Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Rokas Lāzera Tīrīšanas Mašīnas Rūsas Noņemšanas Tīrīšanas Mašīnu 500w 1000 Vatu Cenu Pārdošanā

€5 805.63
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Kokapstrādes Iekārtas Un To Daļas
  • Sku: s223234
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • kā noņemt rūsu lāzera, 1390 co2 lāzera griešanas mašīna, kontrolieris 5 axis cnc, lāzera graviera mašīna gumijas, paklāju tīrīšanas mašīna, lāzera 1000w rūsas tīrīšana, cnc tīrītājs, ultra rūsas tīrīšana, cnc lāzer lāzera gravēšana, lāzera modulis heatsink

Rokas Lāzera Tīrīšanas Mašīnas Rūsas Noņemšana, Tīrīšana

Mašīnu 500w 1000 Vatu Cenu Pārdošanai Tiešsaistes Pielāgošana Noklikšķiniet uz attēla zemāk, lai sāktu tiešsaistes pielāgošanas projektēšanai vēlaties.

Ja jums ir kādi jautājumi,lūdzu, sazinieties ar mani:

Whatsapps/Wechat/Tālruņa numurs:+8613361005576

Skype:unichcnc2

Foxmail:[email protected]

Produktu Apraksts

Mašīnas reālu attēlu

Standarta funkcijas

1)Spēcīgs, īss, pākšaugi, ātrs lāzera impulsiem akts, kas uz virsmas mērķa, kas ražo sīkās plazmas plīsumiem, šoka viļņi, siltuma stresu, utt., kas izraisa virsmas materiāli, lai sublimātu un iztvaicē.

2)fokusētu lāzera staru, kas spēj precīzi iztvaikošanas virsmas objektiem, vai netīrumiem.

3)Lāzera tīrīšana ir piemērota metāla virsmām.Apstrādāto un optimizēta lāzera staru nemaina metāla īpašības vai bojājumu tiem, lāzera apstrādātās virsmas.Uz precīzi noregulētas lāzera staru, kas darbojas tikai uz pārklājums, atlieku, atlieku vai oksīda, un tas nekaitē pamatā mātes metāla virsmas.

4)grozot citus parametrus, lāzera stars spēj, lai sasniegtu vēlamo tīrīšanas efektu, precīzi un viegli.

Paraugs

Priekšrocības lāzera tīrīšana, Salīdzinot ar tradicionālo tīrīšanas metodes, piemēram, mehāniskās berzes tīrīšana, ķīmiskā korozija tīrīšana, šķidrs, ciets spēcīgu ietekmi tīrīšanas un augstas frekvences ultraskaņas tīrīšana, lāzera tīrīšana ir acīmredzamas priekšrocības. 1. Priekšrocības vides aizsardzība: lāzera tīrīšana ir "zaļo" tīrīšanas metode.Tas nav nepieciešams, lai izmantot jebkuru ķīmisko vielu un tīrīšanas šķīdumu.Notīrītās atkritumu būtībā ir cieta viela pulveris.Tā ir neliela, viegli uzglabāt un pārstrādāt.To var viegli atrisināt šo problēmu, vides piesārņojums, ko izraisa ķīmisko tīrīšanu.

2. Spēkā priekšrocības: tradicionālie tīrīšanas metode tiek bieži kontaktu tīrīšanas, kas ir mehānisks spēks uz virsmas jānotīra priekšmetu, zaudējumu virsmas objektu vai tīrīšanas līdzekli, kas pievienots virsmas jānotīra priekšmetu,kuru nevar noņemt un rada sekundāro piesārņojumu.Bez slīpēšanas un bez-kontakta lāzera tīrīšana var atrisināt šīs problēmas; Lāzera tīrīšana var noņemt dažāda veida piesārņojošo vielu virsmas no dažādiem materiāliem, un sasniegtu tīrības, ka parastās tīrīšanas nevar panākt.Tas var arī izvēlēties, tīrīt piesārņojošo vielu uz materiāla virsmas, nebojājot materiāla virsmas.

3. Kontroles priekšrocības: lāzera, var pārsūtīt, izmantojot optiskās šķiedras, sadarboties ar manipulatoru un robots, ērti saprast, tālsatiksmes darbību, un var tīrīt daļas, kas nav viegli sasniegt, izmantojot tradicionālās metodes, kas var nodrošināt drošību personāla dažām bīstamām vietām.

4. Izmaksu priekšrocības: lāzera tīrīšana ir augstu efektivitāti un ietaupa laiku, lai Gan vienu reizi ieguldījumu iegādei, lāzera tīrīšanas sistēma, kas ir augsts, agrīnā stadijā, tīrīšanas sistēmu var izmantot stabili un ilgi, ir zemas darbības izmaksas.Vēl svarīgāk, tas var viegli saprast, automātiska darbība.Uzņēmuma Profilu JINAN LXSHOW MACHINERY CO.,SIA LXSHOW ir lāzera iekārtu ražošanas rūpnīcas reģistrēts Jinan, Ķīna 2004. Mūsu uzdevums ir izmantot jaunākās lāzeru tehnoloģijas, lai palīdzētu metāla apstrādes darba ērtāk, saprātīgāk un lētāk.

2020. gadā, LXSHOW lāzers ir vairāk nekā 200 darbinieku, un kompānijas gada apgrozījums pārsniedz ASV $100 miljoni, pieder vairāk nekā 500 squaremeters, pētot un biroju telpas vairāk nekā 32000 kvadrātmetru rūpnīcas.Mēs esam 21314 mašīnas, lāzera apstrādes speciālistiem 156 valstīs un reģionos, Super rūpnīcas un pieredzējuši darbinieki, kas var garantēt lielisko kvalitāti un ātru piegādi MŪSU GALVENIE PRODUKTI: 1.LĀZERA GRIEŠANAS MAŠĪNA 2.LĀZERA METINĀŠANAS IEKĀRTA 3.LĀZERA TĪRĪŠANAS MAŠĪNAS 4.LĀZERA MARĶĒŠANA MAŠĪNA KĀPĒC IZVĒLĒTIES MŪS ◆Premium OEM Rūpnīcas *Mums ir 16 gadu ražošanas pieredzi. *Rūpnīcas cenu, kas ir tieši pārdots patēriņam,atbalsta OEM&ODM. *Produkti tiek stingri pārbaudīti, lai nodrošinātu labas kvalitātes. *Atbalstīt vizualizācijas visu ražošanas procesu. *Visas mašīnas pagājis CE sertifikācijas, ◆ Pārbaudītiem Piegādātājiem *Mums ir pagājis pasaules klases pārbaudes . *Mums ir pabeigti 383 Darījumiem uz Ali, kas var palīdzēt jums izvēlēties izmaksas-*Efektīva transporta maršrutu un kravas atsauces. *Ali kredīta garantija tiek nodrošināta visā darījuma laikā. ◆Profesionāli pēcpārdošanas pakalpojumi *Mēs nodrošinām bezmaksas apmācību un bezmaksas paraugus . *Divu gadu garantija lāzera tīrīšanas mašīna. *Mašīnas uzstādīšanas instrukcijas un attālo vadību.

Zīmola Nosaukums UNICHCNC
CNC vai Ne CNC
Lāzera viļņa garums 1064~1080nm
Dzesēšanas Metode Ūdens Dzesēšana
Stāvoklis Jauns
Modeļa Numurs LXC
Lāzera Jauda 1000w 2000w 1500w
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Lāzera darba vidēja Yb-leģēti šķiedras
Pēcpārdošanas Servisa Nosacījumu, Inženieri pieejama dienesta mašīnas aizjūras
Ir Smart Ierīces
Nosaukums lāzera tīrīšanas mašīna 1000w
Sertifikācija CE

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums