Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

155 SFP Dubultā Fiber 80 KM 100mb Single-mode Optisko Moduli Saderīgs Ar Huawei H3C Slēdzis Raiduztvērēju Modulis

€49.39 €25.19
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Sakaru Iekārtas
  • Sku: s32415
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • slēdzis 1000mbps seeko, 1000mbps tīkla switch 8port, vm 24 slēdzis, 2 sfp switch, pcba vlan slēdzis, radiostacija ūdensizturīgs gadījumā, gadījumā aruba, 24 portu slēdzi, 1000mb, krekls aruba, slēdzis fibra 4 sfp

Pārraides attālums 80 KM Pārraides ātrumu 155 Šķiedras Tips Vienotā Režīmā

Plaši saderīgs ar Cisco 、HUAWEI 、H3C Intel 、ZTE 、DELL 、 Brokāta 、Rui jie、D-Link、Hikvision、Bāku Lenovo、Vilnis、Ultramicro, Mellanox, TP-link, IBM ,Kadiķu、Amerikāņu acs(NETGEAR) 、HP 、Aruba、MikrotikAnd citu zīmolu Iekārtas。Katru optiskais modulis katra pārslēgšanās no galvenajiem zīmoliem ir pakļautas stingrai kvalitātes kontrolei un nekustamā mašīnas pārbaudi pirms tiek no noliktavas, lai nodrošinātu, ka katram optiskais modulis, kas var būt ideāls.

-Atsauksmes

Zirņi Atstāt 5 ZVAIGZNĒM Atsauksmes

Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms, pirms aiziešanas jebkura neitrāla (3stars) vai negatīva (1-2stars) atsauksmes vai strīdu.Un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un, lūdzu, ticiet mums!!!---

-Par kuģošanas

1. Piegāde ar Staduplacislibiesi.lv Standard Shipping,mūsu apsolītā ierašanās laiks ir apmēram 30-45 dienas.Faktiskā situācija ir pakļauta loģistikas informāciju.Normālos apstākļos, tas ir apmēram 20 dienas.Saskaņā ar muitas politiku, ierašanās laika, ir ātri un lēni.Lūdzu, esiet pacietīgi.Pagaidiet, ja kurjers ir iestrēdzis, jūs varat sazināties ar mani, lai palīdzētu.

Ja saņemšanas laiks ir mazāks nekā 10 dienas pa kreisi, un jūs joprojām nav iegūt zemes gabalu, Lūdzu, sazinieties ar mums, vispirms izmeklēt un neatstāj negatīvas atsauksmes vai strīdu patvaļīgi.

-Izsekot jūsu pasūtījumu šeit

1>Staduplacislibiesi.lv Standarta Piegāde:

Mājas lapa: global.cainiao.com/index.htm

2>Citas Piegādes Metodi:

Mājas lapa: 17track.net/en

-Par vēlas atgriezties, pēc tam, kad, saņemot preci,

Ja vēlaties saņemt produkta bez jebkādām problēmām, mēs neatbalstām bezmaksas atgriešanās politiku.Ja jūs vēlaties, lai atgrieztos produktu, jums ir nepieciešams pievērst atgriešanās maksa un visas izmaksas, kas radušās, kad mēs nosūtīt preces jums.

-Par To, Garantija

Ja ir kādas problēmas, par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums 3 dienu laikā.

Visi retuned priekšmetus ir jāliek oriģinālā iepakojumā un autentisks izsekošanas skaits ir nepieciešama.Lūdzu, konkrētu iemeslu atgriešanās un jūsu Staduplacislibiesi.lv pasūtījuma ID.

Viena gada garantija .Ja jūsu produkts ir nepieciešama garantija, jums būs nepieciešams, lai samaksātu par atgriešanos produkta.

-Par Pasūtījuma Nodoklis

Ja jums ir kādas īpašas prasības attiecībā uz Muitas Deklarāciju, lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams, vai uzrakstiet piezīmi, jūsu, lai atgādinātu mums, citādi mēs palīdzēsim atzīt, pamatojoties uz pieredzi.Jūs esat atbildīgs segt visus papildu muitas un nodokļu.

Sertifikācija ce, RoHS, FCC
Zīmola Nosaukums EOENKK
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Saderīgs DELL, Cisco, Huawei, TP-link, Intel, HP, H3C, D-Link, Dell Force10, Aruba, IBM, Mellanox
Modeļa Numurs ES5503-3LCD80

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums