Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Ir 2021. Zīmola Dizaina Vasaras Augstiem Papēžiem Mesh Stila Mežģīnes-Up Sandales, Sūkņi Rietumu Peep Toe Potītes Zābaki Sieviešu Atlaides Fetišs

€49.67 €29.80
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Sieviešu Zābaki
  • Sku: s193886
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • zābaki fetišs balts, extreme zābaki fetišs, fetišs ādas zābaki, fetišs gothic zābaki ar augstu, fetišs seksīgi zābaki, zābaki sieviešu fetišs, zābaki fetišs stils, zābaki fetišs caurspīdīga, lillā zābaki fetišs, plaša zābaki fetišs

☆Lūdzu, ņemiet vērā, ka izmērs kļūdas būs 1-3mm, jo roku darbs.ja jūsu kājas ir šauras un plānas,lūdzu, izvēlieties mazāku izmēru nekā parasti apjoms;ja jūsu kājām ir tauku un plaša,lūdzu, izvēlēties lielāka izmēra nekā parasti. 2.Mūsu izmērs ir standarta izmēra,lūdzu, izvēlēties savu normālo izmēru.ja jums ir kādi lielums problēma,Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms pasūtījuma.

Q1:Vairumtirdzniecība un nometiet kuģniecības, ir gan pauda gandarījumu?Par vairumtirdzniecības ,mēs piedāvājam atlaides vai bezmaksas ekspress piegāde .Par nometiet kuģniecības ,mēs varētu sūtīt preces uz savu klientu tieši un wonrsquot atstāt informāciju par mums, ja yoursquod patīk.Q2:Kā es varu izsekot manu sūtījumu?Jūs varat izsekot savu sūtījumu šajā tīmekļa vietnē, izmantojot savu izsekošanas numuru: www.17track.net/en(kopēts pārlūku, lai atvērtu) Q3:Ko es varu darīt, ja pirkuma aizsardzības laiks ir palicis?Ja jūsu pirkuma aizsardzības laiks ir palicis .lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs var palīdzēt jums tērēt to.Lai jūsu nauda netiks iet uz manu kontu .

Kā procesu padarīt mūsu apavi ir līme, Tur būs nedaudz līmes uz kurpes,Mēs centīsimies mūsu labāko,lai izvairītos, bet tas var nav 100% izvairīties no,Lūdzu, pievērsiet uzmanību. 2、mazliet pavediens kurpes ir normāla parādība,it īpaši zābaki.Tas neietekmēs kvalitāti .Ja jūs prātā, ka ļoti daudz,lūdzu, vēlreiz padomājiet, pirms jūs veicat pasūtījumu. 3、Mēs pārbaudīsim lielums uzmanīgi, lai jūs pēc jūsu pasūtījuma.Bet, tā kā izmērs ir balstīta uz atšķirīgu kāju formu,platumu un garumu.Tas ir ļoti grūti mums, lai garantētu lielums būs 100% vesels.Jums ir nepieciešams, lai uzņemtos risku,Paldies.

Modes Elements Cross-neizšķirts
Vārpstas Materiāls PU
Slēgšanas Tips ZIP
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Zābaki
Izmērs 34-43
Zābaku Augstums APAVI
Zābaku Tips Pamata
Fit Der taisnība izmēra, veikt jūsu parastā izmēra
Modelis Tips Cietie
Virsas Materiāls PU
Papēža Augstums 10cm
Papēža Tips Plānas Papēžiem
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Pirksta Formu Peep Toe
Dropshipping Dropshipping
Zole Materiāls Gumijas
is_handmade
Stils ATPŪTAI
Krāsa Aprikožu Balta Dzeltena Sarkana Melna
Oderes Materiāls PU
Zolīte Materiāls PU
Ar Platformu No
Zīmola Nosaukums BOLSACHY
Modeļa Numurs WX1075
Sezona Vasaras

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums