Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

1 Metrs D20x125mm Velciet Ķēdes Stieple Pārvadātājs Kabeļu Slēgts atvēršana Abās Pusēs Zems Trokšņa CNC Router Mašīna Instrumenti Bezmaksas Piegāde

€71.78 €64.60
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Biroja Elektronikas
  • Sku: s162608
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • cnc 390 daļas, emaljas 3d printeri, ventilators dc 60, yamaha axis 90 rezerves daļas, mehāniskie bronzas daļām, mehānisks taimeris daļas, 4025 dc fanu, lampas dc 40, cnc 4 ass piederumi, cnc 3080 pro daļas

D20x125mm Velciet Ķēdes Stieple Pārvadātājs Kabeļu Slēgts atvēršana Abās Pusēs Zems Trokšņa CNC Router Mašīna Instrumenti Bezmaksas Piegāde

Lietošanas veidi un Funkcijas: 1) Piemērots lietošanai ar turp un atpakaļ kustību gadījumā, var iebūvēt kabeli, caurules, cauruļu,santehnikas, utt.spēlēt vilces un aizsardzību. 2) Katrā sadaļā towline var atvērt, vienkārša uzstādīšana un apkope.Izmantot zems trokšņa, nodilumizturīga, ātrgaitas kustību. 3) towline ir plaši izmanto CNC darbgaldiem, elektronisko iekārtu, akmens mašīnu, stikla mašīnas, durvis un logus mašīnām, injekcijas molding mašīnas, roboti, liekais svars, transportēšanas aprīkojums, automātiskās noliktavas.Plastmasas towline struktūra: 1) towline formas, piemēram, tvertnes, ķēdes, kuras sastāvā ir liels skaits vienību saites starp rotējošo brīvi saites. 2) no tās pašas sērijas towline augsta, ārpus augstu, to pašu piķi, towline platums, liekuma rādiuss R var būt dažādas izvēles iespējas. 3) Mērvienība ķēdes ap ķēžu plates un augšējo un apakšējo vāciņu sastāvu, towline var atvērt katrā sadaļā, ērta montāža un demontāža, bez vītnes, ar kabeli, caurules, caurule, caurules, utt.uz towline pēc tam, kad atverot pārsegu. 4) pieejams Arī separatori, ķēde, kas atdalīti ar atstarpi, kā nepieciešams.Komplektā ietilpst:

1 Metrs X Vilkt Ķēdi (Garums ietverti gan gala Savienotāji)

Piezīme:Ja jums ir nepieciešama citu garumu, tie var tikt pielāgota, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs quote jums atsevišķi.

Towline atlases galvenie parametri: Atrodas augstu: Izvēlieties iebūvēto kabeli, caurules, caurule, caurules, utt.Kā viens no visvairāk rupjas atskaites augstumu,plus vismaz 10% no augstuma telpai towline kā augsta.Ja pārklājas ar pārklāšanos faktisko augstumā kā atskaites augstumu.Plats: Izvēlēties biezāka daži kabeļi, caurules, caurules, ūdens cauruļvadi, ar tās ārējo diametru un kā towline plašu atsauces, un palikt vismaz 10% no platuma telpā.Liekšanas rādiuss R: izvēlēties iebūvēto kabeli, caurules, caurule, caurules, utt.Maksimālo lieces rādiuss kā atsauces vērtību, un pa kreisi vairāk nekā 10 procenti no kosmosa.Izmantot towline garums = R + 0.5 R + stroke / 2 Pēc lieces towline kopējais augstums = 2R + ārējā augstas Towline vieta principi: Nedrīkst atstāt 15% no atlikušās vietas iebūvēto kabeli, caurules, utt., var brīvi pārvietoties, jo radiālā virzienā towline nerada spriedzi.Lielāka diametra starpība starp vadiem, jāparedz atsevišķi, svara sadalījums, ja nepieciešams, var atdalītas ar sadalošo lapā.Ātrgaitas vai augstfrekvences darbība, lai mēģinātu padarīt vadi, atstatu viena no otras līmenī, nav tas padara savstarpēji stacked vairāk laika, kabeļu, cauruļvadu, caurules, utt.ieteicams izmantot atdalītājus.

Mēs pieņemam maksājumu metodes sniedz Staduplacislibiesi.lv Darījuma.

Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors Darījuma.

1).VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2).Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3).Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4).Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5).PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6).Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7).Mēs parasti kuģis pircējam preci kā DĀVANU zemāku vērtību, lai izvairītos no pircēja nodokli.Tomēr nodokļu nosaka pircējs muitas nevis mums, dažādās valstīs dažādu nodokļu likmes, tāpēc, ja kāds nodoklis, tad pircējam būtu to saprast. 8).Sakarā ar pircēja iemesla, tostarp -atteikties zīme uz iepakojuma - vai -atteikties maksāt nodokli, vai -pircējam valsti pēc iemesla, un tā tālāk, pircējam ir jāsaprot, visu zaudēt.Mēs esam atbildīgi par to, lai preces atstāt Ķīna nevainojami.Kad preces izved no Ķīnas, tad pircējs būs atbildīgs par visu atbildību.

Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 5 dienas, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

Zīmola Nosaukums ONEBSTR
Iekšējais izmērs 20X125mm
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iekārtas Kabeļu Aizsardzība Lapu Ķēdes
Saite Uz metru 30
Funkcijas ZEMS TROKŠŅA LĪMENIS
Ar Savienotājs
Materiāls plastmasas
Modeļa Numurs 20 Sērija
Ķēdes Pārvades Mašīnas un iekārtas
Max ārējais diametrs kabelis 17 mm
Piķis 33.5 mm
Ārējais izmērs 35x139mm
Struktūra Slēgta tipa, un abas puses var atvērt
Vienuma Tips Mehāniskās Kit/Aparatūras Daļas

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums