Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Bezmaksas Piegāde Akrila Skaidrs, Galda, Galda, Mini Lucite Akrila Galda organiskā stikla

€450.90
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Dzīvojamās Istabas Mēbeles
  • Sku: s21922
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • skaidrs, akrila konsoles, galdi, modes akrila tabula, skaidrs, kvadrātveida akrila nagu padomi, sarkana akrila galda lampa, skaidrs, akrila gadījumā a51, lucite "ūdenskritums" kafijas galds, skaidrs, plastmasas galdautu 15, bārs galda skaidrs, lucite lielas rotaslietas, maci akrila kafijas galds

Preci

Akrila tabula

Izmantošana

Ēdamistaba

Veids

Mordern

Ostas

Shenzhen

Iepakojums

Burbulis Pakete+ Iekšējais Kaste +Ārējā Kaste +Koka Kastē

Produkta funkcijas

1.Elegants Dizains

2. Augstu caurskatāmību, kas ir 92%, kā kristāls, "queen of Plastics"

3. Augstas cietības un spīdumu virsmas

4. Labas procesu spēju

5. Lielisks laika pretestība

6. Excellent vispārējo veiktspēju

7. Nontoxic

8.Vairāku Gadu Pieredze OEM

Mūsu priekšrocības

1) Mēs\'re profesionāls ražotājs, kas ir 2 gadu pieredze

2) liela mēroga ražošanas līnijas, augstas piegāde spēja

3) iepriekšēju iekārtas, kvalitāte ir izcila

4) piedāvāt vislabāko pakalpojumu, un iegūt labu reputāciju no vecajiem klientiem

Laipni lūgti sazināties ar mums, lai iegūtu vairāk informācijas vai citu palīdzības.

W hy izvēlējās akrila :

Priekšrocības akrila:

1. fizikālās īpašības akrila ir ļoti stabils un izturīgs pret augstu un zemu temperatūru, netiks deformēts.Tas ir akrila piemērots viens no svarīgākajiem rādītājiem, vides reklāmas nozarē.Tas ir spēcīgs UV pretestību, kas ir viens no iemesliem, kāpēc tas neizbalē.Turklāt, tas var būt anti-augsta temperatūra 70 °C, zemas temperatūras, no mīnus 50 ° C, šajā diapazonā, netiks deformēts, un lielākā daļa mūsu reģionā nepārsniegs šo temperatūras starpību, tāpēc uzņēmumi var būt droši, lietošanai ārpus telpām.

2. Akrila ārējo spīdumu, spilgtu krāsu, krāsu noturība vairāk nekā desmit gadus.Citiem vārdiem, tas ir, Akrila 10 gadu laikā nav mainīt krāsu vai izbalināt.Tas ir metāla vārdu vai tintes ir nesalīdzināmas.Piemēram, akrila gaismas kastes Guandžou KFC 1985. gadā darīt līdz šim ar jauno, kā viens no būtiskiem iemesliem, kādēļ klienti izvēlas no maņu akrila slēpjas tā īpašo krāsu piesātinājumu un noturību un izcilu ārējo spīdumu .

3. Akrila materiālu, gaismas caurlaidība līdz 92%, plus iebūvēts gaismas avots nakts spilgtuma vienotību un mīksta akrila vārdu gaismas kārbas kopējā gaismas neona līnijas, kas izstaro mīkstu akrila gaismas kastes, gaismas.

4. Akrila wordl gaismas kārbas konsistence ir ļoti labi: tā ir termoformētās, ir kļuvusi akrila paneļiem, izmantojot dažādas gaismas ķermeņi vienreizējās lietošanas compression molding vai compression molding, Tā veic ar vienu un to pašu pelējumu produktiem ir vienādas.Turklāt tik ilgi, kamēr abas plāksnes ar tādu pašu krāsu, skaitu, krāsu, ir ļoti līdzīgas, gandrīz neredzama ar neapbruņotu aci, attiecīgi.Krāsu un atbilstību specifikācijām, uzņēmumu tēla popularizēšanu, bet arī veicina uzņēmumu apdares, dekoratīvie, veikals stils atkalapvienošanos.

5. Iebūvēts gaismas avots, ne ārējo līniju, grūti sabojāt.Gan atrisināt neona neizskatīgs vadi iedarbībai no ārpuses, bet arī atrisināt problēmu vadu pakļauti viegli īssavienojumu gaisā.Akrila hermētiķi, lai atrisinātu problēmas, lietainā laikā nevar ieslēgt gaismas, normāls lietus un sniega.

6. Spēcīga machinability: (1) apstrādes: zāģiem, urbšana, izciršana, un citi instrumenti, cilvēki var izmantot dažādu formu apstrādes akrila plātnes, akrila padome netiks bojāta, normālos apstākļos. (2) labas membrānu īpašības: Tā paša tipa ir no 70 ° C līdz -50 °C, ja temperatūra sasniedz noteiktu temperatūru, akrila plāksnes strauji mīkstināts, mēs varam ražot dažādas formas saskaņā ar spiediena pelējuma plus akrila, dzesēšanas uz normālu temperatūru, atsāka savus parastos fizikālās īpašības.

Izmērs 35x 35 x 50cm
Vispārēju Lietošanu Mājas Mēbeles
Krāsa Skaidrs
Izskats Mūsdienu
Salocīta No
Modeļa Numurs MW-T-1009
Stils Dzīvojamās Istabas Mēbeles
Veids Dzīvojamās Istabas Mēbeles
Īpaša Izmantošana Kafijas Galds
Biezums 15 mm

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums