Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Smart Gaismas Bāri, TV Apkārtējā Apgaismojuma, RGBCW Spēlēt Gaismas Stieņi Ar Sižetu Režīmi Un Mūzika Veidos, Lai Spēles, Filmas

€61.72 €48.76
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • LED Apgaismojums
  • Sku: s20154
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • madcatz spēļu pele, smart skatīties sao, azoru salas spēļu pele, akaso smart skatīties, nelielu android tv hdmi, viegls gaisa kameras, apkārtējās gaismas auto itālijā, led spuldzes rgbcw e27 wifi, apkārtējā balta gaisma, led lentes rfb 5060

Smart Gaismas Bāri, TV Apkārtējā Apgaismojuma, RGBCW Spēlēt Gaismas Stieņi Ar Sižetu Režīmi Un Mūzika Veidos, Lai Spēles, Filmas

Uzlabotās Izklaides: Šie apgaismojums stilīgi dziļums pievienot krāsu uz jūsu mājas kinozāles radot iespaidīgu izklaides sistēmu.Jaunināt jūsu mājas apgaismojums dekori un dot sev vairāk apkārtējā skatīšanās pieredzi.

Vairākas Ainas Režīmi: Radīt atmosfēru, kas jums nepieciešams, ar vairākiem dinamisku sižetu režīmi, lai izvēlēties no.Katrā režīmā tiek parādīts dažādu krāsu un gaismas efektus, ļaujot jums pilnībā iegremdēt savu spēļu pasaulēs.

Sinhronizēt Mūziku: Ar iebūvētu mic, gaismas stieņi bez aizķeršanās sinhronizēt ar mūzikas vai skaņu no jūsu ekrāna.Izvēlēties kādu no četriem veidiem (Spilgts, Ritms, Streiks, Vibrēt), viss ievērojami uzlabot savas filmas, karaoke naktis vai spēļu pasaulēs.

Smart App Kontrole: piekļuve intuitīvu taimera funkcija, pielāgojams DIY krāsu un gaismas efekti, plus zestful mūziku un sižetu režīmi.Ar šīs funkcijas, pārveidojot to, kā jūs skatīties TV ir vieglāk nekā jebkad.

Plug Type: ES Kontaktdakšu, tas attiecas uz Indonēziju, Vācijā, Francijā, Spānijā, Itālijā un tā tālāk.

Plug Type: MUMS Kontaktdakšu, tas piemēro, Kanāda, Indija, Meksika, Taizeme, Taivāna, asv, Filipīnas un tā tālāk.

izmērs:Aptuveni 40.5x6.5x3.5cm

Materiāls:plastmasa

krāsa:Melna

Iepakojuma Saturs:

2 * Smart Gaismas Stieņi

1 * ES Plug

1 * angļu valodas rokasgrāmata

/

2 * Smart Gaismas Stieņi

1 * MUMS ar Kontaktdakšu

1 * angļu valodas rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums REFURBISHHOUSE
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums