Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

6K UHD 3-Ass Anti-Shake Gimbal GPS RC Dūkoņa 25mins 1500 M 5G Brushless Optisko Plūsmu Pozicionēšanas Tālvadības Quadcopter Rotaļlietas

€295.80 €204.10
( 0 Klientu Atsauksmes )

Galvenā Iezīme:

6K pikseļu + 3-ass PTZ kameru, atbalsta 170° tālvadības fotografēšanas leņķis

6K pikseļu + HDR augstas izšķirtspējas attēla kvalitāti, vairāk detalizēts ieraksts informācija: apjoms un restaurācijas dinamisko kontrastu, detalizētāku attēlu kvalitāti, lai jūsu gaisa radīšanu, vairāk brīvi, viegli uzņemt filmu-līmeņa attēlu

5G augstas izšķirtspējas attēla pārraides, papildu 5G attēla pārraides tehnoloģijas, pārvades attēls ir gluda un skaidrs, un jūs varat skatīties augstas izšķirtspējas antena, attēlus reālajā laikā, izmantojot mobilo tālruni, un pieredze pasauli no cita leņķa.Dieva viedokļa!

Ar brushless jaudas ir spēcīgāka par oglekļa suku motoru.Dūkoņa ir aprīkots ar 4 augstas efektivitātes un enerģijas taupīšanas brushless motori, augsta efektivitāte, ātrums, stipra spēka un enerģijas taupīšanu, un ir saprātīgi ieviešanas, padarot dūkoņa lidot līdz 8 līmeņiem vēja pretestība .

Augstu spilgtumu LED nakts apgaismojums, dūkoņa izmanto vairāki spilgti LED nakts apgaismojums, tāpēc, ka jūsu nakts joprojām ir traucēta, priekšā spilgti balta LED gaismas, aizmugures spārni ir aprīkots ar sarkano un zilo gaismas, cilvēka daba dizains ļauj lidot brīvi dienas laikā un naktī.

"Trīs-Dimensiju Inovatīvu Locīšanas" rokas pieņem klasisko un ērti trīsdimensiju locīšanas dizains, kas jūtas tieši.Pat pēc tam, kad vairākas reizes, locīšanas, tas joprojām var nodrošināt stabilitāti lidojuma laikā.Pēc locīšanas, jūs varat viegli satveriet to ar vienu roku.Padarīt jūsu āra ceļojuma vieglāk veikt.

"7.6 v 3000mAh lielas ietilpības akumulators" ķermeņa akumulatora pieņem atvilktnes tipa moduļu konstrukcija, un izmanto USB saskarni maksas, kas ir vairāk, ērtu un uztraukumiem. *Ieteicams iegādāties multi-bateriju paketi, lai sasniegtu ilgtermiņa akumulatora ekspluatācijas laiku.

GPS saprātīga atgrieztos mājās, lai nodrošinātu lidojumu, mēs izmantojam GPS satelītu precizitāti atgriešanās tehnoloģiju gaisa kuģa, neatkarīgi no tā signāla stiprums, varēsiet lidot traucēta, var sasniegt out-of-kontroles atgriešanās, zemu enerģijas atgriešanās, pār-attālums atgriezties mājās ar vienu atslēgu.

Atteikties zaudēt Atteikties zaudēt kontaktu, multi-funkciju intelligent atgriezties mājās, elektroniskā žoga, pār-attālums atgriezties mājās, vienu taustiņu, atgriezties mājās, ārpus kontroles, atgriešanās mājās, zemu akumulatora atgriezties mājās

Smart izpildiet, jūsu personīgo fotogrāfu, GPS pozicionēšanas režīmā, kontroles dūkoņa ~ fly attālumā 2 metri no personas datu apstrādātāja, savukārt par auto sekot funkciju, tas ir, automātiski sekot kontrolieris, lai pārvietotu.Ieslēdziet gaisa fotografēšanas funkciju, lai saprastu, automātiskā gaisa fotogrāfija.

Apkārt, ar tālvadības pulti centrs lidojumu, lai veiktu 360° asinsrites lidojumu, un high-definition aerial photography funkciju var ieslēgt vienlaicīgi, lai jūs varat šaut skaists filmas ar dažādiem peld perspektīvas!

Lidot pieturas punkti, atvērt pielāgotu lidojuma pieturas punkts, izmantojot mobilo tālruni APP, un noklikšķiniet uz pieturas punktu trajektorijas jūs vēlaties lidot uz ekrāna.Dūkoņa var lidot saskaņā ar punktu pieturas punktu, kas ir pārdomāti un lietotājam draudzīgu.

Žests fotogrāfijas un video, lidot labāk vieglā vide, kuru mērķis ir kameras gaisa kuģa, salīdzināt, kas atbilst žestus, lai gaisa kuģi, un pēc tam automātiski uzņemt attēlus vai video.Iepakojums Saraksts:

6K dūkoņa*1

Tālvadības pults*1

USB kabelis*1

1 vai 2 vai 3 baterijas

Manual (manuāli) *1

Soma*1

Funkcijas App-Kontrolē
Paketē Iekļauts Oriģinālajā Kastē, Kamera, Baterijas, Tālvadības Pults, USB Vads, Ekspluatācijas Instrukcijas
Video Ieraksta Izšķirtspējas 6K UHD
Zīmola Nosaukums Tccicadas
Iekštelpu/Āra Lietošanai Iekštelpu, Āra
Mehānisko Brushless Motors
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Garantijas laiks 1 mēnesis
Brīdinājums Nav piemērots bērniem līdz 6 gadu vecumam
Kamera Mount Tips 3-ass Gimbal
Tālvadības Pults
Kontrolieris Akumulators Iebūvēts, atkārtoti uzlādējams akumulators
Sveces Tipa USB
Valsts Montāža Ready-to-Go
Ieteikt Vecums 12+y, 18+
Svītrkods No
Sertifikācija 3C
Tālvadības Attālums par 1500 m
Lidojuma Laikā Par 25Mins
Veids HELIKOPTERS
Materiāls plastmasas, Metāla
Aerial Photography
Barošanas Avots Elektriskā
Kontroles Kanāli 4 Kanāli
Modeļa Numurs S137
Izmēri Izplatīties
Kontrollera Režīmā MODE2
Uzlādes Laiks Par 180mins
Uzlādes Spriegums 110-240V

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums