Bezmaksas piegāde uz savu pirmo pasūtījumu!

Nigērijas Acs Vizuļi Mežģīņu Audumu Augstas Kvalitātes franču Neto Mežģīnes, Audumi, 5 Metri, lai Puse Kleita RJW-129

€97.04 €67.93
( 0 Klientu Atsauksmes )
  • Apģērbu Šūšana & Audums
  • Sku: s12536
  • Īss apraksts:
  • Kategorijas:
  • Tagi:
    • tellastul izšūti audumi, izšūti vintage audumi, džinsu auduma kleitas, augu izšūti mežģīņu auduma, mežģīņu kleitas chantilli, afracan auduma kleitas, tilla mežģīnes auduma, 5 metri, mežģīnes fabrical 5 metri, mežģīņu audums, 5 metri 2, auduma augstskolu dažādību kleitas

sākt

beigas

sākt

Dažas valstī, varbūt būs jāmaksā dažas importē nodoklis muitas.It īpaši Eiropā, ja muitas nodokļa, tiek pieprasīts,pircējs ir atbildīgs par to ,Ja pircējam nav skaidrs, muitas un ļaujiet paku atpakaļ ,mēs nevaram kompensāciju maksājumu.

Visi objekti tiek veikti natūrā,bet dažreiz ,jo gaismas vai šaušanas leņķis ir atšķirīgs,un personas izpratne par dažādu krāsu radīs krāsu atšķirība problēma,šī problēma nepieder kvalitātes problēmas.Ja domas pie krāsu,lūdzu, esiet uzmanīgi, lai nopirktu.

Pēc tam, kad jums vietu pasūtījumu ,mums ir 1-3 dienas, lai sagatavotu pasūtījumu un pēc tam mēs varam nosūtīt to ārā.Mēs izmantosim DHL,UPS,Fedex,TNT, transportēšanai,mums būs izvēlēties kādu vienu, kā mums nepieciešams.Parasti tas prasīs 4-7 dienas, lai,to saņemot, ja jums ir nepieciešams, citus veidus, lai īstenotu to,lūdzu, ļaujiet man zināt.

Ja vēlaties pasūtīt nepareizu preci vai jums nepatīk produkts ,peļņa ir pieņemts, bet pircējam ir jāmaksā atgriešanās kuģniecības maksa,un mēs varam kompensāciju produkts summa bez piegādes maksa.

Jūsu atsauksmes ir ļoti importa mums ,lūdzu, lūdzu, dodiet mums 4 vai 5 zvaigznes, atsauksmes,ja auduma satify jūsu prasība,ja ne,lūdzu, sazinieties ar mums laika.Mēs centīsimies mūsu labāko slove to.

Iepakojums 5Yards par daudz
Accasion Oficiālas, puse kleita, Baznīca, kleita, Svinības, normāla kleita tautas tērpu
Krāsa kā attēlā
Preci Mežģīņu Auduma
Funkcijas Par paty kleita, kāzu kleita, ikdienas apģērbu Materiālu ect.
Stils Līgavas /kāzu/puse, mežģīnes
Garums 5yards
Izcelsme NZ(Izcelsmes valsts)
Citi nosaukums Franču Mežģīņu Auduma
Izmantošana Kleitas, Apģērbs
Platums 1.3 - 1.5yards
Modeļa Numurs RJW-129

0 Atsauksmes par šo produktu

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *

Jūsu vērtējums