Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

1GB Nemainīga Temperatūra, Kristāla Oscilatoru OCXO 10MHz 202010 Zems trokšņa, ātrs un stabils, zems enerģijas patēriņš

€86.64 €75.38
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Video Spēles
  • Sku: s15493
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • pulkstenis synchro 10mhz, 10mhz kristāla, keramikas, st16a 10mhz osciloskopa, ocxo dizaina armband, 10 gab. temperatūras sensors, 10mhz kristāla 200pcs, tcxo 10 mhz oscilatoru, 10mhz kvarca oscilators, oscilatoru 10mhz txco, 10MHZ pulkstenis

OvenControlled Kristāla Oscilatoru

Tā ir kristāla oscilatoru, kas saglabā stabilu frekvenci, izmantojot iekšējo nemainīga temperatūra, kas minēta kā "Krāsns Temperatūras Kristāla Oscilatoru (OCXO)".

OCXO ir galvenokārt sastāv no kristāla elements, temperatūras kontroles shēmas un svārstību kontūrā.Tā darba princips ir izmantot speciāli izstrādātas apkures un temperatūras kontroles shēmas un struktūras, lai saglabātu kristāla elements, un (dual-layer nemainīga temperatūra, dizains) oscilators circuit mazā nemainīga temperatūra.Īpaša temperatūras diapazons, tāpēc, ka svārstību biežums nav atkarīgs no pārmaiņām ārējās vides temperatūru, lai sasniegtu augstu stabilitāti.

Frekvences stabilitāte OCXO ir vairāk nekā par kārtu augstāks nekā TCXO, un pašlaik tas ir ideāls frekvenču pulkstenis avots otrais tikai uz stabilitāti atomāro frekvenču standarti.Salīdzinājumā ar TCXO, jo tai ir nepieciešama iesildīšanās procesu, lai ievadītu stabilu stāvokli (īpaši zemas temperatūras vidē), tas nav piemērots pieteikumiem, kas prasa stabilu darba valsts uzsākot.

Funkcijas

Salīdzinājumā ar TCXO un VCXO, OCXO ir labāk stabilu sniegumu un spektra kvalitāti.

galvenais pielietojums

Galvenokārt izmanto aprīkojuma prasībām, kas ir augsts stabilitātes un veiktspējas, nav nepieciešams izmantot uzreiz, un tas var nodrošināt jaudu vairāk nekā 2W, piemēram, bāzes staciju, radioraidītāju, frekvenču maiņas retranslatori, laiks produktiem un mērinstrumenti sakaru tīklos, militāro un automatizācijas iekārtas, Pagaidiet.

Indikators apraksts

Nominālā frekvence: 0.02 MHz~200MHz

Izejas viļņu forma: ir divu veidu izejas viļņu forma: kvadrātveida vilnis un sine wave.Kvadrātveida viļņi, ir rādītāji, piemēram, izejas līmeņa, darba cikls, kāpums/kritums laiks, un vadīt spējas; par sine viļņiem, ir galvenokārt rādītāji, piemēram, harmonikas, un izejas jauda.

Temperatūras stabilitāte: Kopš temperatūra nemainīga temperatūra, vannas parasti ir augstāka par apkārtējās vides temperatūru par vairāk nekā 8°C, balstoties uz prasībām, uzticamību un nulles temperatūras diapazonā no kristāla, augstākā temperatūra punktu OCXO darba temperatūra parasti nepārsniedz 85°C. PIE-kristāls ir lielāka siltuma inerce, nekā SC-kristāls, lai OCXO, izmantojot SC-kristāls ir labāku sniegumu, jo temperatūras stabilitāte un ikdienas svārstību indekss nekā OCXO, izmantojot NE-kristāls.

Novecošanās ātrums: novecošanās kristāla oscilatoru galvenokārt ir atkarīga no kristāla, un novecošanās ātrumu kristāla galvenokārt ir atkarīga no kristāla pārstrādes tehnoloģiju un iepakojuma formu.Piemēram, materiāls par elektrodu.Kopumā, ir zema-novecošanās kristāli izmantot apzeltīti elektrodi, seko alumīnija un sudraba.Iepakojuma formas, ietver galvenokārt kontaktmetināšanas un aukstā spiediena metināšana.Agrāk stikla spuldzes iepakojuma ir pazudusi.Aukstā spiediena metināšanas ir labāk nekā kontaktmetināšanas, jo tā nerada dūmus un hronisku gaisa noplūdes.Tāpēc, novecošanās ir labāk nekā kontaktmetināšanas.Gada novecošanās likmi, kas AT-kristāls ir 0,5 ppm, 0.3 ppm, 0.1 ppm, utt.Gada novecošanās ātrumu, SC-kristāls ir 0.1 ppm, 0.05 ppm, ir 0,02 ppm, 0.01 ppm, utt.

Sākuma laiks: attiecas uz laiku, kas nepieciešams, lai OCXO no power-par pašreizējo stabilizācija, parasti mazāk nekā 2 minūšu laikā, un to biežums, precizitāti var ievadīt 0.1~0.05 ppm.

Darba spriegums: 3.3 V, 5.0 V, 9.0 V, 12.0 V, 15.0 V.

Palaišanas strāvas patēriņš: ir atkarīgs no kristāla temperatūras nulles punkts, izmērs nemainīga temperatūra, vannas un zemu temperatūru darbības punktu OCXO.

Stabilu strāvas patēriņš: attiecas uz enerģijas patēriņu par kristāla oscilatoru, kas strādā stabili pie apkārtējās vides temperatūras 25°C.

Kopējo izmērs: (mm)

51x51xH, 51x41xH, 36x27xH, 25x25xH, 25x22xH, 20x20xH, 21x13xH (dip14)

Saderīgs Marku/Modeli Nav
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs OCXO 10MHz 202010
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums