Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Srjtek 10.1" Samsung Galaxy Note 10.1 SM-P600 P605 P600 LCD+Touch Screen Digitizer Sensoru, Pilnu komplektu Ar Rāmi

€193.20 €173.88
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mobilo Telefonu Detaļas
  • Sku: s43658
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • screen protector for samsung galaxy note 10.1, samsung galaxy skatīties sm r800, sm g610 rāmis, samsung galaxy note10 1 tablete, samsung galaxy note 9 pet, sensors sm p600, galaxy note 10.1 n8000, sm p600 stāvēt, irbulis samsung note 10.1, pildspalvu sm p600

Nogāzes Daļas, kas ir trausla, ja instalēt nepareizi, tas ieguva' t darbu, lai aizsargātu jūsu tiesības, pēc mūsu ieteikums!

1. Ja jums paketi, Lūdzu, uzņemt video, atverot paku, ja produkts ir sabojājies, lūdzu, sniedziet šo video.mēs atteikt atlīdzību, ja sniedz tikai foto, ne video!

2. Lūdzu, pārbaudiet ekrānu pirms instalēšanas, uzņemt video, ja pārbaudīt to, pārliecinieties, ka tā darbu labu, tad instalēt.Ja LCD ekrānā var' t darbu, lūdzam sniegt mums šo video, mēs sniegs jums risinājumu.

3. LCD ekrāns ir trausls, ļoti viegli, lai izjauktu, lūdzu, esiet uzmanīgs, kad jūs pārbaudīt vai instalēt!

4. Lūdzu, izslēdziet ierīci/ pull off akumulatoru pirms jūs pārbaudīt vai instalēt LCD ekrāna!Citi gudri tas ieguva' t darbu!

Apraksts 1. Mūsu ekrāns ir Rezerves daļas planšetdators , tas ir stock un ar lielisku kvalitāti , un ir 100% pārbaudīts arī , kad mēs nosūtītas, jūs varat redzēt izsekošanas numuru pēc pasūtījuma. 2. Mēs kuģis to 48 stundu laikā pēc tam, kad esat apdares maksājumu. 3. Mūsu preces būs kuģis ar spēcīgu iepakošanas, Antistatiska somas +Burbulis soma +Kartona Kastē 4. Pirms jūs, kas apliecina ekrāns var strādāt perfekti, lūdzu, neizmantojiet līmi uz instalēt mūsu ekrānam, lai jūsu ierīces , ja uz ekrāna ielīmējiet līme, mēs nevaram pieņemt, lai jūs to atpakaļ un lūgt maksājumu atmaksu.

Modeļa Numurs samsung lcd p600, samsung lcd P605
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Ekrāna izmērs 10.1 COLLAS
Stāvoklis Noliktavā!Gatavs, Lai Kuģis!!
Piegādes laiks 2-3days
Pieskarieties Ekrāna Tips Kapacitīvais Ekrāns
modelis Samsung Galaxy Note 10.1
Par sazināties samsung SM-P600
Zīmola Nosaukums srjtek
Sertifikācija Nav
Postenis Stāvoklis Jauns
Garantijas laiks 6months
Ekrāns > 3"

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums