Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

T5906axd V-veida skaļrunis 12 ", 16 Ω, 70 W, Celestion

€67.01
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Portatīvā Audio & Video
  • Sku: s182566
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • celeste kuloni, skaļruņu avant 12, celestion g12h skaļrunis, celestion f1 skaļruņi, šalle celeste, celestion s8 subwoofer, skaļrunis 12 39, blūze celeste, celestion ditton 15 skaļruņi, celestion 5 skaļruņi pārskats

T5906axd V-veida skaļrunis 12 ", 16 Ω, 70 W, Celestion

Apvienojot desmitiem gadu pieredzi ar papildu mērījumus un analīzi, V-veida runātāja bija izstrādāta, izmantojot rūpīgi jāsaskaņo, "recepte" vecā un jaunā dizaina metodes.Tas rada piedzēries, aizraujošu mūsdienu vintage skaņu, kas tikai liek jums saglabāt spēlē: ģitāru skaļruni, kas nodrošina patiesu celescence signālu neatkarīgi no jūsu stila.V-tipa ir patīkami skaņas skaļrunis ar perfekti līdzsvarota toņu paraksts, kas dod skaņas vintage mūzikas raksturs.Skaidrs, Skaņa ir taisnība visos zems, vidējs un augsts frekvences, ar pietiekamu zvana vidēji augstas un dzirkstošo augstas pievienotās skaidrību un noteiktību.Saņemt to šņāca overdrive un raw rock sound, ar daudz siltuma, vidū sloksnes, lai dotu apjoms un saturs vadošo personu.

Diametrs: 305mm/12 ".

Jauda: 70 W RMS.

Nominālā pretestība: 16 omi.

Jutība: 98 dB.

Frekvenču diapazons: 70-5,000 Hz.

Skaņas spoles diametrs: 44,5 mm/1,75 ".

Grozs: Presēta Tērauda.

Magnēta tips: keramikas.

Magnēta svars: 88 kg

Spole: apaļa vara.

Rezonanses frekvence: 75Hz.

Pastāvīgu strāvas pretestību, re: 12,9 Omi.

Montāžas dati:

Kopējais diametrs: 309mm.

Kopējais Dziļums: 123mm.

Sagriež diametrs: 283mm.

Skaits uzstādīšana rozetes: 8.

Svars: 3,3 kg.

Draugi, ja jums ir nepieciešams unikāls specifikācija, jūs varat izmantot meklēšanas veikalā vai uzdot mums jautājumu.Mēs, protams, atbilde un atrast pareizo produktu!

Preču piegāde tiek veikta uzņēmuma sdek vai pasta krievijas Federācijas.

Kā parasti, mazajiem preces (aksesuāri) tiek piegādāti pa pastu, liela izmēra (instrumentus un iekārtas) piegādā SDEC.

Lai samazinātu izmaksas par kuģniecības, izmantot kuponus mūsu veikalu =)))

Uzmanību!!!Ja jūsu apkārtnē nav punktveida emisijas SDEC, mēs piedāvājam piegādi līdz tuvākajai vietai, vai arī jūs varat pasūtīt komentāru pasūtījuma piegādi "līdz durvīm".Šajā gadījumā par piegādi būs jāmaksā jums, papildus saņemot sūtījumu.

Par veikalu "muzsale"

Mēs pārdodam preces no oficiālie pārstāvji pasaules zīmolu teritorijā no krievijas Federācijas.Mēs esam bijuši darba tirgū, attiecībā uz mūzikas instrumentiem un mūzikas aprīkojumu, kas kopš 2009. gada. Pastāvīgie sponsori no visas krievijas un starptautiska mēroga sacensības, kultūras un izglītojošus projektus.

Mūsu pieredze ļauj jums, lai sniegtu jums visvairāk interesantas preces no milzīga attāluma.Visām precēm ir garantija no oficiālā piegādātāju.

Visas preces ir apdrošinātas.Tas ir milzīgs ieguvums, strādājot ar mums.Parakstīties uz mūsu lapu.Jūs uzzināsiet, vispirms par jaunajām precēm un labas atlaides pirmais.

Laimīgu iepirkšanos!

Best Regards, komanda MuzSale

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums