Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Koka Retro Radio, ESMU SW FM Radio, Bezvadu Bluetooth Skaļruni, Mini Bass Audio Ārpus Skaļi Apjoms, Mājas, Biroja

€47.59 €37.59
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Portatīvā Audio & Video
  • Sku: s129835
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • motorola retro radio, radio 12 wifi, radio vintage spoty, atjaunotas vintage radio, panda 2019 radio, bluetooth uztvērējs avr, radio satelītu, fitnesa vīriešiem, mp3, kolonna antīko radio, liels apjoms koksnes lodītes

ELEGANTS IZSKATS:retro audio ierīcei ir unikāls un burvīgs dizains.Pārklājums no skaļruņiem un apgaismojuma frekvenču joslā ir ļoti līdzīgi tradicionālajiem radio pagātnē.

MULTIFUNKCIONĀLA: vecmodīgi analogo radio dod jums piekļuvi radio programmu, kas savā jomā.FM antenas vads uz muguras, nodrošina, ka tiek saņemts signāls pareizi, un to var rūpīgi novietoti bez nesabojātos nostalģija.MP3 un USB savienojums.

PORTATĪVO: elegants radio ir retro liekas, ir nostalģisku izskatu apvienojumā ar mūsdienu tehnoloģijām.Pateicoties tās kompakta struktūra un vieglo svaru, tas ir ļoti portable.Šādā veidā jūs varat garantēt muzikalitāti jūsu nākamajā pikniks.

ĒRTU DZĪVI: Vai virtuvē vai studijā, sakarā ar tās mazo izmēru un vieglo svaru, to var novietot jebkurā telpā, atbilstoši vēlmes lietotājam.

IDEĀLS DIZAINS: nostalgic izskatu uzsver, burvīgs dizains radio, ar klasisko funkcijas un mūsdienu elementus un ir izvietota elegantā koka apbūve.Built-in speakers var sniegt profesionālu un kvalitatīvu skaņu.

izmērs:21.2x13.5x19.5cm

Materiāls:Koka

krāsa:Random Krāsa (brūns vai koka krāsa ir izlases, un precizēto krāsa nav pieņemts)

Iepakojuma Saturs:

1 * Koka Retro Radio

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Stils Portatīvie
Funkcijas Iebūvēts Skaļrunis
Sertifikācija Nav
Zīmola Nosaukums PLEXTONE
Veids FM / AM
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums