Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Li-ion 11.1 V 35AH Litija Jonu Akumulators Ūdensizturīgs ar LCD Uzcelta 3S BMS Āra Kempings Rīku, Zvejas Apgaismojums Laivu Jauda

€116.39
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Baterijas
  • Sku: s223330
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • solo zvejas laiva, 2002 proline zvejas laiva, dvīņu troller zvejas laiva, D13 zvejas laiva, bms 3s radiatoru, lcd jauda 3s rāmis, personām, zvejas laiva, šarnīrveida zvejas laiva, bms 3s skrūves, 3s bms siltuma

Mēs esam bateriju ražotājs , mēs pieņemam OEM/ODM ražošanu.

( Uzmanību : šis 12v 36ah litija jonu akumulators nevar veikt sērija , bms nevar stāvēt spriegums caurlaides 30V; pieņemt veikt paralēli,ir 2 gab, var sasniegt 12v 72ah ,3 gab. var sasniegt 12v 108ah, eiropas....)

Parastās litija jonu akumulatoru modeļu krājumi mūsu ražošana

Produkta faktisko foto augšējā

12V 36AH Modeli X5 Specifikācijas, Diagrammas

3.7 v vienšūnas Specifikācija

Modelis

2117385L

Jauda

36AH

Nominālais spriegums(V)

3.7 V

Tipisks Pretestība (mΩ)

Ω

Akumulatora materiāls

litija jonu

12V Akumulatoru Parametri

Kopā metode

3 1. sērijas paralēli

Minimālu jaudu

36Ah

Nominālo spriegumu

11.1 V

Maks.Nepārtraukta uzlādes spriegums

12,6 V

Gāzizlādes cut-off spriegums

≤7.5 V

Max Nepārtrauktā Uzlādes Strāva

10.A

Max Izlādes Strāva Nepārtraukti

30A

Maksimālā Jauda

1100W

Svars (Apm.) KG

3.5

Maks.izmērs(L×W×H)(mm)

325*222*45 mm

Darbības temperatūra

Maksas temperatūra

-0℃~45℃

Izlādes temperatūra

-30℃~50℃

3 Stīgas

Aizsardzības pārvalde (BMS)

Vienu šūnu pa-maksas cut-off spriegums

4.25 V

pār-maksas sprieguma atbrīvošanas

4.1 V

Viena šūna zem izplūdes cut-off spriegums

2.5 V

Gāzizlādes sprieguma atbrīvošanas

2.9 V

Pār-izlādes atslēgšanas strāvu

100.A

Pār-izlādes cut-off pašreizējā kavēšanās

1S

Īssavienojuma aizsardzība

Short-circuit protection kavēšanās

500uS

Stāvoklis piedziņas strāvas un īssavienojumu

Automātiskā

Bilances tekošā

45mA

Līdzsvara Stāvoklis

4,2 V

savienot datoru

1. X5 asambleja ar 3,7 v 36ah litija jonu šūnas 3 gab , 3 stīgas& 1parallels ; tikko šūnas , mēs izvēlamies paši sprieguma šūnu un savākt tos.

2. Nominālā Jauda 11.1 v 30ah akumulatoru , 333W; Maks Coutinuous uzlādes strāva ir 10A , maks.nepārtraukta izlādes strāvas, tas ir 30A .

3. Mājokļu lielums ir 325mm*222mm*45mm ;

4. BMS būvēts iekšā aizsargāt katru šūnu , vairāk nekā maksas & izlādes spriegums ,īssavienojumu aizsardzība , zemu temperatūru un augstas temperatūras aizsardzība ;

mēs accpet pielāgot bluetooth bms .

5. Tas ir ūdensizturīgs izstrādājums.

Padomi : Mēs piedāvājam pilnu jaudu, baterija , mums ir 11 gadu pieredze ražotājs .Tie pircēji, kuri iegādājas šo akumulatoru, jāpiekrīt, ka esat iepazinušies ar drošu litija akumulators Zināšanas.Jebkuru brokens ar cilvēku uzvedību, mēs wonot glabājiet to warrenty!

Drošības Atgādinājums: DIY samontēti, kad labas aizsardzības pasākumus, Valkāt aizsargbrilles, izolēta cimdi. "+" par lietas liecina par pozitīvu,"-" par lietu parādīt negatīvu , ja ne jebkura speical aprakstu ,lūdzu, atcerieties.

*Mēs piedāvājam 12 mēnešu garantija* CE ,kuri cieš no BKAS,UN38.3

Ja jūs vēlaties darīt vairumtirdzniecības , sazinieties ar pārdevēju par to .

1. Iekšējo Struktūru akumulators X5

2. lūdzu, izmantojiet lādētāju mēs ieteicām, lai uzlādētu akumulatoru,

3. Pieteikumus šāda akumulators

lūdzu skatīties video

4. akumulatora īpašu uzmanību!

Nespēju lasīt šādus posteņus var izraisīt akumulatoru noplūdes, sprādziena vai ugunsgrēka. — Nepieļaujiet akumulatora saskari ar ūdeni vai saņemt to mitras; — nelietojiet vai neglabājiet akumulatoru vietās, tuvu siltuma avotiem, piemēram, uguns vai sildītāji; — Lūdzu, izmantojiet oriģinālo lādētāju; — nenoliedz pozitīvais un negatīvais pols; — nepievienojiet akumulatoru tieši strāvas kontaktligzdai vai automašīnas cigarešu šķiltavu ligzdā; — nemetiet akumulatoru ugunī un siltuma akumulatoru; — Tas ir aizliegts īss pozitīvo un negatīvo spaili ar vadiem vai citiem metāla priekšmetiem.Tas ir aizliegts ar transporta un neglabājiet akumulatoru kopā ar kaklarotas, matu spraudes, vai citus metāla priekšmetus; - aizliedz ietekmi, metot vai pakļaujot akumulatoru mehāniskiem triecieniem; - neduriet akumulatora gadījumā ar nagiem vai citiem asiem priekšmetiem, un aizliedz kalšanai vai pedāļu akumulatora; – Tiešā lodēšanas akumulatoru spailes ir aizliegta; - aizliegums sadalīšanās akumulatora jebkādā veidā; - nelādējiet akumulatoru ar uguni vai karstumam.Nespēju lasīt šādus posteņus var izraisīt akumulatoru noplūdes, sprādziena vai ugunsgrēka. - Nenovietojiet akumulatoru mikroviļņu krāsnī vai spiedtvertnes; - aizliegts izmantot kopā ar galvaniskās baterijas (piemēram, sausa baterijām) vai akumulatorus, dažādu jaudu modeļi un šķirnes; — nelietojiet, ja akumulators izdala smaržu, siltumu, deformācijas, krāsas, vai citas novirzes; ja akumulators tiek lietots vai uzlādēts, nekavējoties izņemiet to no ierīces vai lādētāju un pārtraukt to; — akumulators jāglabā bērniem nepieejamā vietā.Ja bērns nejauši norij akumulatoru, nekavējoties meklējiet medicīnisko palīdzību. — ja akumulators tek, vai izdalīt smaku, tā nekavējoties ir jāizņem no atklātas uguns; Noplūda elektrolītu, var izraisīt ugunsgrēku vai eksploziju; — Ja elektrolīts nonāk acīs, pēc tam, kad akumulators ir iztecējis, neberzējiet tās, piemēro ūdens izskalo, un meklēt medicīnisko palīdzību nekavējoties.Ja to neārstē, jūsu acis būs ievainots.Nelietojiet baterijas, ļoti karstā vidē, piemēram, tiešos saules staros vai karstā laikā.Citādi, akumulators var pārkarst un var aizdegties (aizdedzes), kas ietekmēs veiktspēju, akumulatora un saīsināt akumulatora ekspluatācijas laiku.Izmantojiet akumulatoru tikai ar šādiem nosacījumiem, pretējā gadījumā tas būs samazināt veiktspēju, akumulatora vai saīsināt akumulatora ekspluatācijas laiku.Izmantojot akumulatoru, ārpus temperatūras diapazona, var izraisīt pārkaršanu, eksploziju vai ugunsgrēku.

Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Pieteikums Elektroenerģijas Uzglabāšanu
Korpuss ABS korpuss
Īpašības Ūdensizturīgs
Spriegums 11.1V
Nominālā Jauda 35ah
Modeļa Numurs X5
Pīķa Strāva 80A
Darba Spriegums 9V-12,6 V
Nominālo Spriegumu 11.1 V
Veids Li-ion
Izmērs 325*222*45 mm
Krāsa Balts
Sertifikācija CE
Svars net 3.5KG
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Max uzlādes strāva 15.A

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums