Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Digitālā Akumulatoru Testeris LCD C D AA AAA 1,2 V & 3,7 V Akumulators Šūnu Spēju testeri litija/NIMH Akumulatori

€297.56 €282.68
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Mērījumu Un Analīzes Instrumenti
  • Sku: s199846
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • akumulatoru testeris tessla, diy nimh c, ahm akumulatoru testeris, 10 akumulatora testeris, 12v 1000ah akumulatoru testeris, 12v akumulatoru testeris uk, xmiomi mobilo telefonu, akumulatoru testeris zkt, akumulatoru testeris ar, liela akumulatora testeris

Produktu Apraksts Produkta Nosaukums Ciparu Akumulatoru Testeris LCD C D AA AAA 1,2 V & 3,7 V Akumulators Šūnu Spēju testeri litija/NIMH Akumulatori

Zīmola Doublepow Fearture Kapacitātes Vērtēšanas un Baterija Pretestības Testēšanas Mikro-programmēt vadības bloku, saprātīga īstenošanu touch kontroli , četri sloti darboties neatkarīgi, un atbalsta hybrid uzlādes režīmā .Izmantojot nemainīga strāva, konstants spriegums uzlādes režīmā.

Krāsu LCD ekrānu, kas uzreiz parāda uzlādes progress, akumulatora spriegumu,strāvu, laiku,spējas,uzlādes-izlādes līkni un parādītu diagrammu, iekšējā pretestība testēšana.Savietojama ar Ni-MH /Ni-Cd/ LiFePO4/ Li-ion 3.7 v/Li-ion 3.8 v akumulatora jaudas.

Funkcionalitāte ietver uzlādēšana, izlādēšana, darbspēju vērtēšanas un baterija pretestības pārbaude

Produkta Attēls Vairākas Sērijas Bateriju Produktu un Standarta Akumulatora Lādētāju, Ja jums ir vajadzīgas citas sērijas akumulators, lūdzu, atrast informāciju no zemāk formā, vai apmeklējiet mūsu un Nosūtiet Mums pieprasījumu vai e-Pastu ar savu pasta adresi, mēs atbildēsim jums, dažu stundu laikā, paldies!Nē Akumulatora Sērijas Tipa Akumulators Baterijas Izmērs 1. Uzlādējamas AA/AAA/C/D 2. Uzlādējams 3. Uzlādējams 4. Uzlādējams 10440~18650~32700 5. Uzlādējams 10440~18650~26650 6. Uzlādējams Prizmatisks 7.

Atkārtoti neuzlādējamām 1,5 v :

3.0 v: 8. Atkārtoti Neuzlādējamām 9. Uzlādējams Pasūtījuma lielums 10. Ieteikt Izstrādājumi, Pielāgot Uzņēmuma Info. ir ražotājs, kas specializējies R&D, pārdošanas un pakalpojumu dažādu uzlādējamos akumulatorus, akumulatoru lādētāju un plaša patēriņa elektronikas.

Izveidots 2012. gadā , atrodas Shenzhen, Guangdong, kas ir uzlabotas tehnoloģijas un attīstīta ekonomika, blakus vienai no pasaules visātrāk augošā jomā – Honkongas. >>> Doublepow Kvalitātes Doublepow Kvalitātes atbilstību CE, ROHS, UN38.3 un SDS Standarta.Mūsu rūpnīcas ir 10000 kvadrātmetri zemes, mēs, var izrādīties vairāk nekā 2,000,000 gab. baterijas un 1,000,000 gab akumulatoru lādētāji mēneša.

Mūsu zīmolu Doublepow tiek uzskatīts par sinonīmu kvalitātei, ko lielākā daļa no mūsu iekšzemes un ārvalstu klientiem. >>> Doublepow Cenu, Salīdzinot ar citiem piegādātājiem Ķīnā, Doublepow ir ar samērā konkurētspējīgu cenu.Mēs esam izveidojusi labas partnerattiecības ar ārzemēs uzņēmumu OEM/ODM projektu, mēs uzskatām, ka mums varētu kalpot jums, lai paplašinātu savu tirgus.

Paraugi ir apsveicami, lai pārbaudītu mūsu kvalitātes, bezmaksas paraugs ir apstiprināts, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums. >>> Doublepow Pakalpojumu Doublepow uzstāj uz Klientiem pirmkārt, mēs maksājam ļoti uzmanība dienesta un klientu pieredzi.Mūsu vadības sistēma ir vairāk nekā kopums process, tas nodrošina produktu kvalitāti un piegādes laikā.Ar Augstas kvalitātes Produktiem, Izcilu Servisu un pieņemamas Cenas, mēs uzskatām, ka mēs varētu izveidot win-win bizness un Ilgtermiņa sadarbība kopā. >>> Doublepow Rūpnīcas & Apstiprinājumu >>> Doublepow Izstāde & Komandas FAQ Q: Kā es varu iegūt jaunāko cenu?

A: 1) Lūdzu nosūtiet mums pieprasījumu mums uz kyocera

2) Lūdzu sūtiet e-pastu uz [email protected] par izmeklēšanas,

3) Lūdzu, atstājiet ziņu uz trademanager

4) Lūdzu zvaniet mums, tieši, lai iegūtu precīzu cenu, tas ir labāk, nosūtot visiem jūsu detalizētas prasības pa e-pastu, paldies.

J: Kad es varu saņemt cenu?

A: Mēs quote ietvaros 24 stundām pēc saņemšanas jūsu pieprasījumu.Ja jums ir steidzami, lai iegūtu cenu, lūdzu, zvaniet mums, jūsu izmeklēšana tiks atbildēja prioritāte, paldies.

Q: Kā es varu iegūt paraugu, lai pārbaudītu savu kvalitāti?

A: Pēc cenas apstiprinājumu, paraugi, kas ir pieejams jūsu dzīvniekiem.

Q: Kas ir sagatavošanās laiks masveida ražošanu?

A: Kā parasti, izpildes laiks ir 7-10days, noteiktā laikā atkarībā no pasūtījuma detaļas un OEM, vai ne.

Q: Kāda ir jūsu maksājuma termiņš?

A: T/T, L/C, PAYPAL, Western Union, Money Gram, Kyocera, tiešsaistes Tirdzniecības ir pieejams.

J:vai jūs Varat veikt, sūtot uz mūsu prasība?

A: protams.Mēs esam profesionāli inženieri, kas varētu dot jums vispiemērotāko risinājumu atbilstoši jūsu īpašās prasības.

Q: Kā par sūtījuma?

A: Mēs varētu sūtīt preces pa gaisu, pa jūru vai express.

Lai iegūtu detalizētāku informāciju un jaunāko cenu, Lūdzu sazinieties ar mums.

Sertifikācija CE
Baterijas Izmērs AAA, AA, 14500, 12500, 13500, 13650, 14500, 14650, 16650, 18650, , Ect.
Iezīme Krāsu LCD Ekrāns(Touch Screen)
Modeļa Numurs TC-X Pro
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Garantijas laiks 12months
Funkcijas Uzlāde, izturības testēšana
Preces nosaukums Baterijas darbības testeris
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna
Baterijas Tips AA/AAA/Litija Baterija, Lādētājs
Zīmola Nosaukums LanYuXuan, DOUBLEPOW
Izmantošana Testa Multi-funkcionālo Akumulators
Atslēgvārdu Akumulatora Iekšējo Pretestību Testeris
Izmērs 177mm*133mm*56mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Valodas angļu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums