Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Vintage bēniņi stikla sienas brā akmens kristāla luminaria spogulis gaismas stikla bumbu gultas eju koridora sienas lampas

€132.37 €105.89
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • LED Lampas
  • Sku: s15395
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • uzlīmes 3d sienas dragon ball, sienas uzlīmes siles sienas, sienas, sienas uzlīmes deco, sienas uzlīme, sienas muslīnu, dragon ball stikla samsung a90, stikla gadījumā mi9 dragon ball, goku dragon ball sienas pulkstenis, sienas uzlīmes dragon ball augsta, dragon ball z stikls, rūdīta stikla dragon ball m30

Visu burbulis pack Taobao, jūs varat skatīties to.

Kontaktpersona: Mr Huang 15900074811

1. apmaksa: Ali tieši pasūtījumus caur Alipay darījumu vai izvēlēties interneta bankas pārskaitījuma maksājumu.Cena mūsu veikalā ir piedāvājums, un mēs atteikties vienoties.

2. Kravas Apraksts: preču cenā neietilpst kravas un gaismas avots.Kā katrs pircējs, kas atrodas dažādos reģionos un apjomu un svaru uz katru produktu, nav tas pats, mēs nevaram noteikt arī precīzu kravas, tādēļ, lūdzu, rīkojumu un sazinieties & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; klientu apkalpošanas aizpildiet kravu, mēs nevaram piegādāt preces bez kravas.

3. Transporta instrukcijas: pēc lieluma un tilpuma preces, tas ir izlēmusi, vai sūtīt express piegādi vai loģistikas jomā.Parasti, loģistika ir lēnāka nekā express piegādi, ko veic vienā vai divās dienās.Mūsu loģistikas uzņēmumi ir " no durvīm līdz durvīm piegādi un kravas sevi piegāde ir salīdzinoši lēta.

Par piederumiem: spuldzes turētājs pieņem 3C sertifikācijas E27 spirāles lampas turētāju, kas ir droša un izturīga.Standarta konfigurāciju apturēšanu vads ir 1,2 m 0.75 laukumā stieples.Garums vadu var regulēt.Lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.Klientiem, kuriem ir nepieciešams dažādās krāsās partijas lūdzu, sazinieties ar klientu servisu.

5. Mēs apsolām: (1) pircējs apliecina, ka bojājums procesā transports ir atbildīgs par mūsu rūpnīcas 3 dienu laikā pēc tam, kad saņemts express, un var izveidot par kaitējumu, kas vienā reizē.

& nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; (2) mēs piedāvājam vienu gadu produkta kvalitātes nodrošināšana un daļas ar garantiju, spuldzes un stiklu, uz ko neattiecas garantija.

Ir Spuldzes Iekļauts
Spriegums 220V, 110V, 90-260V
Pamatnes Tips e27
Korpusa Materiāls DZELZS
Stils Mūsdienu
Ēnā Tips Skaidrs, Stikls
Technics GRAVĒTS
Barošanas Avots AC
Gaismas Avots LED Spuldzes
Slēdža Tips Sensors
Skaits gaismas avotiem > 20
Modeļa Numurs 1
Ēnā Virzienā Uz leju
Funkcijas 1
Ir Smart Ierīces No
Pieteikums VIRTUVES, Ēdamistaba, Gultas Vietas, Foajē, Pētījums, VANNAS istaba
Sertifikācija CCC, ce, CQC, EMS
Izmantošana Avārijas
Krāsa Sarkana
Zīmola Nosaukums DEEVOLPO
Materiāls Metāla
Instalācijas Veids Pie Sienas Piestiprinātās
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks 1
Ir Regulējamas,
Apgaismojuma Jomā 5-10square metri

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums