Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

3m H x6m W anti zelta un teal green pārklājus tikai kāzu backdrops apdare gadījumā puse ķīnas piegādātājs

€130.63
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Event & Grupa
  • Sku: s141073
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • ķīnas gadus fonu, ķīniešu fona poliesteris, fons, ķīnas paviljons, ķīniešu gadu fona dizaina, ķīna kāzu gredzeni, mantojuma kaula porcelāna krūzes, rozā kaula porcelāna krūzes, retro, ķīnas fona, ķīniešu fona qing, fons ķīna stye

Lūdzu, ņemiet vērā: cena ir tikai priekšā anti zelta un teal green pārklājus daļa , neietver atpakaļ balto aizkaru , neietver stāvēt , neietver jebkurus citus priekšmetus , Ja jums ir nepieciešams , lūdzu, sazinieties ar mani iepriekš pirms veikt pasūtījumu , paldies

Vienība:kāzu fons swags(piemērots fona 3*6 metru) Augstums: 3 Metru (apmēram 10 pēdas), Garums:6 metru (apmēram 20 pēdas) Materiāls: Ledus zīda materiāla Krāsa: 48# anti zelta un 62# teal green numurs (var pielāgot), lūdzu, atstāt mums ziņu par krāsu skaitu, jūs atsaukties uz vai zvaniet mums pirms rezervēšanas to, Lūdzu, ņemiet vērā :

1. Cena ir tikai 1 gab., priekšējie anti zelta un teal green pārklājus , neietver atpakaļ baltā priekškara daļa un citi objekti . 2. Garuma un krāsu var mainīt (lūdzu, sazinieties ar mums, pirms rezervēšanas ). 3. Apstrādes karājas: apstrādāti ar velcro mīksto pusi uz augšu pārklājus, jums var tieši nodot to atpakaļ, aizkars ar velcro grūti sānu jūsu puses . (ja jums ir nepieciešams cita veida apstrāde, piemēram, kabatas un string , Cena būs mainījies ar to procesu, jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, velcro opcija ) 4. Cena nav ieskaitot caurules stāvēt, tikai drapējums. 5. Dažādu monitoru un dažādas gaismas statusu, iespējams, ir krāsu atšķirība.Ja nevarat pieņemt, ka, lūdzu, nav nopirkt !!!! 6. Šis materiāls ir ledus zīda ļoti gluda.Ja jūs vēlaties mazgāt, bija labāk lietot rokām, ne ar mašīnu. 7. Ja jums ir kādi jautājumi, vienkārši justies brīvi uzdot pirms jūs pērkat!

3. Apstrādes karājas: apstrādāti ar velcro mīksto pusi uz augšu pārklājus, tāpat kā zem zilā paneli , var tieši nodot to atpakaļ, aizkars ar velcro grūti sānu jūsu puses . (ja jums ir nepieciešams cita veida apstrāde, piemēram, kabatas un string , Cena būs mainījies ar to procesu, jums ir nepieciešams, lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir nepieciešams, velcro opcija )

Piegādes datums: jūs gaidīt, lai saņemtu to 15-25workdays pēc iegūt jūsu maksājumu

Mūsu paraugs ir 48# anti zelta un 62# teal green ja jums ir nepieciešama jebkāda cita colorway , pls pārskatīt zemāk krāsu diagrammu, izvēlēties krāsu ,kas jums patīk, Mēs gribētu darīt, lai jūs, kas speciāli paldies

Ledus Zīda Krāsu Diagramma:

Uzmanību: kāzu backdrops ir radošas lietas, tiešām efekts ir atkarīgs no tā, cik jūs dekorēšana un gaismas.Ja jums prātā to , lūdzu, nav to iegādāties .

Piezīme: Katram klientam ir viņu pienākums maksāt nodokļus savā valstī.Mēs deklarēt faktisko vērtību, piegādes aģents pieprasījumu par precēm, ko jūs pasūtīts, ja jums nav atstāt jebkuru ziņu, kad jums vietu pasūtījumu, tā nav problēma, ja vēlaties, lai mēs varētu pasludināt zemu vērtību jūsu preces, bet jums vajadzētu veikt risku amerced pēc jūsu pasūtījuma.paldies par jūsu sapratni un sadarbību.

. Ja jūsu valstī ir tālvadības pults, lūdzu, sazinieties ar mani, būs quote jums par jauno cenu.

. Mēs neuzņemamies nominēta express shipping metodi , mēs jums izvēlēties piemērotu express, jūs

.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.

.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums un mēs būsim ļoti priecīgi palīdzēt.

A: Kāpēc man ir nepieciešams, lai papildus samaksu kad man zemes gabalu ?kāda ir maksa?

A: maksa ir custom/pvn nodoklis, maksa

Q: Kāpēc man jāmaksā custom/pvn nodoklis?

A: maksa tika samaksāta, lai ieved valstī,parasti tas ir ap 30% ir atkarīga no jūsu valsts politika

Q: vai es Varu saņemt savu izmēru un krāsu ?

A: jā lielumu un krāsu var pielāgot,vienkārši ļaujiet mums zināt jūsu ideju pirms rezervāciju

Q: vai es Varu saņemt savu dizainu ?

A: Jā, tikai parādīt mums savu dizainu attēlu

Godu Puse, Kāzu & Iesaistīšanos
Raksts Nav
Modeļa Numurs 3m X 6m
Materiāls ice zīds

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums