Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Flamingo Cosplay Kostīmu Inovatīvu Piepūšamās Rotaļlietas Helovīni Ziemassvētki Bērnu Dienu Piepūšamās Maldināšanu, Apģērba Aksesuārus,

€120.85 €96.68
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Event & Grupa
  • Sku: s229062
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • lunvon piepūšamo baseinu, sieviete piepūšamās, top flamingo, tēvs ziemassvētku piepūšamās, gadījumā sīva vilks, vizlas piepūšamās, bērnu kostīms piepūšamās, gada kostīmu piepūšamās, vācijas kostīmu piepūšamās, veļa flamingo

Svars: (apm.) bērnu tips: 380 g; pieaugušo tips: 560 g

Iepakojums: PVC pakaramais soma + atpakaļ kartē

Materiāls: poliestera materiāls

Specifikācija: (apm.)

1) Bērnu tips: piemērots cilvēkiem, kuri ir 110-150cm/ 43.31-59.06"

2) Pieaugušo tips: piemērots cilvēkiem, kam ir 155-185cm/ 61.02-72.83"

Maksājumu metodes:

Jūs varat veikt apmaksu izmantojot jebkuru no metodēm, kas iepriekš un pls norēķināties 3 dienu laikā pēc jūsu pasūtījuma.

Jūsu maksājums tiks pārbaudīti ar Staduplacislibiesi.lv 24 stundu laikā, un mēs apstrādāsim jūsu pasūtījumu, kad tas ir pabeigts.

Ja jūsu pasūtījums ir slēgts sakarā ar drošības apsvērumu dēļ, jums būs nepieciešams iesniegt prasību, lai Staduplacislibiesi.lv.

Kompensāciju, ko izraisa pasūtījumu atcelšana, kompensācijas vienošanās vai starpniecības tiks apstrādāti uzreiz un parasti ilgst aptuveni 7-10 darba dienas, lai sasniegtu savu kontu.

Kuģniecības un iepakojums:

Visi vienumi tiks pārbaudīta un labi iepakotas, pirms nosūtīšanas.Pasūtījumiem tiks nosūtīts robežās 2-5 darba dienu laikā, pēc maksājuma pabeigšanas.

Svars paku pa parasto pastu, ir tikai 2kg.Mēs nosūtīsim atsevišķi, ja svars ir virs 2kg.

Parasti tas aizņem apmēram 15 - 60 dienām un varētu būt nedaudz ilgāks laiks, lai kādu attālās zonas.

Jūs varat izvēlēties ātra piegāde metodi, ja jūs vēlaties saņemt paku ātrāk, un lai tas jums būs nepieciešams maksāt kuģniecības maksas.

Vēlreiz un kompensācijas:

Mums būs vēlreiz vai kompensāciju, ja sūtījums pazūd, bojāts transportēšanas laikā vai saņemt nepareizu preci.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Atsauksmes:

Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atsauksmju, mums būs ļoti appreciated

Ja ir kaut kas nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums pirmais, pirms jūs atstāt atsauksmes un mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, kamēr viss ir labi.Lūdzu, apstipriniet, ka jūsu adrese ir pareiza, pirms jūs maksājat.Pilns nosaukums, ir ieteicams, parasti Mēs kuģis 4 dienu laikā (īpašos gadījumos, tā tiks aizkavēts).Ja jums ir nepieciešams, saņemt to ātrāk, jūs varat iegādāties vairāk uzlabotas transporta veidu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs atbildēsim uz tiem pēc iespējas ātrāk.

Materiāls plastmasas
Zīmola Nosaukums OLOEY
Raksts Karikatūra dzīvnieku
Godu Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, Atpakaļ Uz Skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Tēva Diena, PATEICĪBA, Ziemassvētku, Valentīna Diena, Halloween, Lieldienas, Izlaidums, Jubilejas, Mātes Diena
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs zxk-190155

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums