Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Mūsdienu penteadeira dzelzs viesistaba, ēdamistaba gultas espelho home deco

€93.66 €74.93
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • LED Lampas
  • Sku: s19056
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • recheargeable sienas lampas, flamant sienas lampas, mrosaa sienas lampas, bali sienas lampas, norvēģija sienas lampas, lampas stilīgs sienas, baseman sienas lampas, matiss sienas lampas, viena sienas lampas, flexi sienas lampas

atgādinājums:

1. Cena ir cena, un tā minimālais pasūtījuma daudzums ir 1. Lampas tiek piegādāti bez kravas un gaismas avots.Ja gaismas avots, kas ir nepieciešams, atbilstošo opciju var ņemt.Ja šī opcija nav norādīts, ka spuldze ir nepieciešams, klientu apkalpošanas dienestam vajadzētu iepazīties.

2 lai padarītu to ērtu un pieejamu vienkāršajiem patērētājiem, šo produktu var pārdot.Ja pasūtījuma apjoms ir mazāks par 1, un jūs nevarat veikt pasūtījumu, lūdzu, sazinieties ar klientu apkalpošanas dienestu darbībai, un apspriežas ar klientu servisu par īpašu cenu un kravu.

3. Visu produktu mūsu veikalā, tiem, kas pasūta lielu daudzumu, var lūgt klientu servisu par izdevīgākas cenas.Neliels pasūtījumu skaits ir jāmaksā.Paldies;

Labklājības hotline: 18025682983 (wechat saistošs) & nbsp;

Transporta tips:

Vispārīgi kravu pārvadājumi, var iedalīt ekspress piegādes un loģistikas, katrs ar savas priekšrocības un trūkumi.Ekspress piegāde ir piemērots salīdzinoši maza un viegla preces, tādas priekšrocības kā ātra, no durvīm līdz durvīm piegādi un augstas izmaksas; loģistika ir piemērots liela mēroga beztaras preču, ar priekšrocībām, par pieņemamu cenu (protams, ja liela mēroga preces ir pieejamas, skaits ir neliels preces arī ir sākuma cenu), ar trūkumiem, ar lēnāku ātrumu, un vispār tranzīta ārpus provinces galvaspilsētu, Pēc tam, kad preces ir piegādātas, tās būtu uzņemt preces ar sevi, kas nav piegādi.Tajā pašā laikā, loģistikas vietā parasti vienu punktu vienā pilsētā, tāpēc dažreiz pick-up punkts ir tālu prom.Ja mēs nosūtīt express piegādi, mums ir nepieciešams, lai savāktu kravas pirmkārt, tāpēc, ekspress piegāde ir ļoti dārga, un nosūtīt loģistikas apvieno klientu maksāt kravas vietējā loģistikas uzņēmums, saņemot preci, jo kravas ir tāda pati kā skaidras naudas piegādi.Šī gaisma ir vieglāks, tas ir vairāk rentabla, lai nosūtītu express.

Izmantošana Ikdienas Apgaismojums
Pamatnes Tips e27
Ēnā Virzienā Uz Augšu & Uz Leju
Gaismas Avots LED Spuldzes
Materiāls Stikls, Akmens
Skaits gaismas avotiem 10
Modeļa Numurs 2
Ir Regulējamas,
Zīmola Nosaukums DEEVOLPO
Korpusa Materiāls Stikla
Barošanas Avots AC
Stils Mūsdienu
Slēdža Tips Sensors
Ēnā Tips Skaidrs, Stikls
Sertifikācija VNK
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Ir Spuldzes Iekļauts
Technics Kokgriezums
Apgaismojuma Jomā 15-30square metri
Funkcijas 1
Spriegums 220V
Ir Smart Ierīces
Garantijas laiks 1
Pieteikums Foajē

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums