Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Par Dodge Ram 1500 Ir 2021. 2019 2020 Durvju Roktura Vāciņš Dekoratīvā Apdare Auto Chrome ABS Durvju Bļodā Rāmja Piederumi

€52.09 €37.50
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Eksterjera Daļas
  • Sku: s229677
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • piederumi dodge chrome, dodge ram chrome, tomass chrysler, dodge, jeep ram, dodge ram black chrome riteņiem, chrome piederumi dodge ram, pasūtījuma dodge ram rt, dodge ram chrome buferi, dodge ram ipad dash, dodge magnum chrome durvis, dodge ram chrome kabatas

SADERĪGS TRANSPORTLĪDZEKĻIEM -Fit Dodge Ram 1500 ir 2021. 2019 2020

IZVĒLĒTO MATERIĀLU UN AUGSTAS KVALITĀTES -Izvēlēts augstas kvalitātes ABS plastmasas materiāli, nodiluma izturīgs un izturīgs.Oriģinālu automobiļu datu pelējuma,ABS videi draudzīgs materiāls, izturīgs un bez fedings.Viengabala compression molding, gluda virsma un pietiekami tekstūru.

POSTENIS APRAKSTS Puses durvju roktura vāciņš,auto eksterjera dekoratīvie piederumi.Pēc uzstādīšanas, pakāpē, oriģinālās auto ir uzreiz modernizētas, un konfigurāciju, ir palielinājies uzreiz, kas var labāk aizsargāt oriģinālo auto un pretoties skrāpējumiem un nodilumu.

VIEGLI UZSTĀDĪT - Ielīmējiet instalācijas,ar auto lentes uz muguras, kas var tikt uzstādīta pēc tam, kad plīsumi off.Tā ir stingra un stabila, skaista un aizsardzības, kas aptver novecošanos un uzlabojot markas.Padomi:Jūs labāk nav padarīt to kontaktu ar jebkuru šķidrumu, kas 48 stundu laikā pēc uzstādīšanas, lai nodrošinātu, ka tā ir cieši novietotas.

Krāsa: sudraba

Materiāls: ABS

Iepakojuma Saturs:

4 x durvju roktura vāciņš

4 x durvju trauka vāciņu

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

modelis Par Dodge RAM 1500 ir 2021. 2019 2020
Veids Auto Papildierīces
Materiāls ABS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Nosaukums Durvju roktura vāciņš

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums