Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Julia Kui High-end Pasūtījuma Elegants Satīna Kāzu Kleitas Liekšķere Izgriezums Ar Gropi Vērtnes balles Kleitas Drēbes de Mariage Plus Lieluma

€271.49 €257.92
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Kāzas & Notikumi
  • Sku: s18306
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • roce kāzu kleita, kāzu kleitas dres, grup kāzu kleita, bold kāzu kleita, eritrejas kāzu kleita, furn kāzu kleita, barža kāzu kleita, moder kāzu kleita, hvvlf kāzu kleita, fuksijas kāzu kleitas

sākt

beigas

Kāzu Kleita

Ja jums ir ēvelēšana, lai iegādātos šo kleitu no mums, lūdzu, lūdzu, izlasiet to skaidri kā zemāk : 1. Lūdzu, pārbaudiet savu Krūšu izmēru , Vidukļa , Gurnu Izmēru , Dabas augstums ar mūsu standarta izmērs,un, ja jūs neesat pārliecināti par jūsu izmēra, tad, lūdzu, rakstiet mūsu klientu apkalpošanas, paldies; 2. Arī " China Post Air Mail, ir ļoti lēns , tāpēc, ja jūs izvēlēties, Ķīna Post, Gaisa Pastu, lūdzu pārbaudiet, ja laiks ir ok, lai jums, un, Ja jums ir nepieciešams, kleita Steidzami , tad jūs varat izvēlēties, e-EMS Express, EMS Express, DHL Express, UPS utt., šie Express ir liels braukšanas ātrums,paldies.

3. Arī mēs varam sniegt jums vislabāko kvalitātes un pakalpojumu, tāpēc izvēlēties mums,jūsu tiesības izvēlēties . 4. Un šī kleita ir noliktavā,un kā parasti mēs varam sūtīt kleitas ar jums 2~3 darba dienu laikā pēc tam, kad jūsu maksājums ,ja Costom Panākts,aptuveni 10 dienu laikā tiks nosūtīta jūsu kleita ārā,paldies.

Custom Made Apģērbs, lūdzu, aizpildiet formu zemāk un piedāvāt mums, ja jums vietu pasūtījumu. 1. Krūtis: Cm/Collas 2. Viduklis: Cm/3 Collas. Gurni: Cm/Collas 4. Dobi Līdz Stāvs Bez Papēža: Cm/Collas 5. Dabas Augstums: Cm/Collas 6. Augstums Papēži: Cm/Collas 7. Kleita Slēgšanas Rāvējslēdzēju vai Mežģīnes Up?): (Parasti mēs recommand Mežģīnes Up) 8. Kleita Krāsa( Lūdzu, atlasiet Krāsu Nav.no mūsu Krāsu Diagrammu): Color No. 9. Valkāt Datums: 10. Par jebkādas citas īpašas requirment ja jums ir arī pls ļaujiet mums zināt,paldies.

(a) (b) (c) (d)

(a) Plecu pie pleca No malas plecu ligzdā, pasākums visā atpakaļ uz to pašu punktu uz otru plecu. (b)Roku Garums (attiecībā uz apģērbu ar garām piedurknēm) Roku Garums - Pasākums no jūsu pleca, norādiet uz rokas. (c)Armseye (par apģērbu ar piedurknēm) Pasākumu no augšas plecu, uz leju priekšā, plecu, ar roku bedres, un uz augšu atpakaļ uz pleca. (d)Dobi Hem (tikai īstermiņa garums kleita) Pasākums no centra collarbone (Dobie), lai kleita hem.Ņemiet vērā: ilgums netiek mērīts, sākot no apģērba kakla izgriezumu.

Tas ir satīns krāsu diagrammu,ja savu kāzu kleita ir, kas nav izgatavoti no satīna,lūdzu, sazinieties ar mums, lai apstiprinātu krāsu,paldies!

1. Kā godīgs pārdevējs, mēs garantējam, ka kleita būs 90%-95% pats kā sākotnējā attēlā parādīts.Ja vēlaties 100% tieši to pašu, lūdzu, piedod.Nav divu tieši tas pats lapām pasaulē.Mēs nevaram garantēt, tāpēc, lūdzu, nav pasūtījumu, ja jūs joprojām pieprasa 100% līdzība.Paldies par jūsu undertstanding.

2. Kāzu kleita nav nevienas accessaries, piemēram, plīvuri, cimdi, apakšsvārki iekšpusē un tā tālāk.Cenu noteikšana ir tikai kleita!Ja jūs vēlaties accessaries, lūdzu, sazinieties ar mums!

3. Mēs iesakām jums izvēlēties mežģīnes augšu, kas ir labāk, lai pielāgotu izmēru, lai atbilstu jūsu ķermeņa labāk.

4. Kleitu var veikt pielāgoto izmēru, krāsu, dizainu.Mēs iesakām jums atrast proffessional speciāli uz pasākumu, lai jūs rūpīgi pēc Pasūtījuma Mērījumi Pamatnostādne pirms iegādāties kleita tiešsaistē.

5. Nav gatavu jebkuru kleita.Visas kleitas ir izgatavotas pēc pasūtījuma!Visu pasūtījuma procesu(no dienas, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, un mērījumus) notiks 15-20 darba dienas(Steidzamu pasūtījumu, izņemot gadījumus).

6. Pirms pasūtījuma, lūdzu izlasiet visus mūsu saraksti uzmanīgi, ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Atgriešanās Politika :

Preci atpakaļ jāiesniedz 7 dienu laikā pieņemt sūtījumu.Nekādu Kompensāciju-Vairāk nekā 7 Dienām, joprojām nav atgriezies.Precei jābūt unworn un sākotnējā stāvoklī pat pēc tam, kad mēģināja fit un lieluma.Kompensāciju: Valkāšanai, Smaržīgie, Mainīti vai bez oriģinālā Zīmola&Etiķetes.Nav piemērots jums(ar nepareizu izmēru), kvalitātes problēmu Nav Kompensācija: pēc Pasūtījuma gatavotas Petite vai Plus Lieluma, un, lai jūsu Specifikācijām.Tā ir pircēja atbildība maksāt atgriešanas vai apmaiņas postag

Par Mums:

Mēs esam profesionāla kāzu un vakarā kleitu dizaina un ražošanas uzņēmums Ķīnā.Mums ir pirmā kursa dizaineri un augsti tehnikas un ļoti rūpīgi darbinieki.Visi mūsu produkti ir izgatavoti no augstākās kvalitātes materiāliem un smalkas meistarība.Mēs ražojam Kāzu kleitas, vakara kleitas, līgavas kleitas, māte no līgavas kleitas, balles kleitas, puķu meitene kleitas, kokteilis kleitas, svētku kleitas, un tā tālāk.Arī mēs pārdodam, daži kāzu accessaries, piemēram, līgavas jaka, kāzu plīvuri, cimdi, apakšsvārki un tā tālāk.Mēs esam prond, lai nodrošinātu jūs ar labāko kvalitātes produkti un pakalpojumi klientiem par iespējami zemāko cenu.Paldies, ka tērēt savu laiku, apmeklējot mūsu objektus.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties .

Izmērs Standard Size or Custom Made
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna (Mainland)
Vilciens Tiesa Vilcienu
Kleitas Garums Grīdas Garums
Atpakaļ Dizainu Backless
Kāzu Kleitu Kvalitāte 100% Apmierinātība Garantiju
Ocassion Vakars, balli.pary.kāzas.slavenība, Puse
Apdare Izšūšana, Appliques, Mežģīnes, Vērtnes
Zīmola Nosaukums JULIA KUI
Kāzu Kleitu Audums SATĪNS
Šūšanas Laiku 3-7 Dienas
Attēla Tips Atsauces Attēlu
Krāsa Pasūtījuma izgatavotu
Piedurknes Stils Regulāri
Jostasvietu Princese
Siluets Bumbu Kleita, Tauri
Augstas Kvalitātes
Izgriezums Scoop
Iebūvēts Krūšturis
Modeļa Numurs HS 42
Modes Elements vintage
Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Vienuma Tips Kāzu Kleitas
Grūtniecēm
Faktisko Attēlu

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums