatījumu, kas ļauj jums, lai uzraudzītu visu ceļu braucot.

▷ Straumēšanas Video Full Touch Displejs

Straumēšanas video spoguļi uzlabo aptuveni četras reizes lielāku redzes lauku, nekā tradicionāla atpakaļskata spoguļa.

▷ 1:1:1 Sadalīt Skata

Pilna spogulis displejā priekšā, video vai attēlu; pilnībā parādītu atpakaļ, video vai attēlu; 3 dalīts viedoklis par Mūziku, GPS kartes un video, attēlu un attēla reklāmas.

▷ Full HD 1080P Video

Priekšējā kamera uzņem full hd 1080p video .plašs dinamiskais diapazons ļauj kamerai veikt optimāli jebkuru apgaismojuma situācijā, koriģējot ekspozīcijas, lai izveidotu līdzsvarotu attēlu un videomateriālu.

▷ Reālā laika Displejs Reverss Autostāvvieta skats

Smart aizmugures skata leņķi pārslēgtos starp vadītāju un autostāvvieta.Jūs varētu redzēt visas turpmākās transportlīdzekļu un objektu skaidri aiz jums, kamēr reālā laika vadītāja.

▷ 170 Grādu Platleņķa

Ar 170 grādu platleņķa objektīvs, fotokameras, monitori, 3 joslas ērti.Nav neredzamās ar šo Dash Kameru.

▷ Vienkārši Pielāgot Skatu Leņķis uz Ekrāna ar Pirkstu

Slaidu uz augšu un uz leju, lai pielāgotu redzes lauks; Noklikšķiniet uz ekrāna, lai pārslēgtos starp priekšējo un aizmugures kamerām; Pārvelciet

▷ 24 stundu autostāvvieta uzraudzības dash cam

Ja DVR satriekts par jebkuriem ārējiem spēkiem, kas,tāpat kā zaglis, kad autostāvvieta, tas kļūs par ierakstīt automātiski.Mēs esam gatavi 24h autostāvvieta monitora kabeli, lai jūs.Kad automašīnas akumulators ir zema, buks līnija būs pasargāt akumulatoru no bojājumiem.

▷ Atbalsta Loop ierakstīšanas un Trieciena Sensors

G-sensors - Powered automātiska video ierakstīšanas un video failu bloķēšanas, kad sadursmes vai avāriju ir atklāta.Jutība G-sensoru var uzstādīt dažādos līmeņos.

Loop Ierakstīšanas Funkciju, - Nodrošina nepārtrauktas ierakstīšanas bez trūkst otrkārt,reģistrē automātiski, veicot transportlīdzekļa aizdedzes, automātiski izslēdzas, ar izslēgtu aizdedzi, lai saņemtu jums, kas ir brīva no rokas operācija.

Vairāk Jautrības ar 4G Interneta Sērfošanu

Ceļojums ir garlaicīgi?Būvēt 4G Micro SIM kartes ligzda ļauj pastāvīgu interneta pieslēgumu, kas ir nepieciešams, lai palaistu lietotnēm , pārlūkot tīmekļa vietni, skatīties filmas jebkurā laikā, jebkurā vietā.

Bet WiFi joprojām automātiskā prioritāte .Ja ir pieejams WiFi ap, dvr automātiski pārslēdzas uz WiFi režīmā un izmantot bezmaksas Wifi, lai saglabātu savu 4G datu, pārāk.

1:1:1 Sadalīt Skata

Pilna spogulis displejā priekšā, video vai attēlu; pilnībā parādītu atpakaļ, video vai attēlu; 3 dalīts viedoklis par Mūziku, GPS karti(vai kādu citu aplikāciju) un video, attēlu un attēla reklāmas.

12" Pilna Touch Screen Super platleņķa Raidošo Plašsaziņas līdzekļu, Atpakaļskata

Sākotnējā atpakaļskata spogulī redzi blind spot pastāv.Piemēram,Lietainā laikā, aizmugurējā vējstikla ir ūdens pilienu un traipus, kas ietekmē redzi.Miglains dienas,Pārāk daudz cilvēku iekšā auto, vai sakrauj preces, neskaidra redze, un tā tālāk.Šo iemeslu dēļ novedīs pie neredzamās sākotnējā atpakaļskata spogulis, kas rada satiksmes negadījumu.Izmantot raidošo plašsaziņas līdzekļu, spogulis, var būt labs veids, kā izvairīties no šīs problēmas.Tajā pašā laikā ir plašākā perspektīvā un skaidrāku attēlu.

12" Pilna Touch Screen Super platleņķa Raidošo Plašsaziņas līdzekļu, Atpakaļskata

Sākotnējā atpakaļskata spogulī redzi blind spot pastāv.Piemēram,Lietainā laikā, aizmugurējā vējstikla ir ūdens pilienu un traipus, kas ietekmē redzi.Miglains dienas,Pārāk daudz cilvēku iekšā auto, vai sakrauj preces, neskaidra redze, un tā tālāk.Šo iemeslu dēļ novedīs pie neredzamās sākotnējā atpakaļskata spogulis, kas rada satiksmes negadījumu.Izmantot raidošo plašsaziņas līdzekļu, spogulis, var būt labs veids, kā izvairīties no šīs problēmas.Tajā pašā laikā ir plašākā perspektīvā un skaidrāku attēlu.

Ekrāna Attiecība 16
Kameras Izšķirtspēja 1920x1080
Atmiņas Karte Nepieciešams Redinga Ātrums Klase 10
Interfeiss AV-In, bluetooth, SD/MMC, USB2.0, Wi-Fi
Attēlveidošanas Sensors 1/3"Sony Ccd
Oriģinālā Iepakojumā
OSD Valodas Ķīniešu (Vienkāršotā), Ķīniešu (Tradicionālā), angļu, Itāļu, Japāņu, KRIEVIJA, Taizemes
Pikseļu skaits 1200Mega
Video Formāts AVI
Zīmola Nosaukums OLPAY
Touch Screen
Skaits Lēcas 2
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Displeja Izmērs 12
Vienuma Tips Automašīnas DVR
GPS logger Iekšējā
Max Ārējā Atmiņa 128G
Video Kods Mjpg
Sertifikācija CE
Atpakaļskata Kamera
Kadri Sekundē 30
Akumulators Iebūvēts
Īpašas Pazīmes G-sensors, Displeja Pagriešana, Digitālā Tālummaiņa, Kustības Detektoru,, Cikla Ierakstu, SD/MMC Kartes, Ar Atpakaļskata Spoguli, Nakts redzamības iekārtas, Bult GPS, GPS TRACKER, Cikliskā Ierakstīšana, Automātiskā Baltās Krāsas Balanss, Plašs Dinamiskais Diapazons, Super Kondensatori, Wifi Funkcija, bluetooth
Displejs IPS
Akumulatoru Dzīves 24h
Asamblejas Režīmā Portatīvo Ierakstītāju
Mikroshēmu Ražotājs MSTAR
Skata leņķis 170°

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums