Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Ir 2021. Vasaras Mini Ruched Tilla Homecoming Kleitas Sarkanas Mežģīņu Meitenes Pusi Strapless Kleita vestidos de fiesta WH9998

€86.12
( 0 Klientu Atsauksmes )

Ir 2021. Vasaras Mini Ruched Tilla Homecoming Kleitas Sarkanas Mežģīņu Meitenes Pusi Strapless Kleita vestidos de fiesta WH9998

Krāsu Diagrammas( Jebkuru krāsu no krāsu diagrammu zemāk ir Pieejams, vienkārši pateikt mums numuru, kuru vēlaties pasūtot)

Izmēri

Pasākuma Ceļvedi, kas gatavotas pēc Pasūtījuma, Pasūtījumi

Ņemiet vērā, ja jūsu kleita ir garas piedurknes vai atbilst jaka/ietīt/beloro

Lūdzu off zem 4 mērījumiem papildus

Kopā Piegādes Laiks=Pieņemšanas(izgatavošana) Laiks +Piegādes Laiks

Pieņemšanas Laiks

Kuģniecības Laiks

Anulēšanas Politika

Mēs saprotam, ka pasūtot kleitu par jūsu īpašu gadījumu, ir svarīgs uzņēmums, un mūsu anulēšanas politika tika izveidota ar šo prātā.Tomēr, tas ir svarīgi atzīmēt, ka mūsu apģērbs un daži aksesuāri (ieskaitot kurpes, vērtnes, un wraps) ir made-to-lai, vai jūs pasūtīju standarta izmēru, vai custom mērījumus, un materiāliem, nevar atkārtoti izmantot, kad radīšanas process ir sācies.Labā ziņa ir, ka pēc izvietojot savu pasūtījumu, vēl ir laiks mainīt savas domas.Lūdzu, skatiet mūsu atcelšanu un atgriešanās politiku sīkāku informāciju zemāk.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti 24 stundu laikā no maksājuma apstiprinājuma*, varēs saņemt pilnu kompensāciju.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti 24 līdz 72 stundu laikā pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas un 50% no pirkuma cenas.

- Postenis anulēšanas pieprasījumiem, kas saņemti vairāk nekā 72 stundas pēc maksājuma apstiprinājumu, varēs saņemt daļēju kompensāciju, kas sastāv no pilnas piegādes izmaksas.

- Pēc tam, kad jūsu pasūtījums ir piegādāts, tas vairs nevar tikt atcelts.

Ja jūs vēlētos, lai atceltu pasūtījumu, lūdzu, piesakieties, lai Manas pavēles procee

Atgriešanās Politiku

Jūsu apmierinātība ir ārkārtīgi svarīgi, lai mums.Ierodoties jūsu pakete, mēs jums iesakām pārbaudīt un pārliecināties, ka kleita ir veikti standarta izmēri vai pēc pasūtījuma mērījumi, kas jums norādījis.Izmēģināt savu kleitu, cik drīz vien iespējams, nenoņemot frāzes, grozot, vai veļas kleita.

Ja jums ir atgriešanu vai apmaiņu kleitas, vai aksesuāri, lūdzu, pārliecinieties, ka viņi ir savā sākotnējā stāvoklī - unworn, nemazgājies, nemainītā veidā, veselas, tīras, bez vilnas un spalvu un ar birkām neskarts, un pievienots.

1,Bojāta, Bojāta vai Misshipped Priekšmeti

Bojāts, bojāto vai maldinošu piegādā preces ir tiesīgi saņemt pilnu kompensāciju.Kad tiek pieprasīta kompensācija, lūdzu, esiet gatavi nodrošināt Klientu apkalpošanu ar fotogrāfijām, skaidri parādot problēmas ar priekšmetiem.Ja jūs uzskatāt, ka jūsu priekšmetiem tika bojāta transportēšanas laikā, Klientu Apkalpošanas būs nepieciešams fotoattēli, kas norāda uz bojātu iepakojumu, kā arī "Bojājumu Pierādījumi" dokumentāciju no jūsu piegādes pārvadātājam, lai apstrādātu jūsu kompensāciju.

2,Izmēriem vai Montāžas Jautājumiem

Tā kā visi mūsu kleitas ir roku sašūtām un pielāgotu, gatavo tērpu, var mainīties par apmēram 1 (vienu) collu jebkurā virzienā no norādītajiem mērījumiem.Lai nodrošinātu to, ka jūsu preces būs vēl fit jums perfekti, mūsu šuvēju ir radījuši visus mūsu kleitas ar papildus audumu vīles, lai ļautu nelielas izmēru izmaiņas jāveic viegli.

3,Savu posteni, ir lielums, kas jūs pasūtīts, bet nav piemērots

Kleitas, kas nav fit pareizi, bet atbilstu specifikācijām, kas jums lika nevar atgriezt vai apmainīt.Kā mūsu kleitas ir ar papildus audumu vīles, jūs varat veikt nelielas korekcijas pie vietējo pielāgot, par saviem līdzekļiem.

Lūdzu, ņemiet vērā: ja jūsu pasūtījuma specifikācijas atšķiras pārāk stipri no gala pieprasījuma lieluma, izmēra maiņa var nebūt iespējama.

4,Krāsu Neatbilstība

Iestatījumus no datora ekrāna var mainīt krāsu attēlos redzams mūsu veikalā.Nelielas krāsu neatbilstības starp krāsu jūsu objektu un krāsu parādīts ekrānā, iespējams, nenozīmē, ka prece ir bojāta vai maldinošu nosūtīts.Tomēr, ja esat pārliecināti, ka esat saņēmis šo preci nepareizu krāsu, lūdzu, sazinieties ar Klientu Apkalpošanas dienestu, lai pieprasītu atgriešanās vai kompensāciju.

Atgriešanās Process

1) Sazinieties ar mums 7 dienu laikā (30 dienas bojāta vai nepareizi preces) no pasūtījuma saņemšanas.Ietver paskaidrojumu, un, fotogrāfijām dokumentējot atgriešanas iemeslu.Atgriež netiks pieņemti bez iepriekšēja piekrišana no mums.

Piedurknes Garums(cm) Bez piedurknēm
Siluets A-LĪNIJAS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Homecoming Kleitas
Godu Homecoming
Materiāls Poliestera
Faktisko Attēlu
Modes Elements vienkāršs
Kleitas Garums Virs Ceļgala, Mini
Izgriezums STRAPLESS
Modeļa Numurs WH9998
Piedurknes Stils Bez piedurknēm
Iebūvēts Krūšturis
Auduma Veids Tills
Zīmola Nosaukums CloverBridal

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums