Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Lēts Vinila Uzlīmes, Drukas Iekārtas Eco Šķīdinātāju Ploteris Liela Mēroga 1.6 M Xp600 Tapetes Drukāšanas Mašīna

€3 096.33
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Biroja Elektronikas
  • Sku: s140520
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • printera erasmart a3 epson dx5, relejs xp600, royo vinila ploteris, tintes pārneses papīrs a4, boeing modelis mērogā, komplekts xp600, epson xp600 ploteris, galvas dx9 eco šķīdinātāju xp600, audums, eko šķīdinātāju, džinsi liela mēroga

Lēts Vinila Uzlīmes, Drukas Iekārtas Eco Šķīdinātāju Ploteris Liela Mēroga 1.6 M Xp600 Tapetes Drukāšanas Mašīna

Kopsavilkums

Enjet liela formāta printeris mašīna ir ierakstu līmenī printeris mašīna.Tie tiek eksportēta uz vairāk nekā 30 valstīm un reģioniem, un ļoti atzītām ārvalstu klientiem, sakarā ar tās pieņemamu cenu, viegli darbību un stabilu drukāšanas veiktspēju.Mums ir 1,3 m, 1.6 m, 1,8 m, 2.6 m līdz 3.2 m printeri, lai apmierinātu klientu vajadzības.Tas var būt aprīkots ar DX5, DX7, XP600 un 5113 galvu.Šī mašīna ir ideāli piemērots starta vai pašreizējā veikals meklē papildu gabals hardare rīkoties vairāk, strādāt efektīvāk.Iezīmes Enjet16 1. Nāk ar XP600 galvu. 2. Uz augšu-uz leju ierobežošanas sistēmas, viegli darbību un maintaince. 3. Saprātīga un sinhronā ārējais sildītājs. 4. Pieņemamas cenas ar stabilu drukāšanas veiktspēju. 5. Bezmaksas Maintop RIP programmatūra, printeris atbalsta arī Photoprint PIP.

Specifikācija

Modeļa Nr.Enjet16 Printhead Epson XP600*1 gab Izšķirtspēja(dpi) 1440dpi maksimālais Mediju platums 1.6 metru max Mediju veidiem Flex banner, vinila, viens veids vision, PVC, vinila, siets, foto papīrs, PP papīrs, izgaismots filmu, tapetes, logu plēves, banner audums, utt .. Tintes krāsu CMYK Tintes padeves Nepārtrauktām tintes padeves sistēma, Tintes tvertne 1500ml Tintes veids Eco šķīdinātāju tintes un ūdens bāzes tintes / sublimatin tintes Tintes pilienu 1.5-5pl mainīgu Ātrumu(4 pass) 20 kv.m/h Ātrumu(6 pass) 14 kv.m/h Ātrumu(8 pass) 9 kv.m/h Tīrīšana Automātiskā tīrīšana, Anti-aizsērējuma flush & ierobežošanas sistēmas barošanas & aizņem Automātiskā mediju ēdināšana un ņemt up sistēmas, Apkures sistēmu Pre-sildītājs, kopēšanas apsilde, pēc sildītājs Exteral sildītājs Saprātīga un sinhronā apkures sistēmu Vides Temperatūra: 18-25 grādu pēc celsija, Mitrums:35-65% Rip Programmatūra Maintop / Photoprint PC operētājsistēma Windows 7 / XP Valoda: angļu / Ķīniešu Interfeiss 100M LAN Jauda 220V, 50/60Hz, Mašīna 1500W izmērs 2500*750*1500mm (L*W*H) Iepakojuma lielums 2630*770*730mm (L*W*H) Neto svars 190kg Bruto Wright 210kg * Visas specifikācijas var mainīties bez iepriekšēja brīdinājuma.

Printera Detaļas

Iepakojuma Saturs

1 x printeris mašīna

1 x Drukāt galvu

1 x Ārējo sildītājs

1 x Jāņem līdz ierīce

1 x Strāvas Vads

1 x LAN Kabeli

1 x U diska (Maintop programmatūru, ICC failu, Lietotāja rokasgrāmata)

Pieteikums

Šāda veida digitālās tintes, lielformāta printeris ir piemērots papīra, reklāmas baneri, acs auduma, adhesive vinyl u.c.Tas ir ļoti viegli strādāt ar zemas uzturēšanas, un ražo lieliskus attēlus uz šādiem medijiem:

· Fine art un foto

· Zīmes un baneri

· Transportlīdzekļa wraps

· Mazumtirdzniecības parāda

· Izstāžu parāda

· Tekstila apdruka mīksto apzīmējumi

· Tāpat kā auduma vai grafikas karogi

· Sienas segumi

· Tapetes vai vinila sienas segumi, cik Svarīgi paziņojums 1. Bezmaksas jūras piegāde klientiem, " vietējā ostas . 2. Pavadzīme , rēķins un iepakošanas sarakstu var sūtīt, saņemt kravu, ja tas nonāk vietējā ostas. 3. Par dažādām valstīm , jūras kuģniecības laiks būs organizēt no 1 nedēļas līdz 1 mēnesim vai ilgāk , lūdzu, sazinieties ar mūsu pārdošanas pirms piegādes. 4. Bezmaksas jūru, kuģniecības, ko piedāvā.Bet klientiem ir jāmaksā ievedmuitas nodoklis , galamērķa ostas nodeva (iekraušanas maksas, LCL, THC.....) , atmuitošanas izmaksas . 5. Ja klientiem ir kuģniecības pārstāvis Ķīnā, pls sazinieties ar mūsu pārdošanas FOB vai EXW cenu. 6. Vienu gadu garantija printeri , izņemot drukas galviņas , consumbles vai cilvēku bojājumus. 7. programmatūras, video , lietotāja rokasgrāmata tiks nosūtīta kopā ar printeri. 8. Sazinieties ar mūsu tehnisko personālu, padarīt uzstādīšanu, ko whatsapp vai wechat. 9. Tālvadības pults un atbalsts uz vietas tiks sniegta pēc pieprasījuma.

Modeļa Numurs Enjet 16
Max drukas ātrums līdz 18sqm/stundā
MAKSIMĀLAIS Papīra platums 1.65 m
Pieteikums Komerciālai
Atbalsta Tīkla Drukas Ar vadu
Drukas galviņa Daudzums 1Pc
Interfeisa Tips Ethernet
Papīra Padeves Režīms Automātiska un manuāla
Garantijas laiks vienu gadu(izņemot drukas galviņas)
Preces nosaukums Vinila Uzlīmes, Drukas Iekārtas
MAX Drukas platums 1.62 m
Krāsu Drukas Ātrums 16sqm/stundā
Veids Tintes Printeri
Max Papīra Izmērs B0+
Pēc pārdošanas pakalpojumus Veikalā ir Trīs Garantijas
Uzsākšanas Datums 2015
Maks. Rezolūcija 2880*1440dpi
Plašsaziņas līdzekļu gadījumā banner, Plakāts, Acs, PVC vinila, Vinila, foto papīrs, backlit film, utt
Izmantošana LFPs
Drukāšanas Ātrums 18ppm
Zīmola Nosaukums FAYON
Tintes gadījumā Eco šķīdinātājs tinte / sublimācijas tintes krāsu/ pigmenta tinte
Drukāt galvu XP600
Funkcijas Tapetes Drukāšanas Mašīna
Abpusēja Drukāšana No
Spriegums 220V
Maksimālā izšķirtspēja 1440dpi

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums