Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

KARNEVĀLA Zīmolu Modes Zelta Automātiskā Skatīties Vīrieši Luksusa Ūdensizturīgs, Gaismas Militāro Mehāniskās rokas Pulkstenis Relogio Masculino 2021

€174.16 €83.60
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Vīriešu Pulksteņi
  • Sku: s207088
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • romiešu karnevāls skatīties, nopirkt karnevāls skatīties, karnevāla gumijas skatīties, karnevāla masculino skatīties, karnevāla gadījuma skatīties, karnevāla retro skatīties, karnevāla daytona skatīties, kia carnival pasūtījuma, vīriešu pulksteņi karnevāls, 3bar, pasoy karnevāls skatīties

KARNEVĀLA Zīmolu Modes Zelta Automātiskā Skatīties Vīrieši Luksusa Ūdensizturīgs, Gaismas Militāro Mehāniskās rokas Pulkstenis Relogio Masculino 2021

PIEZĪME : Ja jūs pērkat vienu skatīties, tur būs viens no izlases krāsas neilona siksniņa izmaksas $15, kā zemāk par brīvu dāvanu.

Apraksts:

Zīmols:Karnevāls

Kustība: Automātiskā Self-windMovement

Korpuss: Nerūsējošā Tērauda lietā,

Dial diametrs: 41mm

Dial biezums: 11mm

Siksniņas garums: 220mm

Tabula Joslas platums: 20mm

Svars: Apm.144g (par rokassprādze no nerūsējošā tērauda skatīties)& 88.6 g(ādas band skatīties)

Ūdens izturība: 30M

Stikls:Safīra Kristālu

Piezīmes: 1. Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2. Tur varētu būt maz atšķirību about0.1 0,2 cmin mērījumu, no kuriem nevar izvairīties, jo manuāla mērīšana

Komplektā Ietilpst: Skatīties, * 1; oriģinālā skatīties kārba * 1; Norādījumi * 1; garantijas karte * 1; Joslu Regulētājs*1(rokassprādze no nerūsējošā tērauda skatīties) Produkta Rādīt:

Faktiskā Dāvanu Kaste Iepakojums:

Piegāde un Atgriešana

Mēs atbalstām dropshipping, lai mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu tieši jūsu klientiem.Lūdzu atstājiet jūsu klienta adresi, ja jūs vieta jūsu pasūtījumu.

Lūdzu, ņemiet vērā, piegādes laiks var tikt pagarināts ap aizņemts brīvdienu periodos.

Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu atgriezt preci 3 dienu laikā, lai aizstātu vai kompensāciju.

Ja jūs izvēlieties DHL vai Staduplacislibiesi.lv premium kuģniecības, jums būs nepieciešams samaksāt frakti.Staduplacislibiesi.lv standarta kuģniecība ir bezmaksas.

Garantijas laiks

Tas nāk ar 12 mēnešu garantija, lai jūs varētu nopirkt ar pārliecību.Visas preces ir pilnīgi jaunas un ir pagājuši stingras kvalitātes pārbaudes.

Atsauksmes

Ja jūs esat apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, ņemt minūti, lai atstāt pozitīvas atsauksmes, un dod mums 5-zvaigžņu vērtējumu.

Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu novērst jebkādas bažas.

Maksājuma

Mēs pieņemam Darījuma, Boleto, Visa, Mastercard, Qiwi, Western Union, Maestro, WebMoney, Bankas Pārskaitījums, bankas karti un kādu metodi jūs varat izmantot par Staduplacislibiesi.lv.

Darījuma ir visvairāk drošu maksājumu.

Joslas Garums 22 cm
Iezīme Triecienizturīgs, Gaismas, Auto Datums, Pilnu Kalendāru, Ūdens Izturīgs, Peldēties, gaismas rokās, Nedēļas Displejs
Stils Mode Un Gadījuma
Skavu Veids Spiediet Pogu Slēptā Aizdare
Zīmola Nosaukums Karnevāls
Modeļa Numurs 8660G
Dial Logu Materiāla Veids Safīra Kristālu
Kustība Automātiskā Self-Vēja
Dial Diametrs 41mm
Ūdens Izturība Dziļums 3Bar
Band Materiālu Veids Ādas
Gadījumā, Ja Forma Kārta
Gadījumā, Ja Materiāls Nerūsējošā tērauda
Joslas Platums 20mm
Vienuma Tips Mehāniskās Rokas Pulksteņi
Gadījumā Biezums 11mm
Kastes & Gadījumos Materiāls Papīrs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums