Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Metāla Gadījumā 12 collu Rūpniecības VGA vai HDMI Monitora, galda DATORS, Monitors

€106.44
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Datoru Papildierīces
  • Sku: s135492
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • s3 gadījumā itx, plaukts 2 monitores, skaidrs, matx gadījumā, mii itx gadījumā, kamera portatil b, asus desktop pc fx, touch screen panelis programing, ge monitors, pc 173 gadījumā, vga female spraudnis

Metāla Gadījumā 12 collu Rūpniecības VGA vai HDMI Monitora, galda DATORS, Monitors

Piezīme:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mums ir skārienekrāns un POS Sistēmu un Uzrauga ražotājam, mums ir 8 gadu pieredze produktu izstrādē un ražošanā.Jo Staduplacislibiesi.lv atjaunināt likums, visi mūsu iepriekšējo vienumu saites, kas tika svītrots, mums ir tikai, lai radītu šo jauno objektu saites.Jūs varat redzēt atsauksmju pēdējos 3 gadus Staduplacislibiesi.lv. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Šis monitors nav Touch Screen Monitoru, ja jums ir nepieciešama, lūdzu, sazinieties ar mums.Garantija: 1 Gads Garantija; Katru POS Mašīna ir pārbaudīta kritiski pirms nosūtīšanas veic, un apstipriniet to var strādāt perfekti 100%.Lūdzu, jūtieties brīvi vietā kārtību; Liels daudzums krājumos un kuģis no 7 darba dienu laikā pēc apstiprinātu maksājumu, Ja jums ir nepieciešams, HDMI izeja, vienkārši justies brīvi sazināties ar mums, mēs varam darīt, lai jūs.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1. Vispārīgs Apraksts

Šo rūpniecības displejs ir izgatavots no rūpniecības displejs ar LCD ekrānu un rūpniecības komponenti, kas ir dažādos izmēros (12 collu, 15inch, 17inch) un uzstādīšana (saliekamās jums, slēdža turētājs, sienas karājas).Atšķirībā no parastā monitora, tas ir labi rezultāti, piemēram, antimagnetic, triecienizturīgi, putekļiem novērstu pelni, kas nodrošina to, lai pielāgotos veida ekstrēmos apstākļos. 2. Funkcijas, Pieņem antijamming metāla gadījumā, ne radiācijas, labs siltuma izkliedi, tikt galā ar stingriem vides Augsta kontrasta, augsta spilgtuma, skata Leņķis ir augsta stabilitāte ir laba Vairāku montāžas metode: iebūvēts, un desktop tipa, sienas karājās Ar VGA valsts attēlu reproducēšanas ātrums automātiskās regulēšanas funkcija 5 ms reakcijas laiks, attēls ir skaidrs bez trailing Speciāli paredzētas lielas slodzes piemērošanu, atbalsta, strādā 24 stundas dienā 3. Pielietojums rūpniecības monitors ir īpaši izstrādāta, lai: Rūpniecības jomā Iestrādāta visa veida iekārtas, kā displeja ierīci, Telekomunikāciju, tīklu telpā uzņēmēja display ierīci Vilcienu/metro/slimnīcu/valdības aģentūrām/ostas displeja autostāvvieta parādītu savvaļas vide Dzīvojamo lifti, celtniecības reklāmas mašīnu, Rūpniecības cilvēka-mašīnas saskarni, process contr

4.Pamata parametri

Pamata parametri

Modelis: 12 inch(izmērs 4:3)

Darba temperatūra: -5-50 °C

Izšķirtspēja: 1024*768 (800*600 nav obligāts)

Runing stunda: 500000 stundas

Ekrāns: LCD

Triecienizturība:

Savienotājs: VGA

Dot piķi: 0.25 mm

Materiāls: Metāla

Amats: Reklāmas un Touch Kontroli

Dot Piķi: 0.25 mm

Reakcijas Laiks: 5 ms

5.Iepakojums Un Transportēšana

6. Uzņēmuma Informācija

Shenzhen Haina Touch Technology Co., Ltd ir Touch Screen, Monitor, Touch screen monitoru, Touch POS Terminālu Viss vienā DATORA ražotājs.

Kam ir vairāk kā 8 gadus šajā, mūsu kompānija ir profesionāla ražotājs un eksportētājs, kas nodarbojas ar projektēšanas, izstrādes un ražošanas Touch Screen, Monitor, Touch screen monitoru, Touch POS Terminālu Viss vienā PC.

Mūsu ražotne ir izveidota 2007. gadā, un 5 miljoniem investīciju, kopējā telpas ir vairāk nekā 1500 kvadrātmetru, kurā vairāk nekā 1000 kvadrātmetru ir ražošanas līnijas un 500 kvadrātmetru ir Tīras Telpas.

Lai nodrošinātu, sniedzot mūsu klientiem labāko kvalitātes un apmierinātības produktus, mūsu Uzņēmums pieņem izmanto pirmajā klasē, iekārtas un izejmateriāli.

Ar plašu, laba kvalitāte, pieņemamas cenas un stilīgs dizains, mūsu produkti plaši tiek izmantoti rūpniecības iesniegts un citās nozarēs.

Mūsu produkti tiek plaši atzīta un uzticama lietotāju un var apmierināt nepārtraukti mainās, ekonomiskās un sociālās vajadzības.

Mēs atzinīgi vērtējam jauno un veco klientiem no visas dzīves sazināties ar mums par nākotnes biznesa attiecības un savstarpējo panākumiem!

Modeļa Numurs HN12
Interfeisa Tips VGA
Izmērs 12"
Pikseļu Augstumu 0.25 mm
Kontrasta Attiecība ≤ 300
Displeja Izmērs 12"
Pieteikums Rakstāmgalda
Zīmola Nosaukums HAINA TOUCH
Spilgtums 450cd/m
Paneļa Tips TFT
Melns un Balts Reakcijas Laiks 5 ms
Reakcijas Laiks 5 ms
Produkti statusu sastāvs
Iebūvēts Skaļrunis No
Displeja Attiecība 4
Uzsākšanas Datums 2014
Ekrāna Tips LCD
Rezolūcija 1024 x 768
Iezīme USB Ports
Horizontālais Skata Leņķis 165°
Vertikālais Skata Leņķis 165°

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums