Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

P772 Kokvilnas Parka Mētelis Jauna Jaka Īsā Parkas Kapuci, Silta Sieviešu Jaka Outwear Bieza Slim Polsterēta Ziemas Leju Sieviešu Jaka Wom

€55.65 €28.94
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Jakas & Mēteļi
  • Sku: s45738
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • moncler parkas, sexy parkas, gudrs parkas, vīriešu parkas, bērniem parkas, parkas mans, sarkanā parkas, vienkārši parkas, modes parkas, valsts parkas

Par sūtījumu:

1. Globālā transporta (izņemot speciālās valstīm)

2. Pēc pasūtījuma veikšanas, lūdzu, pievērsiet laikā.Pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza, un jūsu mobilā tālruņa numurs ir pareizs.Pasūtījuma tikai tad būs piegādāta pēc piegādes adreses, esat veicis pasūtījumu, un jūsu mobilajā tālrunī jābūt atvērtiem, lai express piegādāsim jums, cik ātri vien iespējams.

3. Attēlā ir nevis faktiska objektu un ir paredzēti tikai uzziņai.

4. Pakalpojuma transportēšanas laikā sniedz pārvadātājam, izņemot nedēļas nogales un brīvdienas.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

5. Ja jums nav saņēmis preces 30 dienu laikā pēc maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mūsu platforma tiks galā ar to, cik drīz vien iespējams, lai palīdzētu jums izsekot.Mūsu mērķis ir jūsu apmierinātība!

Atgriezties&service

1. No dienas, kad saņemts express, jūs ir platforma, lai garantētu savu apmierinātību ar precēm un atgriešanas pakalpojumus.Ja jūs pašu preci par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts, ka ir ticis izmantots, un mums nebūs atgriešanas vai kompensācijas, lai jūs.Nav nekādu izņēmumu!Kuģniecības izmaksas, atpakaļ atvestās preces, sedz ar mums.

2. Par produktiem un pakalpojumiem un eksprespasta, jūs varat nodrošināt atgriezenisko saiti ar mūsu klientu apkalpošanas laiku, un ar mūsu klientu apkalpošanas palīdzēs jums atrisināt problēmas, cik ātri vien iespējams.

3. Mēs atmaksāsim jūsu pilnu piedāvājuma summu pēc tam, kad saņēma oriģinālus priekšmetus un iepakojums ieskaitot visas sastāvdaļas un piederumi, un gan pircējs un pārdevējs atcelt darījuma, no Staduplacislibiesi.lv.Vai, jūs varat izvēlēties, lai aizstātu.Mēs cenšamies 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Ja jūs mūs atstāt pozitīvu atsauksmju, mēs novērtējam to.Mēs varētu iesniegt kuponus, lai mūsu biedri, un vecās dalībvalstis var saņemt kuponu no mūsu klientu apkalpošanas laiku pa laikam.Mēs lūdzam jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu uzlabot savu apmierinātību.Ja mēs nezinām, tas ir iespējams, lai atrisinātu problēmu!Paldies, ka doing business ar mums!

Sezona Pavasara/Rudens
Biezums Bieza (Ziemas)
Kapuci
Apdare Appliques
Apģērba Garums Īss
Izlaides Datums SS2022
Auduma Veids Batik
Materiāls Kokvilnas
Dzimums SIEVIETES
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Uzpildes Spray-kokšķiedru Vate
Stils Biroja Dāma
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Modelis Tips Cietie
Veids Asimetriska Garuma

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums