Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

KM Modulis Radošo Street View Filmu Sērijas Burvju Grāmatu Veidošanas Bloku Modelis Ķieģeļu Izglītības Rotaļlieta Bērniem Ziemassvētku Dāvanu

€327.05 €163.53
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Modeļa Veidošana
  • Sku: s37016
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • statuetes kara telpa, hery poters bloki, led cūkkārpas pils, meitenes, harija potera dāvanas, vietas harijs poters kaste, īss harija potera, bettary uzglabāšanas kaste, ziemas zābaki pūķis, harri poters ķieģeļu, poters harijs poters rotaļlietas

Sveiki, Laipni lūdzam Vairumtirdzniecība.

Mēs lolojam katru darījumu, pat ja tikai neliela pasūtījumu, jums vienmēr būs mūsu klientam.ja šo lapu nevar atrast to, kas jums ir nepieciešams, lūdzu, veltiet laiku, lai apmeklētu mūsu veikalā.Tur var būt produkti, kas jums patīk, paldies !nav oriģinālā kaste,bez lodziņa, sūtīt tikai produkti ietver visus piederumus un montāža rokasgrāmata grāmatā.Mēs garantējam, mūsu produkti ir kvalitātes nodrošināšanas un jauku iepakojuma.Ja tur trūkst detaļu, vai bojāta, mēs sniegs jums bezmaksas bagātinātāji!

Mūsu ķieģeļiem var saderīgs Ar Komplektē Daļiņas Bloks Rotaļlietas! 100% saderīgs Tie ir izgatavoti no netoksisks, Bez smaržas,nekaitīgs ABS Plastmasas!Super ekonomiku, pašu kvalitāti un dizainu.Tas ne tikai nodrošina vislabāko dāvanu bērniem, bet arī pieaugušajiem faniem un kolekcionāriem.

Apkope un tīrīšana: Noslaucīt tīru ar ziepēm un ūdeni.

Iepakojumā: uzvalks būs iepakota drošības burbulis soma

Piegāde :

--- Lielākā daļa preces ir nosūtītas 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad tika noskaidroti maksājumu. (Brīvdienās un svētku dienās izslēgts).

--- Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Jo tranzīta laikā ļoti ir atkarīga no dažādu valstu Pasta Pakalpojumu (it īpaši nedēļas nogalēs un svētku dienās).

Garantijas un Garantijas:

--- 100% pavisam JAUNU.Iegādāties ar pārliecību!

--- Ja jūs neesat apmierināts, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

--- Atgriešanās piegāde maksā Pircējs.

Atsauksmes:

--- Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu.

--- Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu, Mēs jums atrisināt problēmu līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināti .

Iezīmes 1 Apgaismības rotaļlietas, Izglītības Rotaļlietas
Funkcijas 3 Radošo dāvanu
Svītrkods No
Plastmasas Tips ABS
Veids Saderīgs ar lego Harijs Poters
CE Sertifikāts
Funkcijas 2 Jaunā Gada dāvanu, Dzimšanas Dienas Dāvana, Ziemassvētku Dāvanas
Sertifikācija CE
Ieteikt Vecums 7-12y, 12+y, 18+
Bloka Izmērs Mazas celtniecības bloku(Saderīgs ar Lego)
Modeļa Numurs 16040
Materiāls plastmasas
Dzimums Unisex
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Brīdinājums bez oriģinālajā kastē
Plastmasas Bloku Forma Pašbloķējoši Ķieģeļu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums