Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Sporta Slēdzis ar Tālvadības 1.8 collu Pulksteni Mājas Sporta zāle LED Wall Mount Atpakaļskaitīšanas/Up Taimeris Sporta Apmācības --MUMS Plug

€65.18 €44.97
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Pulksteņi
  • Sku: s198887
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • modinātājs ivoli, sienas pulkstenis eram, digitālais pulkstenis bo, kā izdarīt sienas pulkstenis, modinātājs austrālija, android modinātājs, kā pulksteņa skatīties, gaiši zaļš pulkstenis, mystic modinātājs, darījumu o pulkstenis skatīties

Sporta Slēdzis ar Tālvadības 1.8 collu Pulksteni Mājas Sporta zāle LED Wall Mount Atpakaļskaitīšanas/Up Taimeris Sporta Apmācības --MUMS Plug

Atbalsta Dropshipping un Vairumtirdzniecībai.

100% Oriģināls, un Labas Kvalitātes Bez maksas, Pēc-pārdošanas Garantija.

1. Hronometrs, atbalsta līdz pat 99 minūtēm un 59 sekundēm, un 99 sekundes tūkstošdaļās;

2. Pozitīvs laiks, kas atbalsta līdz pat 99 minūtēm un 59 sekundēm pozitīvu uzņemšanu.Jūs varat uzstādīt laiku, lai apturētu atpakaļskaitīšanas, sāk skaitīt no 0, un apturēt automātiski pēc noteikta laika.Piemēram, lai uzstādītu 10 minūšu taimeris, izmantojiet tālvadības pults, lai ievadītu 10:00 un nospiediet pogu apstiprināt, pulkstenis automātiski parādīsies 00 00, nospiediet uz pogas sākt, lai sāktu laika uzņemšanu, pēc 00:00, un automātiski apstājas pēc 10:00;

3. Atpakaļskaitīšanas, atbalsta līdz pat 99 minūtēm un 59 sekundes, kas taimerim jāskaita.Jūs varat iestatīt jebkurā laikā starp 99:59 un 00:00, lai startētu atpakaļskaitīšanas.Piemēram, lai uzstādītu 30 minūšu skaitīšanu, jūs varat lietot tālvadības pulti, lai ievades 05:00, nospiediet pogu apstiprināt un taimeris, kas parāda 05:00, nospiediet start pogu, lai iedarbinātu taimeri skaitot uz leju, no 5 minūtēm.Taimeris beidzas, pulksten 00:00.

4. Pulksteņa funkciju.Atbalsta 12/24 stundu sistēma faktiskā cena, ko parādīt.H1 ir 24 stundas displejs, H2 ir 12 stundas displejs.Tālvadības pults var izmantot, lai pārslēgtos starp dažādiem displeja režīmi;

5. Rezerves laiks.Šī funkcija ir arī galvenā funkcija-šis pulkstenis.Lietotāji var izmantot, lai iestatītu laiku ikdienas fitnesa aktivitātes.Rezerves laiks ir sadalīts apmācības laiks un atpūtas laiks.Apmācību laikā apzīmē ar F, un atpūtas laiku apzīmē ar C. Katras ielādes laiks var glabāt uz dažādajiem īsceļu taustiņus.

Piemēram, trīs grupas, kas dažādu laiku metodes, var būt saglabāti trīs īsceļu taustiņi 1, 2 un 3. Ja to izmanto, vienkārši nospiediet taustiņu īsceļu taustiņu, un pēc tam nospiediet start taustiņu, kas atbilst kopumu, laiks sāks skriet.Atbalsta līdz 10 grupām rezerves laiks un ātrā saglabāšana.Pulkstenis arī ir divi pamata fitnesa rezerves laika iebūvēts, TABATA un FGB veidiem.Vienkārši nospiediet atbilstošo TABATA vai FGB taustiņu, lai ievadītu attiecīgo timingmode.

Šis produkts tiek kontrolēta ar tālvadības pulti, kuru ir viegli darboties, ērts un praktisks.Produkts ir aprīkota ar āķi, kas to var noteikt uz sienas ar skrūvēm, un uzstādīšana ir ļoti vienkārša.To var novietot tieši uz galda vai grīdas.Neatkarīgi no tā, mājām, fitnesa, sporta, tikšanās laiks, utt., tā ir ļoti laba izvēle.

Plug Type:MUMS Kontaktdakšu,tas piemēro, Kanāda, Indija,Meksika, Taizeme, asv, Filipīnās,Taivānā un tā tālāk.

krāsa:melna

Materiāls:plastmasa

izmērs:27cmx8.8cmx3cm

Iepakojuma Saturs:

1x trenažieru Zāle, Taimeris

1x Strāvas Adapteris

1x Lietotāja Rokasgrāmata

1x Tālvadības pults

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Par Mums

Mēs sniegt labu produktu ar labāko cenu,mēs atbalstām Vairumtirdzniecība/Drop Kuģniecības Lai

1. Lai Piliens Kuģniecības pasūtījumu, lūdzu, piezīmi"dropshipping kārtībā", mēs to prioritāti.

2. Vairumtirdzniecības/Kritums Piegāde pirkumiem, ja jums ir kādas idejas par cenu vai paketi,lūdzu, sazinieties ar mums iepriekš,mēs sniegs jums vislabāko pakalpojumu, lai apmierinātu jūsu prasības.

Par Maksājumu

Ja jūs apmierināt jebkuru problēmu, kad maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar Staduplacislibiesi.lv Klientu Apkalpošanas Centrā ar lūgumu palīdzēt:

Par Sūtījumiem

1.Mēs nosūtīt pasūtījumus ASAP robežās 2-5 dienu laikā(izņemot brīvdienas un svētku dienas), kad jūsu maksājums ir aizpildīts parasti.

2.Lūdzu, uzrakstiet pilnu piegādes adresi, ar pareizu tālruņa numuru un pasta indeksu, it īpaši Krievijas un Baltkrievijas pircēju, lūdzu, apstipriniet savu vārdu un uzvārdu.

3.Lūdzu, ņemiet vērā, ka mēs neesam atbildīgi par muitas nodokļiem.Lūdzu muitošanas ar sevi.

4.Mēs piedāvājam gan pēc kuģniecības un izteikt shippings.Lielākajā daļā valstu, pasta piegāde aizņem apmēram 25-35 darba dienas, un, ilgāk, dažās valstīs, piemēram, Brazīlijā, Peru.

Express shipping inlcude DHL, EMS, Staduplacislibiesi.lv Premium Kuģniecības un Īpašu Līniju, piemēram, Aramex.Paiet apmēram 7 dienas.(Tā būs kavēšanās ja jūsu valsts satikties ar kādu problēmu,Darbinieku streiku,laika problēma, un tā tālāk.)

Svars 600g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls plastmasas
Modeļa Numurs Led taimeris
Veids Sienas Pulksteņi
Motivity Tips digitālā
Stils Mūsdienu
Forma Viena Sejas
Displeja Tips digitālā
Ir Smart Ierīces NO

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums