Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

JC D8 Apkārtējās Gaismas Sensors labošanas rīks iPhone 8 8P X

€56.20
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mobilo Telefonu Detaļas
  • Sku: s29738
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • remonta rīku komplekts iphone, iphone gadījumā multiglass, iphone remonta rīku komplekts metāla, savienotāji jc, kaste oglekļa ican, iphone gadījumā gerenation, sensors apkārtējā assy, gindao velosipēdu oglekļa, sensors apkārtējā gaisa solaris, kaste jc c2

JC D8 Apkārtējās Gaismas Sensors labošanas rīks iPhone 8 8P X

tas ir lai labotu apkārtējās gaismas sensors iPhone 8 8P X , jo iOS11 būtu atspējot AUTO brightness funkcija pēc LCD mainījusies.

Lasīt LCD kods sākotnējā LCD, saglabāt to D8 vai PRO1000S SD kartes

Rakstiet saglabāts LCD kods jaunajam LCD.

Mainīt LCD kods PRO1000S vai DATORS ir pieejams.

Atbalsts: iPhone 8/ 8P/ X.

D8 var strādāt neatkarīgi, vai darbi, uz JC PRO1000S, vai kas ir savienots ar PC kopā, lai vieglāk darbību.

Garantijas laiks

1. Vienu gadu garantija iekārtas.Visas remonta daļas var būt paredzēta bezmaksas garantijas periodu.

2. Tiešsaistes atbalsts ir pieejams, jūs varat saņemt tiešsaistes atbalstam, izmantojot zemāk kontaktus, ja ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, vai mašīnas.

Tiešsaistes atbalsts: 008615817263785(wechat/whatsapp)

Mums ir daudz produktu, ja jūs nevarat atrast produktu mūsu veikalā, jūs varat arī sazināties ar mums, nosūtot attēlus uz mums.

Atsauksmes

1. Lūdzu, esiet tik laipns, lai mūs atstāj 5 Zvaigznes, atsauksmes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu. 5 Zvaigznes, un jūsu pozitīvās atsauksmes ir daudz mums un rosinās mūs, lai saglabātu strādīgs un labs serviss.

2.Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums pirmo reizi.lūdzu, d o nav mūs atstāt Neitrālu (3 zvaigznes) vai Negatīva (1~2 zvaigznes) atsauksmes, kas tieši.Mēs garantējam, lai atrisinātu problēmu, un jums ir apmierināti.

Q&A

1. Kad prece būs piegādāta pēc tam, kad maksājums veikts?

Parasti preci var izsūtīti 1~3 dienas.

2.Kā mans preces piegādā?

Ir daudz kuģniecības metodes, kas ir pieejamas šeit, piemēram: Ķīna Post, Staduplacislibiesi.lv Standard Shipping, ePacket,EMS,DHL,FEDEX,TNT,UPS.Jūs varat izvēlēties ikviens, kas ir piemērota jums.

3.Kāds ir kompensācijas politiku?

100% naudu atpakaļ garantiju par katru posteni jums nopirku.Tikai, lūdzu, pārliecinieties, vai sazinieties ar mums 24 stundu laikā pēc tam, kad sūtījumu, kas saņemti, un pārliecinieties, vai preces ir savu sākotnējo stāvokli.

4.Kurš maksā par muitas nodokli?

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem, V. A. T pienākumus, visām muitas nodevām nevajadzētu būt par pircēja kontā.

5.Atzīt Vērtība

Mēs atzīs, ka preču un vērtību, kā jūsu pieprasījumu un, ja nepieciešams, mēs varam palīdzēt, lai paziņot paketi kā dāvanu vai kā ar mazu vērtību, kā jūsu pieprasījumu.

Gabali Iekļauts 1
Materiāls Augsta Oglekļa Tērauda
Ar Magnētisko No
Modeļa Numurs JC D8

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums