Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Matu Noņemšanas Ierīce-Jaunas Deisgn Mini Rokas 999,999 Mirgo Diode Mašīna Ipl Hair Removal Lāzera

€53.01
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Personīgās Kopšanas Ierīces
  • Sku: s21730
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • gumijas diode, pusvadītāju lāzera diodes, las 40 diožu lāzera, laaer diode matu noņemšanas, trialma 2 lāzera epilāciju, diode metāla, diod lāzer epilāciju, led spuldzes, diodes optiskās, lāzera 1 moa diod, priekšsēdētāja lāzera epilāciju

Ar To, jūs varat teikt ardievas, lai sejas, matu, ķermeņa, matu, un pat ādas problēmas.Šī matu noņemšanas sistēmu, kas ne tikai efektīvi attīra matus tikai trīs nedēļas, un tas arī strādā, lai uzlabotu jūsu ādu.Tā ir sistēma, kas apvieno Intense Impulsa Gaismas(IPL), bieži izmanto kosmētikas centros, ar savu medicīnas grade nepārtraukti impulsa procesu, lai dotu jums profesionālu un efektīvu produktu.

Pastāvīgās & Profesionālo Matu Noņemšanas

Ja iekrīt nometni cilvēkiem, kuri vēlas nulles ķermeņa apmatojuma, bez liekot, piemēram, jebkādas piepūles (pazīstams arī kā skūšanās un vaksācijas tiek ārā).Tas ir iemesls, kāpēc gaismas apmatojuma noņemšanas ierīce, kas tik populāri, tie maz mājas ierīces, kas sola, lai sakaut pie jūsu matu komforts jūsu vannas istaba, lai daļu no maksas par-office ārstēšana.

Kas Ir Gaismas(IPL) Matu Noņemšanas Ierīce?

Pirmkārt, atsvaidzināšanas: Gaiši matu noņemšanas ir process, kad gaismas (aka impulsa ligh sijas) ir vērsta uz jūsu ādas maz pākšaugi, mērķauditorijas un apkures augšu matu folikula bojājuma daļu no tā ar katru attīrīšana, lai kavētu.

Salīdzināt aprīkojums skaistumkopšanas salons (nepieciešama profesionālā apmācība darbam), at-mājas ierīcēm, ir daudz zemāks enerģijas produkciju, kas padara tos drošākus, lai jūs varētu izmantot par savu.

Funkcijas

1. Pieņem IPL (Intensīvi Pulsējošās Gaismas) tehnoloģiju, efektīvu un tūlītēju matu noņemšanas, maigs pietiekami, lai izvairītos no alerģijas, vai sāpes par savu ādu, spēcīgu un ilgstošu, lai pazibēja līdz 900,000 reizes.

2. Astoņi regulējami gaismas intensitātes līmeni var plaši pielāgots dažādiem ādas tipiem, to var izmantot, lai likvidētu matiņus no kājām, rokām, padusēs, bikini zonā, krūtis, mugura, zods un tā tālāk.

3. Augstas kvalitātes ABS ķermeņa un netraucētu gaismas galvas veikti delikāts meistarība nav gaismas noplūdes, uzticamu, lai pastiprinātu piemērošanu drošību.

4. Skaidrs, LED displejs, domīgi var nodrošināt reālā laika uzraudzīt un tiešā norāde atlikušo flash reizes un intensitāti, zobrati.

Modeļa numurs: W-1096

Krāsa: balta, zaļa

Neto svars/Bruto svars: 155g/ 555g

Produkta izmērs: 48*73*132mm

Materiāls: ABS

Barošanas avots: Pievienojiet adapteri

Nominālā jauda: 24W

Nominālā jauda: 12V⎓2A

Pārnesumu pozīciju: 5 pārnesumiem

Lampas: Kvarca lampas/Stikla lampas

Kā lietot: Skūšanās ādas virsmas matu, tīru matu noņemšanas daļa, pievienojiet barošanas, Likts uz brilles un nospiediet ieslēgšanas / izslēgšanas pogu 3 sekundes.

Galvenā funkcija: kavē matu augšanu.

Standarta konfigurācija: adapteris*1, manual (manuāli)*1, galvenā ierīce*1, skūšanās nazi*1, aizsargbrilles*1

Modeļa Numurs W-1096
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Barošanas Veids Uzlādējams
Izmantošana Bikini, Iestāde, Sejas, Underarm
Zīmola Nosaukums abdo
Vienuma Tips Epilatoru
Materiāls ABS
Sertifikācija ce, Dot, VNK, EPA, FCC, GMP, RoHS, TGA, UL, KC, PSE, EEIA, Nav

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums