Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

2GAB par 2021 Tesla Model Y Zem Sēdekļa Glabāšanas Kaste Augstas Ietilpības Organizators Filca Audums Atvilktnes Turētājs, Auto Piederumi

€58.62 €45.14
( 0 Klientu Atsauksmes )

[PERFECT FURNITŪRU] Tas, kas atrodas zem sēdekļa glabāšanas kaste speciāli dizains ir 2021. Tesla Model Y. Zem sēdekļa glabāšanas kaste var pievienot daudz, lai saglabātu daudzus mazus priekšmetus.Ideāls, lai pievienotu daudz uzglabāšanas .

[KVALITĀTES MATERIĀLS] Iekšējais flocking dizains un izturīga ABS plastmasas ar plīša oderi iekšpusē, lai aizsargātu objektus slīdēšanu un skrāpējumiem.Anti novecošana, Videi draudzīgs materiāls, Nontoxic, Odourl.

[ KONSTRUKCIJAS] Attālumā no traucējumu, izmantojot auto sēdeklīti vietas vairāk racionāli, vismaz šo laiku var palielināt uzglabāšanas telpa automašīnu.Ideāls, lai uzglabātu daudz mazu priekšmetu, piemēram, lady ' s augstiem papēžiem, naži, kabeļi, instrumenti, ūdens, audi, kārba utt.

[NE-BOJĀT INSTALĀCIJU] uzglabāšanas kasti var palikt vietā bez bīdāmās, tikai vietā, uzglabāšanas kaste zem sēdekļa, var uzstādīt sekundes, ne citas nepieciešami instrumenti.

[JĀBŪT] Ideāls piederumus, kas paredzēti jūsu Tesla Model Y, pievienot papildu ērtības jūsu ceļojuma vai brauciena laikā.Bloka priekšējā un aizmugurējā sēdekļa ceļus, lai novērstu svešķermeņu pret slīdēšanu uz galvenā vadītāja sēdekļa.

Izmērs: 38 x 23.3 x 10cm

Svars: 384g

Materiāls:ABS plastmasa + flocking

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

2 x, kas atrodas Zem Sēdekļa Glabāšanas Kaste

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Veids Saulessargs Uzglabāšanas Maiss
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums