Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

COWIN E8 Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas Bluetooth Austiņas ar Mic, Hi-Fi Stereo Skaņas Austiņas, Dziļu Basu Bezvadu Austiņas Virs Auss

€219.51 €175.61
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • kontaktligzdas
  • Sku: s199310
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • cowin e8 piederumi, zelta cowin vintage, cowin austiņas pirkt, cowin austiņas, maks., bluetooth skaļruni, oriģinālā, meidong md 2110 skaļrunis, cowin apavi, e7 cowin, bagāžnieka cowin e7, austiņas cowin e8 cena

Trokšņa Terminator

Mēs nevaram kontrolēt balss no šīs pasaules, bet mēs varam izvēlēties, ko mēs gribētu dzirdēt.Dual aktīvās trokšņu samazināšanas tehnoloģija, E8 austiņas izmanto divus SKA AS3435 mikroshēmas, quad-core channel arhitektūru, apvienojumā ar feedforward un atsauksmes divas aktīvās trokšņu samazināšanas tehnoloģija, palīdzēs jums koncentrēties uz to, ko jūs vēlaties dzirdēt.

4 gabali, mikrofoni kopā 4 gabali augstas jutīgi mikrofoni tiek izmantoti iekšpusē un ārpus austiņas dobumā, lai precīzi attēlotu apkārtējā trokšņa

Bezmaksas sevi no trokšņa, Tas nepārtraukti pasākumus, salīdzina un reaģē uz āra troksni, pēc tam atceļ to ar pretēju signālu.

Electroacoustic diagramma

Izmantot Cowin 10-gadu, audio tehnoloģiju, lai rokas Cowin E8 ar labāku skaņas, skaidrs, midrange un treble, dziļš bass, dodot jums vairāk mūzikas ziņas.

Ļoti konfigurēts skaņas COWIN E8 rūpīgi atlasa katru piederumu,45mm liela diafragmas atvēruma vadītājiem sniegs jums izteiksmīgus un jaudīgu skaņas,Uz N50 augstas izturības magnēts izšķirtspēja ir augstāka,32Ω skaļrunis nodrošina vairāk detaļu.

Ērtāk Modernizētas, Mīksti Ausu Spilveni, COWIN E8 ANC Austiņas ir ērti ar spilvenveida maigumu uz galvas un olbaltumvielu ausu spilventiņi, kamēr earcups pagriezt par soda naudas-noregulē fit.

Noņemams ausu spilventiņi 8 spēcīgu magnētu, lai sūknēšanu, elastīgu demontēt ausu spilventiņi

Aktīvās Trokšņu Slāpēšanas (ANC) Tehnoloģiju.Mūsu uzlabota ANC tehnoloģiju, kas ievērojami samazina troksni, lai palīdzētu jums koncentrēties uz to, ko jūs vēlaties dzirdēt.ANC darbi gan ar, gan bez audio kabeli un ir liels, lai samazinātu troksni laikā ilgi braucieni uz plaknes vai vietās ar pilsētas satiksmi.

Izcilu Skaņas Kvalitāti.Ar izcilu skaņas kvalitāti E8 ir par 25% spēcīgāks nekā mūsu iepriekšējās E7 modeli.Ar 100dB sniegt dziļu, spēcīgu un izteiksmīgu skaņu -- padarītu jūsu vispārējo klausīšanās pieredzi tikai, ka daudz labāk.

Modernizētas, Mīksti Ausu Spilveni.Pār-auss spilveni uz E8 ir paredzēti ar 90° rotācijas asi, lai palīdzētu austiņas fit snugly uz savu galvu.Mūsu jaunā viegls spilvenu materiālu īpašības, magnētiskie absorbcijas, kas palīdz uzlabot komfortu un skaņas kvalitāti ilgstošā laika periodā.

Iebūvēts Mikrofons un Bluetooth.Uz E8 piedāvā augstas kvalitātes mikrofons—zvanīšanai ar šīm austiņām tikai, ka daudz labāk.Bluetooth funkciju, kas papildina šo labi ar spēju attālināties no vadiem, kas dod jums iespēju veikt hands-free zvanus.Izmantojiet pogas uz austiņām, lai pagrieztu skaļāk/klusāk vai izlaist/attīt dziesmu.

Stabils Akumulatora Ekspluatācijas Laiku.COWIN E8 austiņas uzlādējama 545mAh akumulators, kas, ar ANC vai Bluetooth, ir 20-stundu laiks, lai to nodrošinot jūs ar gandrīz pilnu dienu klausīšanās!Noņemams ausu spilventiņi 8 spēcīgu magnētu, lai sūknēšanu, elastīgu demontēt ausu spilventiņi

Bezvadu
Vocalism Princips Dinamiskās
Zīmola Nosaukums Meidong
Bezvadu Tips bluetooth
Ar Mikrofonu
Vadības Pogas
Izturība 32ΩΩ
Stils Austiņas
Aktīvā Trokšņu Slāpēšana
Līnijas Garums 1.2 mm
Modeļa Numurs E8
Skaļuma Kontrole
Ūdensizturīgs No
Funkcijas Lai Mobilais Tālrunis, Video Spēle, HiFi Austiņas, SPORTA, Kopējo Austiņas
Jutība 120±5dBdB
Paziņojums Bezvadu+Vadu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums