Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

4060 mini lāzera gravēšanas mašīnas koksnes akrila mdf

€1 770.72
( 0 Klientu Atsauksmes )

4060 mini lāzera gravēšanas mašīnas koksnes akrila mdf

Produkta Apraksts

Saskaņā ar dažādām modeļa izmantošanai rūpniecībā un materiāla zemāk : Galvenokārt izmanto: amatniecība, mēbeļu, stikla izstrādājumi, koka izstrādājumi, PVC, apgaismojums, reklāma, dizains, grāmatas, zīmes valde, zīmogi un zīmogu, akrila, bambusa produktiem, roku siksnas un apavi, apģērbi , audumi, etc.By pielāgojot lāzera parametriem, iekārta, kas var veikt dažādus gravēšanas un griešanas.Šī mašīna ir vairākas priekšrocības: gluda griešana, bezkontakta pļaušanas, ātrgaitas gravēšana, precīzi gravēšanas un labus rezultātus.Motīvs: 1.Zīmols spēcīgs lāzera caurule,saglabāt ļaujiet gravēšana vai griešanu ,augstu precizitāti un vairāk stabila . 2.Papildu LCD Ekrānu kontroles padomei+USB ports+ Offline kontroli , var strādāt ar datoru vai pieslēgties U diska,128M Atmiņā var saglabāt failus ar mašīnu, piemēram, Autocad ,Coreldraw u.c. 3.Double darba galds ar pacelšanas, Ne tikai var pabeigt riņķa griešanai, bet arī piemērots dzīvoklis materiālu griešanai un griešanai.zīmogs ,stikla pudeles ,Apaļais bārs ,kas arī var pabeigt dzīvoklis. 4.Ar iebūvētu alumīnija sakausējuma, ūdens tvertnes, Taivāna, ūdens tvertnes tipa ūdens sūkņa un aukstā izlādes ierīce, kas piemēroti pastāvīgu darbu, un nav nepieciešams, lai izveidotu savienojumu ar ārējo sūkni. 5.Izmantojot rūpnieciskā lāzera galvu, Atstarotājs un koncentrējoties spogulis Nodrošinātu labāku gravēšanas un griešanas efektu . 6.Instalējiet sarkanās gaismas pozicionēšanas&pūš liesmas slāpētāja sistēmas, kas var realizēt precīzu atrašanās vietu lāzera neredzams lāzera,ļaujiet strādāt vairāk drošības. 7.Multi-function vadības panelis , padarot darbību ērtāk .

Iepakojums Un Transportēšana

4060 mini lāzera gravēšanas mašīnas koksnes akrila mdf 1.Pēc tam, kad pabeigta mašīnu ražošanas, rūpnīcas inspektori pārbauda un nodot iekārtas, uzglabāšanas.Pirms piegādes iekārtas pēc-pārdošanas inženieris veic sekundāro kontroles un kvalitātes nodrošināšanai mašīna atbilst pasūtītāja prasībām 2.Tīra visu mašīnu , aizsargātu daļās, kas ir eļļa, un pārbaudiet, kas saistīti daļas atkārtoti . 3. Anti-sadursmes paketes malas: Visas mašīnas daļām ir pārklāti ar mīksto materiālu.Visu filmu iepakošanas mašīnas: Izvairīties no visiem bojājumiem, kas var rasties piegādes laikā.Tad mums būs vāks plastmasas iepakojuma cieši, lai nodrošinātu, ka mīksts materiāls ir pārklāts neskarts, arī izvairoties no ūdens un rūsas. 4. Fumigācija koka kastē:Mūsu koka kārba ir fumigated, nav nepieciešams, lai pārbaudītu, koka, ietaupot transporta laiku un naudu.

Mūsu Uzņēmums

Šaņdunas Yuantong Gadsimta Intelligent Technology Co., Ltd., dibināts 1996. gadā, ir specializējies ražošanas visus CNC marķējums, aprīkojums, tehnoloģijas attīstības un profesionālās apmācības CNC maršrutētāji, akrila veidojot mašīnu un parakstīt mašīna utt.reklāmas un apdare, zīmes, ražošana, koka, akmens apstrāde, dāvanas, ādas apģērbu, izšuvumi un citas nozares.Tas ir vecākais piegādātājs CNC marķējums atbalsta iekārtu, un gadiem ir ieguvis titulu Šaņdunas Patērētāju Apmierinātības Vienību.Ievērojot koncepciju "Attīstības un Inovācijas", Yuantong Gadsimta Rūpniecības un Tirdzniecības Co., Ltd.saglabā vadošo pozīciju CNC tehnoloģijas.Ar sabiedrības attīstību, lai apmierinātu klientu prasības, mūsu kompānija ir realizēta ražošanas daudzveidīga CNC elektronisko iekārtu un samazināts profesionālās ražošanas.Tagad mūsu produkti ir pārdoti visā Ķīnā, un ar CE sertifikātu, tie tiek eksportēti uz asv, Eiropā, Dienvidamerikā, Krievijā, Indijā, dienvidaustrumāzijā, Tuvajos Austrumos un citās valstīs un reģionos.Kas ir vairāk, godīgumu, uzticamību un augstas kvalitātes produkti garantē mums vadošo vietu starp CNC reklāmas iekārtu ražošanas nozarei.

Mūsu Pakalpojumu

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q1: es neko nezināju par lāzera mašīna ,kā man izvēlēties piemērotu mašīnu par manu darbu?A1: Ļoti viegli izvēlēties , tikai nepieciešams, lai pateikt, izmantojiet kādu materiālu jūs vēlaties, lai samazinātu vai gravēšana ,max biezums ir jāsamazina ;un max izmērs jūs vēlaties, lai pabeigtu (Garums un Platums).2. jautājums: Kad man bija mašīna ,bet es nezinu, kā to izmantot ,Ko man darīt?A2: Kopā ar mašīnu ,ir sīki angļu instalēt un darbināt manuāli &&video, pa to laiku, pirms jums šī mašīna ,mūsu servisa inženieris sazināsies ar jums iepriekš, visi jautājumi, jūs varat sazināties ar viņiem jebkurā laikā.Q3: Ja problēmas, kas notiks ar šo mašīnu , ko man darīt ?A3:1) Sazināties ar mūsu inženieris ,tās analizējam iemesls atrisināt to; 2) Ja rezerves daļas kaitējumu mūsu garantijas laikā ,mēs nodrošinām bezmaksas daļām, lai jūs .(Visu mašīnu orderi laiku par 2 gadiem ,izņemot lāzera cauruli ar jaudu ≤ 60 W garantijas laiks 6 mēneši ,lāzera caurule jauda ≥80W garantijas laiks 10 mēneši) .Ja rezerves daļas bojātas pēc garantijas perioda laikā ,mēs nodrošināsim to pašizmaksas .4. jautājums: Kad man šī mašīna ,lai šī mašīna strādā ,nekādu citu daļu man ir nepieciešams, lai sagatavotu?A4: Ar šo iekārtu ,mēs esam nodrošina visām darba daļām , jums nav nepieciešams, lai sagatavotu ,tikai instalēt ir ok .

Preces nosaukums 4060 mini lāzera gravēšanas mašīnas koksnes akrila mdf
Darba laukums 400*600mm
Darba Temperatūra 18-30℃
Darba mitrums 5%-95%(No-Cementēts Ūdens)
Darba Spriegums 220V/50-60HZ/1P
Stāvoklis Jauns
Lāzera caurule Noslēgtā CO2 stikla lāzera caurule
Pozīcijas precizitāte ±0.01 mm
Iegravēt ātrums 0-400mm/s
Kustības Kartes Standalone/Non-standalone
Lāzera Jauda 60w
Kopējais Izmērs 1400*800*650mm
Vadītāja Mehānisko Solis motor
Modeļa Numurs BJG-4060
Formātu Atbalsts BMP PLT DST AI, DXF
Neto Svars 75kgs
Zīmola Nosaukums YUAN BAO TONG
Griešanas Ātrums 0-1200/s
Rezolūcija 4000DPI
Dzesēšanas Tips Ūdens Dzesēšana
CNC vai Ne CNC

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums