Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Elastīga Valkājamas Wrap Dziļi Terapijas Ierīces 850nm Netālu Infrasarkano Sarkanā Gaismas Terapija Josta Sāpju mazināšanai, Svara Zudums

€87.57 €48.17
( 0 Klientu Atsauksmes )

Elastīga Valkājamas Wrap Dziļi Terapijas Ierīces 850nm Netālu Infrasarkano Sarkanā Gaismas Terapija Josta Sāpju mazināšanai, Svara Zudums

Par šo objektu: * Tuvā infrasarkanā tehnoloģija var tikt efektīvi izmantoti.Gandrīz infrasarkano siltumu sasniedz muskuļu slānis bez izkliedēti, un tās iekļūst jauda ir 12 reizes, ka daudz infrasarkano starojumu.Tas var palīdzēt mazināt iekaisumu un sāpes.

* Optimizē vielmaiņu un zaudēt lieko vēdera tauku.Katra josta ir veidota ar izcilu tehnoloģiju, lai saglabātu labāko ķermeņa temperatūra, vēdera-palīdz samazināt tauku un palielināt kaloriju dedzināšanu slodzes laikā.

* Šis portatīvā apkures spilventiņu var lietot uz muguras, vidukļa, gurnu, plecu, vēdera un ceļgaliem, lai veicinātu asinsriti un noņem stresu, spriedzi, muskuļu sāpes, stīvums vai krampji.

* Palielināt ķermeņa siltuma palīdz samazināt lieko sviedru svara slodzes laikā, un vieglus materiālus, varam novērstu heatstroke.Tā ir speciāli izstrādāta, lai darbu veic ar savu fitnesa iekārtas sērijas.

Modeļa Numurs LA-SN103-KN
Sertifikācija CE
Neto Svars 0,9 kg
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums BarraDent
LED krelles 105pcs
viļņa garums 660nm / 850nm
Produkta Izmēri L120*W18.5cm

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums