Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

INKWAY 4GAB 906XL 902XL Atjaunotas Tintes Kasetnes hp902XL 906XL HP Officejet Pro 6960 6968 6970 6975 6978 utt.

€48.37
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Printeru Piederumi
  • Sku: s18592
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • hp officejet 6960 skeneris, printeri hp officejet 150, tonera hp 6960, officejet pro 6960 rokasgrāmata, hp l25500 tintes kārtridži, hp officejet pro 6978 daļas, hp 902xl skavas, hp 902xl krāsa, hp 6960 rīku, officejet pro tintes 6960

4 Pack Augsta Ienesīguma Atjaunotas Tintes Kasetnes HP906BK / 902XL C / M / Y , printera modeļiem Ziemeļamerikā Tintes Tilpums : 45ml par BK,12ml par katru krāsu , 1BK+ 1C + 1M + 1Y iekļauta zemes gabala.Kārtridžu Čipu Atšifrēt, parādīs tintes līmenis.

Printeri ir saderīgi: HP OFFICEJET SĒRIJAS Officejet 6950 Officejet 6954 Officejet 6975

HP OFFICEJET PRO SĒRIJAS Officejet Pro 6960 Officejet Pro 6968 Officejet Pro 6970 Officejet Pro 6975 Officejet Pro 6978 utt.

Samaisa pasūtījumus vienā un tajā pašā sērijā pieņemts.

PIEZĪME:

Visas bildes ievietojis ir tikai jūsu zināšanai.Tur esam dažas atšķirības katrā partijā.

LŪDZU, INFORMĒJIET MANI, KASETNES KODS JŪSU PRNTER KAMĒR PĒRK.

Ne-OEM ,Stock Attēlu,Lables atšķirties.Uzglabāšanas laiks:2 gadi Plastmasas maisā+bez kārbas (nopērkams atsevišķi aizzīmogotos iepakojumos ).Cena ar mazumtirdzniecības krāsu kaste ir dažādi,lūdzu, sazinieties ar mani sīkāku informāciju,paldies.

I. Mēs Kuģis Pasaulē (dažās valstīs un APO/FPO izslēgts).

Lūdzu, pārliecinieties, ka ir pareiza piegādes adresi uz kases.Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

II.Preces tiks nosūtītas, izmantojot aviopastu no Ķīnas robežās no 1 līdz 3 darba dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas

(izņemot brīvdienas un oficiālās svētku dienas) sagatavošanas laikā veiks 10-25 darba dienām, atkarībā efektivitāti vietējā pasta nodaļā.

Lūdzu, lūdzu, mazliet pacientu un sazinieties ar mums, ja prece netika saņemti pēc 25 darba dienu laikā.

III.Piegāde sniegto pakalpojumu EMS,DHL, Fedex,UPS vai citu kurjeru šeit pieejama arī steidzama vajadzībām.

Lūdzu, e-pastu mums, ja nepieciešams.

Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Mēs saskaņā ar 30 dienu naudu atpakaļ garantiju.Ja jums ir mainījušies jūsu prātā ,jūs varat atgriezties neatvērtas un neizmantotos objektus mums atpakaļ par pilnu kompensāciju.Lūdzu, ņemiet vērā, Pircējam ir jāmaksā par atgriešanās pastmarkas.Ja šīs preces tiek izmantotas un atvērts, mēs paturam tiesības noraidīt atmaksas pieprasījuma.Ja 30 dienas ir pagājuši, klientam ir pienākums sazināties ar mūsu Staduplacislibiesi.lv pakalpojumu, lai saņemtu turpmāku palīdzību.

Lūdzu, nav post kaut ko atpakaļ, pirms sazināties ar mūsu Staduplacislibiesi.lv pakalpojumu pirmo reizi.Jūs saņemsiet unikālu atsauces Nr. (jāliek uz zemes gabala), kas vajadzīgi atzīšanas atpakaļ preces, kā arī paātrināt procesu, lai atrisinātu problēmu.Pierādījums par norīkošanu vienmēr būtu, ko iegūst ,mēs paturam tiesības neizsniegt samaksāto naudu, ja pircējs neievēro mūsu atgriešanās politiku.

Mēs vēlētos informēt visiem pircējiem, kas mēs esam apņēmušies ievērot satisfication no mūsu klientiem un mēģināt, lai nodrošinātu labāko servisa līmeni.Ja prece ierodas un ir bez darba arī, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu visdrīzākajā laikā.

Krāsa C, M, Y, K
Kasetnes Statusu Pilna
Modeļa Numurs par HP906XL
Zīmola Nosaukums TINTES VEIDS
Veids tintes kasetne
Taras, Iepakojuma
Saderīgu Zīmols HP, HP Tintes
Krāsas
Iezīme Saderīgs

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums